"Селски" номера и пинизи

• 5 177 462
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 225
Последният път, когато сменях жилището си, разполагах само с уикенда. Така че, разбирам съседите ти - колкото и да се стараеш да си тих, не винаги можеш да го постигнеш. И да беше в работен ден, 6 сутринта не е приятно за никого. Просто е трябвало да ви предупредят  Peace
Не, дори това не ме дразни, а фактът, че докато живееха в това жилище, правеха скандали на всички възможни съседи за евентуален шум от ремонт, нанасяне/изнасяне, тупуркане на прохождащо бебе и какво ли още не. Очевидно, високите им стандарти не се отнасят само за тях. Иначе, влизам в положение- наложило се е да се изнесат по това време, ОК.

# 18 226
  • София
Ти пък. Вземи да почерпил, че тези неприятни личности са се изнесли. Wink

# 18 227
Ти пък. Вземи да почерпил, че тези неприятни личности са се изнесли. Wink
Готово! Давай поръчката! cook

# 18 228
  • out of space
Последният път, когато сменях жилището си, разполагах само с уикенда. Така че, разбирам съседите ти - колкото и да се стараеш да си тих, не винаги можеш да го постигнеш. И да беше в работен ден, 6 сутринта не е приятно за никого. Просто е трябвало да ви предупредят  Peace
Не, дори това не ме дразни, а фактът, че докато живееха в това жилище, правеха скандали на всички възможни съседи за евентуален шум от ремонт, нанасяне/изнасяне, тупуркане на прохождащо бебе и какво ли още не. Очевидно, високите им стандарти не се отнасят само за тях. Иначе, влизам в положение- наложило се е да се изнесат по това време, ОК.

Явно са решили "да си върнем" за всичкото време  Laughing

# 18 229
  • София
По повод сещането за някого
Помолихме мъжа на братовчедка на ММ за съдействие при  намиране на работа. Не ни е длъжен, това ясно, обаче...
Не отказа направо и категорично, всъщност въобще не отказа, но искаше да се комуникира само с СМС-и, защото е депутат и да не го безпокоим в НС. Обаче писал: "Аз ще ви звънна да се разберем" и дотам. Ни пише, ни се обажда, ни си вдига телефона на ММ.
И след мълчание 5-6 месеца, преди изборите миналия месец в петък жена му се обажда... да ни агитира да гласуваме за техен близък като общински съветник.  #Crazy

# 18 230
Помолихме мъжа на братовчедка на ММ за съдействие при  намиране на работа. Не ни е длъжен, това ясно, обаче...
Не отказа направо и категорично, всъщност въобще не отказа, но искаше да се комуникира само с СМС-и, защото е депутат и да не го безпокоим в НС. Обаче писал: "Аз ще ви звънна да се разберем" и дотам. Ни пише, ни се обажда, ни си вдига телефона на ММ.
И след мълчание 5-6 месеца, преди изборите миналия месец в петък жена му се обажда... да ни агитира да гласуваме за техен близък като общински съветник.  #Crazy

Не е коректно това писане из форуми за връзкарски уговорки Peace Агитацията преди избори не е престъпление но, другото е грозно...и да, знам, навсякъде е така но....

# 18 231
  • София
Не е коректно това писане из форуми за връзкарски уговорки Peace Агитацията преди избори не е престъпление но, другото е грозно...и да, знам, навсякъде е така но....
Грозна е не агитацията, а че се обажда след показаното отношение и 6-месечно мълчание и се обажда не като случаен гражданин, а като братовчедка.
Да е ало измамник - да го напсуваш на воля, а то...
Да, ако бях спестила истината, можеше да получа съчувствие, нали? Хората си умират да ги лъжат.
Всъщност направи мечешка услуга на близкия си  Grinning

# 18 232
Чак връзкарски уговорки. Няма нищо връзкарско да препоръчаш някого за дадено работно място- не задължаваш да го вземат. Аз бих предпочела да наема човек, за когото ми се дават нужната информация и препоръки, а не тотално непознат. Едно е препорка, друго е връзкарство.

# 18 233

Е ти не знаеш ли срещу какво евентуално би направил сделка един политик?

# 18 234
  • София
Няма нищо връзкарско да препоръчаш някого за дадено работно място- не задължаваш да го вземат. 
Дори не беше за нещо конкретно или да се оказва натиск, а просто за област на икономиката, в която брат ми е работил дълги години.
То ясно, че един депутат е обсаден от хора, на които да се търси лека и доходна работа. Затова ги оправдавах до онзи петък, въпреки грозния отказ, в крайна сметка - големи хора сме, всеки да се оправя сам.
И не говорим за някаква неизвестна партия, за която всеки глас е ценен.

# 18 235

Е ти не знаеш ли срещу какво евентуално би направил сделка един политик?
Различно е. За добро или зло, съм племенница на един наш депутат. Не ми се е налагало да опирам до услугите му, но зная, че ако го помоля за хелп, ще го направи безвъзмездно. Съдя по действията му спрямо други наши роднини. А той е напълно наясно, че аз не гласувам от доста години насам.

# 18 236
  • София
Толкова сме малки, че вече всеки втори има роднина деоутат  Mr. Green Аз нямам, де,моя роднина е много назад в листите.  hahaha

# 18 237
Чак връзкарски уговорки. Няма нищо връзкарско да препоръчаш някого за дадено работно място- не задължаваш да го вземат. Аз бих предпочела да наема човек, за когото ми се дават нужната информация и препоръки, а не тотално непознат. Едно е препорка, друго е връзкарство.
+1 .... и да забравиш, а след време да търсиш подкрепа.
Много по-лоялно е да откажеш и да не подхранват излишни надежди.
Не само, че е селско, грозно, но и липса на почтеност.

# 18 238
Толкова сме малки, че вече всеки втори има роднина деоутат  Mr. Green Аз нямам, де,моя роднина е много назад в листите.  hahaha
Сега вече лафът няма да е "Роднина, милиционер, роднина, милиционер", а "роднина, депутат, роднина, депутат". hahaha

# 18 239
  • Оптимист по принуда
Сега вече лафът няма да е "Роднина, милиционер, роднина, милиционер", а "роднина, депутат, роднина, депутат". hahaha
Някъде напред ви молех да ми услужите с едни такива роднини, само за една сватбичка, а вие не, та не  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт