"Селски" номера и пинизи

• 5 179 456
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 070
  • София
Понякога от възхищение думите ти се губят Mr. Green По темата с подаръците девер ми е истински шампион от А лига, ама не ми се пише.

# 5 071

Сега се сетих за спомени по напред в темата, дето поканени гости влизат, домакинята си стърже петите с нож, със същия нож им нарязва сирене и им го сервира да се черпят.....
Ама простак с простотия не знам дали може да бъде изгонен....

Относно проявата на домакинята -  Shocked Shocked Shocked  Sick Sick Sick

Простакът си е простак - винаги и навсякъде , във всяка една ситуация  Twisted Evil

# 5 072
  • Оптимист по принуда
Относно подаръците- не отварям пред всички,за да не се получават точно такива коментари.За мен е важен изобщо жестът,че са ме уважили. Какво яли и пили - ами щом съм ги поканила,съм си направила сметката.

# 5 073
  • HH
Вие се оплаквате как ви се натрисат приятели и познати. А аз какво да кажа са собствения си чичо. Който не се натриса само в нас, ами в който му е най-близо.

Преди като имаше кола(която баща ми му купи да бил могъл да ходи да работи в Сф, и една вечер след поредния запой катастрофира и сега нито кола, нито нищо, и здравето му замина на кино) идваше всеки ден към 16:00. Вместо да ходи да си вземе малкото дете от градина, звънеше на дъщеря си, която беше трети клас, да ходи да го вземе и после да дойдат в нас. Това, дори за малък град като нашия не е малко разстояние. За капак изчакваше и жена си, която е на работа до 8. И от кафето, минаваше на храната, която майка ми приготвяше за децата му. После жена му се моткаше доволно, докато затворят магазините и тя в девет се сещаше, че няма нищо за ядене в тях. Една вечер умрях от срам, във фурната имахме точно три долни бутчета, и сина му погледна през вратата и пита "ми ние какво ще ядем сега?" Хем ми стана жал, хем ме хвана яд. Това продължи около 4 години. Както казах сега нямат кола и не могат да се придвижват.

Та на тях не са им се правили само намеци, и скандали е имало и пак си пеят тяхната. Важно е да има кой да ме черпи една ракия, някой друг да ми плати тока, пък децата си имат баба и сами могат да си се гледат.

# 5 074
Свят голям-- хора разни.

# 5 075
  • София
Хаха много забавна темичка  Crazy ама наиситна някои се оплакват колко много са ги прецакали, а всъщност защо го позволявате? Това пък да издържате цяло цемейство ... 4 г. направо  #Crazy След като не разбират от намеци и скандали просто не ги пускайте да влизат у вас и им обяснете защо няма да ги пуснете. Това че са ви роднини не ви задължава да ги храните и поите всеки ден с години.
Селски номер от вчера: ситуацията е - излизам с чанта с покупки от магазин /малък хранителен/, един мазен тип седи на вратата и не помръдва /вътре пред вратата, но пречи за да се влезе или излезе/, видя ме още като се отпавях към изхода и когато исках да мина през вратата се обърна да гледа настрани и на горе, казах 3 пъти по най-любезния начин, да се отмести за да мина - все едно на витрината говорех и ми стана неудобно всички да ме гледат все едно сама си говоря. Заобиколих го и се проточих в  пространството, което имаше, като бях на сантиметри от него и опирайки се в касата на вратата, съответно чантата с покупките се бутна и тя в касата на вратата и тъкмо излязох и чувам от тоя същия див смях и репликата "глей я пък тая вратата не може да улучи", а аз така  Shocked, но не се обърнах и не отговорих, просто нямаше смисъл.

# 5 076
  • София
По темата е, но е анти. Тази вечер бях на РД на племеника ми. Купих му каквото ми казаха родителите му, + подарък за още 70 лв. От отсрещната страна, не само че имаше отрупана трапеза + който какъв без/алкохол иска, а ми и направиха доста скъп подарък за коса. Винаги сме се обичали и помагали! Дай Боже и занапред да е така. Heart Eyes

# 5 077
Какво ти казаха да купиш родителите?  Rolling Eyes

# 5 078
  • София

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 17:51 от MayyaI

# 5 079
  • София
Какво става с тоя форум? Thinking
Що? Селско ли е да подариш нещо на някого от което има нужда?

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 04:14 от MayyaI

# 5 080
  • Ямбол
Какво му е на форума? Като не знаеш как се цитира, не ти е виновен форума.
Не е селско да купиш на някого подарък, селско е да коментираш подаръка и размера на почерпката, според мен.

# 5 081
Имам едни познати,много са зле финансово.Имаме на близо градина и там отглеждаме зеленчуци.Стана ми жал за хората и напълних една торба зарзават и им занесох да има да си сготвят--взеха торбата благодариха .Всичко ок,погледна вътре и ми казва ааааааааа  ама аз тиквичките ги предпочитам пържени.Е нищо не казах ,ама ми стана малко неприятно.Та кажете сега втори път да им занеса ли или не?

# 5 082
Свекърва ми изхранваше едно такова семейство. На пълна торба с продукти, коментарът - еее, само толкова ли от един какво си ти се откъсна от сърцето, или - писнаха ми тези картофи, не може само картофи да ядем...
А коментарът за пържените тиквички по-скоро е бил на шега, според мен.

# 5 083
Имам едни познати,много са зле финансово.Имаме на близо градина и там отглеждаме зеленчуци.Стана ми жал за хората и напълних една торба зарзават и им занесох да има да си сготвят--взеха торбата благодариха .Всичко ок,погледна вътре и ми казва ааааааааа  ама аз тиквичките ги предпочитам пържени.Е нищо не казах ,ама ми стана малко неприятно.Та кажете сега втори път да им занеса ли или не?

Може да е несполучлив опит да се пошегува.

Заедно сме писали.

# 5 084
Не е селско да купиш на някого подарък, селско е да коментираш подаръка и размера на почерпката, според мен.

Подаръкът е израз на уважение! Въпрос на възможности е какво ще се купи. Аз се отнасям с еднакво уважение към подаръците, независимо от тяхната стойност. След като някой е отделил време и средства, за да ми купи подарък и да ме уважи, това ми е много по-ценно, от това какво ще получа. Лош вкус е да обсъждаш подаръците, цената им, а да мериш на кило какво си получил и колко си похарчил за почерпка...това вече е  no Не черпя хората, заради получаването на подарък, а за здраве и защото ми е приятно да съм с тях на личния си празник!

Общи условия

Активация на акаунт