"Селски" номера и пинизи

• 5 179 565
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 075
Извинена си. 40-60 минути пеша в една посока са абсолютна загуба на време. А както казах - времето струва пари, моето си го ценя.

# 18 076
С автобус и 5 км за 40 мин... Ами че то по бързо ще пристигнеш ако вървиш бе моме Wink.

# 18 077
Затова не ходя нито с автобус, нито пеша. За 10 минути стигам с колата.

# 18 078
С автобус и 5 км за 40 мин... Ами че то по бързо ще пристигнеш ако вървиш бе моме Wink.

Аз понякога 5 км ги карам 1 час и 40 мин. Но алтернативата ми е само ГТ (още по-бавно), за вървене и дума не може да става, защото няма къде да вървя. А и не съм сигурна, че след работа ми се върви.

# 18 079
Преди ходех на работа с колело, но в момента не си заслужава да вадя колелото за 2.5 км Wink. То докато се засиля и вече съм пристигнала.

# 18 080
  • Варна
Няма сила на света, която да ме накара да ползвам ГТ. .
И аз така Grinning Без колата съм загубена! Който иска да върви пеш, който иска с колело, аз съм с кола Grinning Тия две деца без кола не знам как ще ги разнасям по училище и градина...трябва цял ден това да правя..

# 18 081
  • Пловдив
Аз пък не разбрах как така стана селски номер да си караш колата, която си си купил със собствения труд, като спазваш правилата и си я ползваш без да досаждаш на никого и никой да не ти плаща ни кола, ни гориво. До преди страници беше селско да нарушаваш правилата, сега вече стана селско и това, че избираш да използваш колата си, вместо да гониш градски транспорт или да ходиш пеша. Ами след някои други писания ще стане селско и да дишаме, че издишваме въглероден двуокис, който е вреден за останалите.

# 18 082
Как стана ли? Лиляна, каза че колите замърсяват въздуха и хоп, ето ти селски пиниз отвсякъде Joy И аз карам ежедневно и изобщо не ме вълнува мръсен ли й е въздуха на Лиляна  Whistling

# 18 083
  • Другата България
Не колите, а таралясниците замърсяват въздуха. Crossing Arms
Щото едно е да караш кола 2012, едно е 1996 примерно.
А аз си карам таралясника /не съвсем, мелез е моята/ и както вече казах, хич не ме е еня кой какво мисли за този престъпен акт. Абсолютно споделям обаче мнението, че в големите градове въздухът е отвратителен от пренаселването с превозни средства и вредните газове, изпускани и от тях.
Не знам обаче специално за България дали това ще спре хората да си карат колите.

# 18 084
Както някой по назад каза, ако имате паркоместо пред блока, или пред работата и не паркирате по градинки и тротоари, няма никакъв проблем Wink.

# 18 085
  • Бургас
Не знам дали е селски пиниз, но мен лично много ме забавлява и очудва. Миналата година в блока се появи един младеж (на около 30) с жена си и бебето. Младежа няма собствена кола и за целта ползва служебната му - стар раздрънкан товарен бус с логото на фирмата. Около блока ни има много места за паркиране, а пред самия вход точно пред вратата - към 5 места. Всеки ден като се прибере от работа паркира около блока и стои в колата с часове, чакайки да се освободи едно от заветните 5 места пред входа, за да паркира там. След това изважда акумулатора и си го качва горе в апартамента, като за целта даже има малка товарна количка. Сутрин слиза и пак си слага акумулатора. И така всеки ден.

# 18 086
Ами такова му е хобито на човека. Има хора събират марки. Mr. Green

# 18 087
  • София
Може да е патил. Акумулатори се крадат много.

# 18 088
И той затова чака да се премести на челна позиция, че на друго място не може да си свали акумулатора.  Laughing

# 18 089
  • Другата България
Аз се замислих друго.
Да речем, човекът се прибира в 17.30 от работа.
Местата са заети - тези, заветните.
Да предположим, че се освободи към 22 място.
До тогава човекът седи в автомобила? Зиме, лете, 40 градуса, -20?
Нещо много психо ми се струва тази история.
А за акумулатора е напълно вероятно, хората ги е страх да не им откраднат колите.

Общи условия

Активация на акаунт