"Селски" номера и пинизи

• 5 185 060
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 150
Ха на бас, че използвалата определението "боклук" няма деца! И подобен епитет в такъв случай е е напълно простен, поне от моя страна, защото, съдейки по себе си и сещайки се с носталгия и май-май повече срам, каква съм била крайна, й влизам в положението.

# 6 151
Майката на бебето се е забравила - тепърва ще осъзнава, че детето й не е център на света и никой не е длъжен да се съобразява с него.  Когато сме на кафе с беба и ако й се доспи, си тръгваме. Но ако някой реши да ме нарече "боклук", че пия сайдер или да цъка с език какъв съм "светъл пример", да заповяда да ми го каже. Ако смее, де, щото във форума сите сме многоо отворени.

# 6 152
Касита, ооо, аз най-големите простотии и изцепки по повод бебета и деца съм чувала точно от родители и майки на деца.
Ама хич не я е грижа някоя дама дали аз в 15ч., или в 23ч. ще съм в заведение, какво и колко ще пия. И дали ще съм там с детето си.
Тъпо е било да помолят за тишина, но още по-тъпо е да определяш някого като боклук, отишъл в кръчма да се налива.
Други пък предложиха социални да се извикат, щото видиш ли на място на 5-6месечно бебе било в леглото му, а не навън.
След като е с родителите си, във видимо нормално състояние, може да се пробват да извикат социални в 22ч. вечерта.

# 6 153
На мен пък ми е селско някой, който е отишъл на ресторант и да вдига врява! Това че сте излезли да се забавлявате не значи че трябва да вдигате врява и да се смеете с пълно гърло!

# 6 154
Не знам дали е селска проява или не ,но се дразня когато отида на лятно кино или театър  някой да запали цигара
не ме разбирайте погрешно нямам нищо против пушачите,но при такъв тип събиране на хора е много неприятен цигарения дим

# 6 155
Абсолютно съм съгласна с теб за пушенето, макар че съм върла пушачка, но за това вината е в липсата на правила. Тук, има всякакви събития на открито, които си се обявяват като "smoke free" и на никой не му хрумва да пуши, макар, че е на открито. Забранено е и пушенето на плажа (стотици километри плажна ивица).

# 6 156
За мен селска проява е следната случка:

Седим си в един парк с 3, 4 приятели. На съседната пейка е също компания с едно 5, 6 годишно момченце.
По някое време момченцето застава зад нашата пейка и ми запалва косата със запалка. Чух щракането, но докато осъзная какво става, замириса на изгоряла коса, загасих я веднага. Момченцето започна да се кикоти и избяга при техните, там също се закикотиха, дори не му се скараха или поне за пред нас нещо, не,
пълен смях. Ние се изнесохме веднага, аз бях потресена, но родителите му не, дори и приятелите им, никой, само смях - как няма човек да се смее на такова геройство!

Какъв ли човек ще порастне от това момченце с такива родители и такова възпитание... Аз естествено отидох на следващия ден на фризьор, не бяха големи пораженията, малко коса... но от ума ми не излиза тъпата случка. Действието се развива в Северозападна България.

# 6 157
Ще ме баннат ако напиша какво мисля за родителите и детето им, да, да, и за него.  Rolling Eyes
Има деца съобразителни, а това ...хммм... малко лекенце. С кеф да му извиеш врата, както казва една съфорумка.

# 6 158
  • Бургас

Какъв ли човек ще порастне от това момченце с такива родители и такова възпитание... Аз естествено отидох на следващия ден на фризьор, не бяха големи пораженията, малко коса... но от ума ми не излиза тъпата случка. Действието се развива в Северозападна България.

Ами какъв. Сигурно като порасне ще говори на майка си на "ма". Нещо от сорта на "млъквай ма", "тая пък", гарнирано с обиди и псувни, пък защо не и някой шамар. Дете, което не е научено на уважение и още по-лошо - отвратителното му поведение се толерира и поощрява, в един момент рефлектира върху самите поощрители. Демек - родителите му ще си сърбат попарата.
А ти защо не реагира? Аз щях да вдигна скандал, а ако го бях набарала тъпото хлапе, щеше и да получи един хубав шамар.

# 6 159
lys, аз лично не бих оставила нещата така, най-малкото е трябвало да направите забележка.
Не че щяхте да получите нещо повече от кикот и псувни най-вероятно.

# 6 160
lys, ето това детенце със сигурност би отнесло шамар или поне красноречиво изръмжаване, пък после нека е стресирано, а родителите му..........ще ме баннат. Rolling Eyes
Нека не забравяме, че децата са огледало на родителите първо и после на заобикалящата ги среда. Whistling

Имаме познати, чийто дете на 6-7г. казва на майка си "стига вика ма", на приятели "млъкни бе" и вярвайте ми, всеки път ми иде да му лепна един през устата. Майката и бащата няма да ги коментирам. Само приличното ми възпитание ме спира да не зашлевя чуждо дете. Жална ѝ майчица на учителката му в първи клас.

"Бъбрещата сладко" с мъжа си явно е на принципа, каквото повикало, такова се обадило, оттам и епитета. А не, ако ти зашлевят едната буза, подложи и другата.

# 6 161
Тя, учителката му вреоятно ще уцелее, но на мен ми е жал за такива деца, лищени от всякакво н нормално бъдеще.
Това с паленето на косата, не е ли за полиция?

22 ч, вчера в ресторанта, в който бяхме имаше поне 6 бебета. 2 останаха след като ние си тръгнахме. Така отстрани, е трудно да се прецени кой как се е държал в ресторанта.

# 6 162
... Но ако някой реши да ме нарече "боклук", че пия сайдер или да цъка с език какъв съм "светъл пример", да заповяда да ми го каже. Ако смее, де, щото във форума сите сме многоо отворени.

Във форума коментираме всичко и всеки има мнение.
Няма как навън да си губя времето с подобни терзания. Навън се занимавам със себе си и близките си обикновено, а не с другите.
Иначе няма начин едно напънато майче, което си мисли, че нейното дете само е център на галактиката, да ми бъде симпатична, независимо дали пие бира, кола или био-смути със семена от чиа.  Flutter

# 6 163
  • Ямбол
По-селско ми е да наречеш някого, когото не познаваш - боклук, отколкото проявата на мъжа на този "боклук".
Изглежда всяка майка, която е излязла с детето си и пие нещо различно от вода, сок е боклук, отишъл да се налива. Simple Smile
Как ви ги ражда главата тези тъпизми, не знам.
Ха, как се възмущаваш само, обаче не ти пречи в друга тема да наричш също тъй непознати за теб хора "заднци". Те били мълчали като задници. Познаваш ли ги, че да ги знаеш защо мълчат? Иначе тук се правиш на много възмутена.

Тя, учителката му вреоятно ще уцелее,.....
Какво ще направи учителката?

# 6 164
Тя, учителката му вреоятно ще уцелее,.....
Какво ще направи учителката?

Ще поправи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт