"Селски" номера и пинизи

• 5 185 097
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 135
Ако нямаш какво съществено да добавиш, по-добре замълчи.

Сериозно?  hahaha

# 6 136
Водила съм моето дете в "кръчми" през лятото. Спеше си прекрасно в количката и не му пречеше шумът. Не би ми и хрумнало да накарам някой да се съобразява с нас. Ако той не можеше да спи, щях да си стоя в къщи. В затворено помещение с или без цигарен дим не бих го натикала.

# 6 137

Седнахме снощи в едно заведение, около 22:00 часа. На масата до нас седеше млада майка с бебето си, видимо 5,6 месечно. С мъжът ми си бъбрехме сладко, сладко, смеехме се- пийвахме. От Бог знае колко време на сам не си бяхме почивали и изведнъж младото мамче до нас се сепна и дойде да ни направи забележка, да не викаме толкова, защото успивала детето.  Тотално ми е писнало от такива лигли, които си мислят, че когато са на обществено място с детето си, моментално мястото трябва да се превърне в детска ясла. Неин си е проблема, че е тръгнала посред нощите да се налива,  като боклук по заведенията с горкото дете, но ще ме извинява, ако не искат да си успиват децата в домовете, има паркове градинки, не е мястото да го правят по кръчмите и баровете и да очакват някой да спре да се забавлява, защото на мама не и се прибира. Crossing Arms
Като прочета такъв коментар и не мога да си го представя човека "сладко да бъбри"

Моите бебета имаше кой да ги гледа вечер и не сме ги водели по заведения,
но в компанията ни не всички имаше на кого да си поверят децата, та ги взимаха на
вечерни излизания. Разбирам ги и не съм ги упреквала, камо ли с боклук да ги сравня.

# 6 138
Айде сега, на всеки се случва да реагира по-емоционално и да изръси някоя и друга обида като го ядосат. Ще каже човек, че тук на чай при кралицата сме се събрали и трябва да говорим според етикета.

# 6 139
  • out of space
Айде сега, на всеки се случва да реагира по-емоционално и да изръси някоя и друга обида като го ядосат. Ще каже човек, че тук на чай при кралицата сме се събрали и трябва да говорим според етикета.

Peace

Не виждам какъв е проблемът да се пише точно това, което се мисли. Може да не е боклук, но в описаната ситуация изглежда точно такъв.

# 6 140
В моето обкръжение, дори когато сме ядосани, не наричаме хората боклуци...а даже не сме били на чай при кралицата. Не съдете само по себе си.

Когато ще се оплакваш от неадекватното поведение на някого, е тъпо ти също да проявяваш такова. Присмял се хърбел на щърбел, му казва народът на това. Изнервила се майката, че бебето не заспива и решила, че светът трябва да притихне; отсреща пък я категоризират като боклук, който по нощите се налива по заведенията. Простете, но поведението и на двете страни е неприемливо.

# 6 141
Може да не е боклук, но в описаната ситуация изглежда точно такъв.

Защото е изразила нелепи претенции или защото е била с бебе в заведение в 22:00?

# 6 142
Бе то е ясно, че сме далеч от чай с кралицата,
ама по реакцията на човек в дадена изнервяща ситуация си личи
колко му е злобна душичката.

# 6 143
Не знам коментираната майка дали е боклук и какво е, но определено не е светъл пример за подражание.  Mr. Green

# 6 144
  • Mediterraneo
Уж беге мамите много отворени, много в час с нещата, много над разни остарели схващания, пък видяхте нещо ужасно и едва ли не непростимо във факта, че майка е на заведение с бебето си! Не говоря за нейните забележки и опитите й да го приспива там, понеже си оплюхте брадите да дуднете, че мястото му просто не е там на това бебе...  Rolling Eyes
Лятна вечер в 22 часа едва се е стъмнило; заведението сигурно е някакво кафе с маси отвън, където можеш и да хапнеш нещо вечер с бирата. Ама не! Мястото на бебето си е вкъщи!

# 6 145
То остави, че е навънка бебето в 22 ч., ами и майка му дружно няколко
потребителки я квалифицираха като боклук

# 6 146
Мила картинка!
Мама с чаша бира, бебе спи в заведението!
А всички останали - простаци, пречат на бебе-принц да спи.
Не знам за вас, но подобни неща на мен няма как да ми станат симпатични, ако ще заведението да е и в друга галактика.

# 6 147
Проблемът не е в това, че майката е излезнала на заведение с бебето си, а в изискванията и към останалите да се съобразяват с нея. Ами не е това мястото да правиш такива забележки. Хората са излезнали да се забавляват, не те да се съобразяват и да пазят тишина. Майката е тази, която е трябвало да съобрази, като иска бебето да спи - прибира си се вкъщи.
И предполагам реакцията на съфорумката е такава, заради начинът по който и е направена забележката, не знам не се вкючи пак да ни поясни.

# 6 148
Никакъв проблем не е да си водиш детето, където и да е. Проблем е, обаче, да очакваш нищо неподозиращи хорица да се съобразяват с него.
Що за тъпизъм е да наричаш някого боклук, защото си гледа детето по начин различен от твоя?

# 6 149
По-селско ми е да наречеш някого, когото не познаваш - боклук, отколкото проявата на мъжа на този "боклук".
Изглежда всяка майка, която е излязла с детето си и пие нещо различно от вода, сок е боклук, отишъл да се налива. Simple Smile
Как ви ги ражда главата тези тъпизми, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт