"Селски" номера и пинизи

• 5 185 022
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 165

Тя, учителката му вреоятно ще уцелее,.....
Какво ще направи учителката?

Лошо ми стана като видях какво съм написала. Догодина съм първи клас, нова надежда Simple Smile.

п.п. Няма да поправям, направо ще повтарям. Срам.

# 6 166
Що се не оправда, че кърмиш?

# 6 167
Лиляна, явно нюансите ти убягват, но това ти е простено.
Пък и четенето на морал си го задръж за други хора. Не ме вълнува твоето мнение.

# 6 168
От историята на lys си спомних как ме беше напсувал едим мамин-сладък.
На майка му това и' се стори адски забавно, другите на масата се чудеха на къде да гледат, ами не си замълчах. Усмихната, с възможно най-сладък гласец го попитах "кой го е възпитал така добре?", разбира се с годост ми се отговори "мама"(както и очаквах). Заявих, че явно не се справя изобщо и усмивката и' замръзна, ами мразя да ме псуват, пък който иска да се сърди.

# 6 169
  • Ямбол
Лиляна, явно нюансите ти убягват, но това ти е простено.
Пък и четенето на морал си го задръж за други хора. Не ме вълнува твоето мнение.

О, разбира се, задник и боклук са с различни нюанси.
Не чета морал обаче, само забелязвам, че в една тема се чувстваш свободна да наречеш някой задник, без да го познаваш, а в другата да се възмутиш, че някой е казал боклук пак на някой, който не познава.
Аз само констатирам, какво ми е направило впечатление. Ако искаш ще сложа цитатите със задника и боклука един до друг и да търсим нюансите. Искаш ли?

# 6 170
Много мразя, когато търговците се гаврят с клентите и на витрините със уж пресни меса, са наредени размразени такива. Даже днес видях и тарелки с надпис "Замразено на ...."  Sick

# 6 171
Прясно месо в магазин няма. Има охладено месо. От къде да дойде това прясно месо на сред града, особено пък посред лято? И колко точно би издържало на витрината, преди да се развали? Лятото дори и по селата нищо освен кокошки не се коли. Защото се разваля за минути.

# 6 172
Лиляна,  свободна си да забелязваш каквото желаеш. Дано със същото настървение преследваш и другите си цели, освен различни потребители тук.
Развиваш състояния от компетенциите на психолог.

# 6 173
  • Ямбол
....
Може ли по-подробно какви са тези състояния?

# 6 174
Значи и аз съм в тези състояния, защото имам способността да запомням подобни противоречия тук във форума - теми, мнения, потребители с явно раздвоение на личността.
Някои го наричат двоен стандарт, аз обичам да казвам - фурнаджийска лопата.
При удобен случай, обичам да цитирам такива разминавания, защото много индивиди имат от 5 минутната памет и ми е много забавно как реагират.  Flutter

# 6 175
....
Може ли по-подробно какви са тези състояния?
Що не си изяснявате отношенията на лични?
Или искате да сте баш по тематата Simple Smile

# 6 176
Що се не оправда, че кърмиш?

Ха-ха, вярно, че имаше връзка кърмене - мозък! Simple Smile)) То, кърменето, беше най-малкия проблем. Бях недоспала с дни, държах сърдито бебе и пишех с един пръст между ритниците му. Явно в такава ситуация не трябва да пиша, но това с косата ме шокира, признавам.
п.п. Все още не е добра идея да пиша, забелязвам, че съм облякла дрехите на бебето наопаки.

# 6 177
Намирам за изключително селско, как се подминават/ подиграват забележки за правопис, вместо да се вземе бележка и как същите тези хора претендират за добро възпитание, морал и каквото може да ви дойде на ума още. Примери няма да давам, има ги в изобилие.
Безгрешни хора няма, ама на всичките ви претенции, някак не ви отива да се правите на ни лук яли, ни лук мирисали, защото някои от вас откровено смърдите.
Изключвам хора, чийто майчин език не е български.

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 12:01 от goddess

# 6 178
Малко преигравате!
Едно е човек да обърка дума, друго е да четеш несвързан, елементарен и изпълнен с всякакъв род грешки текст.
На всеки се случва да обърка. Независимо на майчин, бащин или сестрин език.  Mr. Green  Crazy

# 6 179
Малко преигравате!
Едно е човек да обърка дума, друго е да четеш несвързан, елементарен и изпълнен с всякакъв род грешки текст.
На всеки се случва да обърка. Независимо на майчин, бащин или сестрин език.  Mr. Green  Crazy

Абсолютно Wink Брътвежите на някои потребителки, макар да са написани граматически идеално, не бих ги чела за нищо на света Simple Smile Виж други потребителки са ми по интересни, въпреки правописните им грешки и липсата на някой друг препинателен знак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт