"Селски" номера и пинизи

• 5 200 456
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 470
# 7 471
  • София
EEEE, превърнахте темата за селските пинизи в темата за LAURA SG Twisted Evil
А пък не е само тя със селски номера и пинизи, дайте нещо по-интересно Mr. Green

# 7 472
  • Варна/Лондон
Малко ще ви върна назад с няколко страници и може да не е съвсем по темата, но ми е простено. Рядко се вклювам със собствени преживявания, дето се вика. Имам, но не чувствам нужда да занимавам четящите. Но по въпроса за опашките на касите и как се туткат касиери или клиенти...бих искала да споделя.
Винаги съм се дрзанила от бесмисленото тутккане  отнемащо повече от 2-3 мин. по прибирането на продукти, плащането на касата, усмивка и чао.
Да, ама не. Първо във Финладия-на касите може и 5  минути да си говорите любезно с касиера, никой не се нерви, но клиента докато си говори си и прибира покупите.
 Там ме тренираха добре, защото се оказа, че тук е още по-зле. Laughing По бавни каси от Англия няма. Пзарувала съм в Швеция, Германия, Холандия, Естония, Полша, Унгария..абе много, говоря за хипермаркети, еми няма такава фалшива търпеливост като тук. то бива размяна на любезности,  но чак като тук не бях виждала. Маркират се покупките, води се лежерен разговор с касиера/ката, почва прибирането на покупките, бавно, рабира се, рови се за карта, обмисляне дали с карта плащане или с кеш,  любезности още, усмивки и...минали 7-12 мин. в зависимост от покупките. Не дай си Боже да се заинтригуват от някой продукт, който по думите на клиента е фантастичен. Обсъждане на качествата му, реклама от касиера, още фалшиви любезности и... CloseАми подивявам, даже и да не бързам.
Та направо си ми липсва реденето на каса в Кауфланд.

# 7 473
Аз нямам нищо против и на отделна тема за Laura_SG  Sunglasses
Познавам всякакви хора, но този образ тук ми е напълно непонятен. По всяка вероятност фалшив. Какво дириш, скъпа, в теми с нисши същества като нас. Със сигурност във форума има поне още една подобна личност на твоята, но на теб 'ти е любопитно' какво мислят някакви си там, които се справят по- зле от теб в живота.  Simple Smile Надявам се персонажът да е измислен, защото е пълен буламач.

# 7 474
  • Варна
Прочетох последните две-три страници и реших и аз да се провеся на въжето дето дърпа и стяга гушата на Лаура. Ако вече сте го дъвкали това, простете за късното включване, но ужасно ме мързо да чета много страници назад, дълги постове и безкрайни чаршафи от цитиране.

Познавам страшно много хора, които получават петцифрена заплата, на месец и сумите, които тя цитира не ме учудват. А за двама от тях, ми е бедна фантазията за какви доходи става въпрос. Абсолютно легален бизнес. Склонна съм да повярвам, че не лъже.

Но, приликите свършват до тук.
На тези позиции няма нито една жена, българка. Мъжът ми разправя, че от скоро се сблъсква с предствителките на този пол, но те носели 45 номер обувки. Сигурно, само ме баламосва  Mr. Green Четох някъде, че подозират Лаура за мъжка предствителка.

Та, за мен има някакъв проблясък, относно Лаура. Реален човек е, с реални доходи, но е мъж, който знае къде да закачи чорапогащника на бъгъмамата и бримката да се спусне чак до петичката.

# 7 475
Номинирам за мега просташка и селска изцепка да свалиш всичките енергоспестяващи крушки поставени в общите помещения и да си ги открадеш и да ги замениш с нормални такива с волфрамова жичка!Жистоко,напрао удариха кьоравото!Келепир за 6-7 лв.Също и да изтръгнеш купените и засети цветя в общото място навън и да си ги отнесеш на вилата,още един келепир за до 10 лв.
Това го прави само един съсед от блока и как не го е срам да става за резил за  20 лв. не знам!Съвсем скоро ще ме принуди да му го кажа в очите. Иде ми да продадем тъпия апартамент,така или иначе живеем вече в къща,що не ще мъжа ми да разкараме това бреме идея нямам.Само нерви троша с този апартамент.

# 7 476
  • Ямбол
Ако в нашия вход някой реши да сложи енергоспестяващи крушки, лично аз ще ги сваля и ще сложа от нормалните, които светят така, че да не се претрепя по стълбите, а другите директно в казана.

...
Да, размерът на доходите говори много за възможностите на един човек.
На мен размерът на доходите не може да ми говори нищо. И смятам, че е селско да се преценява даден човек по доходите му.

# 7 477
Лиляна,не светят зле енергоспестяващите.Просто трябва да поработят малко.То не е моя хрумка да се сложат,реши се на общо събрание.

# 7 478
Е, точно пък в Бълхария размерът на доходите не може да говори нищо.  Stop
Гледам, чак профили сте почнали да правите...  ooooh!

# 7 479
Никаква ли селска проява няма тези дни? Така ме забавлява тази тема, а сега нещо е скучно в нея.

# 7 480
Бих се радвала, ако няма с какво да се пълни тази тема.

# 7 481
Бих се радвала, ако няма с какво да се пълни тази тема.
Винаги има.

# 7 482
Няма нужда нито да получавам заплата близка до петцифрените суми, нито да съм мъж, нито да съм с особено нестандартно мислене, за да не мога поне мъничко да не се съглася с думите на Лаура.
Когато преди два-три месеца работех нещо напълно неудовлетворяващо ме, за по-малко от 600 лева, направо си въртях селски номер сама на себе си. Сега, само да уточня, работя за двойно по-малко пари.  Mr. Green

Свекърва ми е човек със сравнително ниски доходи, идващи от преподавателска заплата, но и тя, без да е нито едно от горноизброените, не се съгласи, че концертът, който чака от години, беше редно да се проведе в този му вид  на този стадион.

# 7 483
  • Ямбол
Номер, който ми разказа мама, от вчера.
Ходила с нейна приятелка до една местност недалеч от Ямбол с автобус. Билетчето е 80ст. На отиване дала 10лв. и шофьорът се намръщил, че няма да развали. Почакали да се съберат пари и успели да си купят билетчета.
На връщане, за да си нямат отново разправии, се опитали да съберат точно, но пак нямали и последните 20 стотинки, които допълват сумата до лев и 60 ст. били жълти монети по пет и по две. Е, да ама шфЕрът бил друг и като видял монетите се ядосал и хвърлил жълтите стотинки с думите - "това пари ли са?"
Глупак! Това шофьорите не са като хората, ще ме извиняват, ако има такива четящи ме.
Къде е тръгнал срещу възрастни жени за 20 ст. да прави проблеми. Ами ако беше попаднал на някой по-нервен от него?
Успокоих мама да не им се връзва, но си знам, че се е притеснявала.

# 7 484
И аз за шофьорите. Не селско, а направо престъпно е на път с ограничение 90 да караш с 30 и да създаваш предпоставки за ПТП, за да може да направиш далавера с горивото след това.
Да отбележа, че въпросните не пропускат колоната, когато се включват, дават газ да са най-отпред и после с.. 30.

Общи условия

Активация на акаунт