"Селски" номера и пинизи

• 5 179 586
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 060
Какво прави шофьорът, ако види търкаляща се по платното топка? Спира незабавно? Не познахте! Дава газ до ламарината. Този след него прави същото. Добре, че децата спряха.

Зависи от платното! Ако спирането ще увеличи риска от произшествия, не бих спряла. При нас глобиха една дама, защото спряла на магистралата да спасява пресичащи патки. С риск за останалите участници в движението.

# 18 061
Какво прави шофьорът, ако види търкаляща се по платното топка? Спира незабавно? Не познахте! Дава газ до ламарината. Този след него прави същото. Добре, че децата спряха.

Зависи от платното! Ако спирането ще увеличи риска от произшествия, не бих спряла. При нас глобиха една дама, защото спряла на магистралата да спасява пресичащи патки. С риск за останалите участници в движението.
Не патка, а дете с топка. И не на магистрала, а на тиха квартална улица.
Не знам как е при вас, но доколкото си спомням, на шофьорския курс изрично се учи какво се прави, ако видим топка или балон.

# 18 062
  • София

Къде е това при нас? До колкото знам в повечето държави , трябва да спасиш животното,защото при убийството му на пътя, търпиш големи глоби. Разбира се, не във всички държави .

# 18 063
Различно е навсякъде. В Европа се спира, тук, не. Аз спирах и се усетих, че съм опасна. Сега само спирам на еднолентови улици.

# 18 064
За животно, ако е безопасно, ще спра. Случвало ми се е инстинктивно да натисна спирачка при претичваща котка или куче, преди да разбера какво минава. Мъжът ми обикновено ми се кара за това, но аз гледам дали има кола зад мен, когато натискам спирачката.
Ако ударите по-голямо животно (например куче) на магистрала може да ви коства живота.

# 18 065
Аз не съм шофьор, ползвам ГТ или таксита, без събота и неделя когато ММ ни развозва.
В града няма метро.
Но в някой светъл ден ще изкарам курсовете и хич не ми пука колко е екологично защото ми писна!
Хайде за ГТ всеки знае какви са условията, но за такситата ми омръзна от грубо отношение и мърляви седалки  Sick
Толкова ли са скъпи тапицериите от плат  Close че не могат да си купят два чифта и да перат и сменят редовно  Close
Понякога чак ми е гнусно да седна  Sick
Последният път шофьорът си запали цигарка без даже да пита може ли  #Cussing out
И нямат сайт или телефон за оплакване ни една от трите фирми!
Това ако не е селски пиниз, не знам!

Преди години баща ми удари фазан-не успя да го избегне и цялата решетка на колата стана на парчета. Слава Богу нямаше други щети ни по колата, ни по нас.

# 18 066
Няма сила на света, която да ме накара да ползвам ГТ. Докато си купя сегашната кола ми се наложи, може би около 3-4 месеца, да ходя до работа. Работя на 5-6 км от вкъщи, отнемаше ми около час и 40 минути, смяна на 3 автобуса. Висене по спирки в дъжд, студ, сняг, киша /беше зимата/. Мъкнех лаптоп, чанта, понякога покупки.
След това, с колата ми отнема около 10-15 минути. Аз си ценя времето. Струва пари. Който има възможност да се размотава, нека дерзае.
Към ден днешен, мъжът ми кара детето на градина - 15 минути пеша, в посока, обратна на работата му. С колата стига дотам за 2 минути.

# 18 067
Ако имате гараж или паркоместа за двете коли всичко е прекрасно. И пред жилището и на работното място. Ако ги паркирате в кварталната градинка или на тротоара обществото има проблем с това. Или по-точно е да се каже, че нормалното общество би имало проблем с това.

# 18 068
  • София
Съседите са си паркирали киселото зеле на терасата под нас и си го незнам какво правят ама вони зловонно. Mr. Green

# 18 069
  • Оптимист по принуда
Претакват. Mr. Green Дръж се още около месец.

# 18 070
  • Ямбол
О, после идва готвенето.

# 18 071
  • София
Мисля си така-имам един въздушен пистолет да им го претаковам набързо #2gunfire

# 18 072
  • Оптимист по принуда
Като го готвя вкъщи ми иде да се самоизселя, пък ако и някой допълнително ме обгазява, не знам. Ама яденето си е друга работа, хич не ми е селско. Sunglasses

# 18 073
Избягваме подобни ексцесии като си правим зелето в големи буркани - за по едно готвене. Няма претакване, най-много от време на време да го обърнем или раздрусаме.

# 18 074
Няма сила на света, която да ме накара да ползвам ГТ. Докато си купя сегашната кола ми се наложи, може би около 3-4 месеца, да ходя до работа. Работя на 5-6 км от вкъщи, отнемаше ми около час и 40 минути, смяна на 3 автобуса. Висене по спирки в дъжд, студ, сняг, киша /беше зимата/. Мъкнех лаптоп, чанта, понякога покупки.
След това, с колата ми отнема около 10-15 минути. Аз си ценя времето. Струва пари. Който има възможност да се размотава, нека дерзае.
Към ден днешен, мъжът ми кара детето на градина - 15 минути пеша, в посока, обратна на работата му. С колата стига дотам за 2 минути.
Ще ме извиняваш, но на работа ходя пеша и вървя 2.5 км за около 20 минути...

Общи условия

Активация на акаунт