"Селски" номера и пинизи

• 5 226 331
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 4 020
Не навсякъде в Канада е така. Има почистващ персонал, въпросът е че идва след работното време на офиса.
Единствено са идвали да поливат цветята по време на работа, но и тогава са почти невидими.

# 4 021
...
 Имаме стая за отдих ,почивка обедна от 1 час и стая за сън/храна с маса за хранене ,дивани ,две бани с тоалетна и кресла за отдих за учителите . Има винаги топло кафе, минерална вода и плодове на масата ,за което пак се грижи съответния учител или зам. учител за деня. ...

Ето, точно за това говорим.
На работа човек трябва да се чувства удобно, за да е мотивиран, спокоен и да работи с удоволствие.
А не като някои "големи и успели" компании в България, които и кафето те карат да си плащаш. Което си е чист пиниз...

# 4 022
В страна, в която човешкия фактор е без значение
не може да се изискват подобни "екстри".
Колкото до Канада - това е страната с най-работеща социална политика.

# 4 023
В страна, в която човешкия фактор е без значение
не може да се изискват подобни "екстри".
Колкото до Канада - това е страната с най-работеща социална политика.

Ай, сега пак всички под общ знаменател  Laughing
Ми не е така - доста от големите компании си имат зони за рекреация, забавление и т.н.

# 4 024
И не само големи компании. Работя в сравнително малка кантора. Имаме от всичко, което тук се изброява като екстра. В началото и на мен ми беше странно и чудно, даже неудобно се чувствах, ползвайки екстрите, но в последствие разбрах, че това си има цел и умисъл, далеч не само за да угодят на нас.

# 4 025
И не само големи компании. Работя в сравнително малка кантора. Имаме от всичко, което тук се изброява като екстра. В началото и на мен ми беше странно и чудно, даже неудобно се чувствах, ползвайки екстрите, но в последствие разбрах, че това си има цел и умисъл, далеч не само за да угодят на нас.
Браво на работодателя ти! Ние си купуваме всичко - от минералната вода и кафето, обяда - абе всичко. Понякога се налага и тоалетна хартия и сапун да си купуваме, щото чистачката не слага редовно, пък няма кой да я контролира.

# 4 026
За мен селско е да седнеш на заведение, да не си поръчаш нищо, щото у вас имало готвено, но за сметка на това да бъркаш под чуждите чинии на общо основание. Накрая, като смятах колко дължа, ми беше казано "Ааау, че голяма сметка сте направили!" Ми как няма да е голяма, като ни изяждате храната...
Селско е да не пазиш тишина, когато някой се опитва да спи.
По повод храната на работа - ние нямаме отделно помещение за момента и всеки хапва каквото му се яде. Естествено, не винаги е много приятно, но се налага да се изтърпим.

# 4 027
  • Куциндрел
За мен селско е да седнеш на заведение, да не си поръчаш нищо, щото у вас имало готвено, но за сметка на това да бъркаш под чуждите чинии на общо основание.
Следващият път питай този наглец, дали случайно да няма пари и ако няма, дали да не го почерпите? Crossing Arms

# 4 028
За мен селско е да седнеш на заведение, да не си поръчаш нищо, щото у вас имало готвено, но за сметка на това да бъркаш под чуждите чинии на общо основание.
Следващият път питай този наглец, дали случайно да няма пари и ако няма, дали да не го почерпите? Crossing Arms

Мен пък би ме хванало яд и нямаше да позволя да ми ровичка из чинията Tired Да го черпя пък хич и янма да си помисля, много ме дразнят такива селски пръчки Tired

# 4 029

Мен пък би ме хванало яд и нямаше да позволя да ми ровичка из чинията Tired Да го черпя пък хич и янма да си помисля, много ме дразнят такива селски пръчки Tired

По въпроса за общите сметки. Наш колега най-нагло си извика и децата по телефона да вечерят с компанията ни и след това като плащахме сметката ни заяви, че нямал пари, щото точно в тоя ден имал разни харчове (заплатата му е най-голяма от цялата компания). Спогледахме се и естествено поехме и неговата сметка, но това му беше за пръв и последен път. Поне с мен повече няма да има  случай да седне на една маса. Като нямаш пари първо поръчваш по-скромно, второ не викаш още двама души да ядат на келепир, пък после като просяк да се измъкваш.

# 4 030
По повод горния пост пак се сещам за един разказ на мъжа ми  Joy Събрали се на някакво фирмено парти по случай нова година или нещо подобно и както всичко е наслагано по масите-ядене и пиене на корем.Един от колегите викнал жена си и децата при него, които съвеееем случайно минавали покрай заведението  Joy

# 4 031
Хехехе, най-редовно продължавам да виждам хора на събития, които си взимат за вкъщи  Crazy
Не, не са митове това. Де да бяха.

# 4 032
Във връзка с горните постове - след няколко години се събрахме
да отпразнуваме, като бивши студенти 8 декември.Един от колегите,
публично лице реши, че след като е известен, сметки не трябва да плаща в заведения.
Същото направи и съпругът на една от дамите, който мина да я вземе,
но продължи с поръчките.Пристига сметката, грубо по 20 лв. на човек, колегата
не отбеляза този момент, както и колежката, която "забрави" съпругът си.
Пиниз ли, що ли е .... ? Единия - богат и  известен, другият - само богат !

# 4 033
За мен си е чиста простотия, щом очакваш друг да ти плаща сметката, щото си богат и известен.Много важно.

# 4 034
За мен си е чиста простотия, щом очакваш друг да ти плаща сметката, щото си богат и известен.Много важно.

Те пък половината известни в България са цъфнали и вързали. Добре, че ги канят тук-там, та да хапнат, да се уредят с някой парцал срещу реклама и така. Доста са смешни, ама нейсе .. да не разваляме илюзията

Общи условия

Активация на акаунт