"Селски" номера и пинизи

• 5 184 460
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 690
  • София
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си - Иванчо Марийка Петрови. И ми е селско, и ми е тъпо.

Защо? Какво му е селското? Имам познати, които така са избрали, нямат отделни профили, а приятелите са им общи като цяло. Кое е чак пък "селския" пиниз в това?

ОК, не е селски пиниз, а е селско изпълнение.

Не се заяждам, но пак не разбирам защо? Кое е селското? Имаш познати, които са с общ профил и са те подлъгали, че пишеш с единия, а другия всъщност е бил на линия или? И това не ми е селско изпълнение де, но може ли по-подробно да си изясниш мнението. Може и на лични, за да не спамим темата.

Пояснявам за примера с подлъгването - не го приемам, грубо е, но чак селско не ми е. Просто има хора, които си споделят всичко и даже и профила им е такъв - общ. Но приятелите на такива хора си ги познават и не им е проблем. В повечето случаи.

# 6 691
  • София
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си/гаджето си - Иванчо Марийка Петрови, ИванчоМарийка. И ми е селско, и ми е тъпо.
Аха!!! И на мен ми беше доста странно като видях ф.б. профил на офис, който се ползва от един от служителите му. Пратен като личен. newsm78. Дано някой ме разбере, че така написано и аз не си го разбирам. hahaha hahaha hahaha

# 6 692
Най-селската проява, на която съм ставала свидетел, е как една жена на плажа преди две години подстрига косата на мъжа си на главата и подмишниците. Имаше поне около десет човека в диаметър 4-5 метра. Дали е селска или чисто просташка проявата?

Друга за мен селска проява, но доста по-бледа е  - да си пилиш ноктите на бюрото, на което прекарваш поне по 8 часа на ден, а в стаята работиш с колеги.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 00:05 от Rosita

# 6 693
Това последното се конкурира със скубането на вежди. Два пъти съм го виждала това действие - на старата ми работа от 50-годишна лелка и на на сегашната от младо момиче.

# 6 694
Бивша моя колежка си носеше пресата за коса на работа, че нямала време кога да си оправи прическата...  Rolling Eyes

# 6 695
Имам позната, която на всеки празник, идва, сяда сред останалите гости и започва да се лакира.

На мен ми е много селско да ти откраднат част от колата, която струва Х пари, за да спечелят по-малко от Х/10..
А още по-селско е да се опитат да ти ограбят колата, но да успеят едва от 10-тия път. Трябва да си много некадърен, за да не ставаш и за крадец.

# 6 696
Да си направиш общ фейсбук профил (или в която и да е социална мрежа или форум) с мъжа си/гаджето си - Иванчо Марийка Петрови, ИванчоМарийка. И ми е селско, и ми е тъпо.

Наскоро една дама заяви на мъжа си на всеослушание, че няма начин той да си направи негов ФБ профил. Тя имала, като искал да поства, да ползвал нейния. Той обаче има профил с името Рикардо незнамкойси. Тя не знае, разбира се. Та не винаги общият профил е това, което изглежда.

# 6 697

Честно казано и аз не бих го определила като "селско". Кой както иска да се пише и представя във фейсбук. Негова си работа.
Вероятно ползват фейсбука за контакт с многото си общи приятели, примерно.

# 6 698
  • София
Ееее, все едно пък всеки ден не виждате по светофарите, как си стискат пъпките в огледалото  Joy

# 6 699
  • Бургас

Честно казано и аз не бих го определила като "селско". Кой както иска да се пише и представя във фейсбук. Негова си работа.
Вероятно ползват фейсбука за контакт с многото си общи приятели, примерно.

Не е селско, но е супер инфантилно. Хубаво общ профил, но може би искам да напиша нещо на приятелка, без да искам мъжа й да го чете. Една позната имаше общ профил с мъжа си. Вече са разведени, той дори има друга жена и дете. При положение, че всяка втора двойка се разпада, за какво да си правите общ профил.

# 6 700
Е, кой както иска да се пише във фейсбук. Защо е селско?

# 6 701

Наскоро една дама заяви на мъжа си на всеослушание, че няма начин той да си направи негов ФБ профил. Тя имала, като искал да поства, да ползвал нейния. Той обаче има профил с името Рикардо незнамкойси. Тя не знае, разбира се. Та не винаги общият профил е това, което изглежда.

Ох, тези наивни лелки като започнат да си пазят мъжете...

# 6 702

Ох, тези наивни лелки като започнат да си пазят мъжете...

hahaha
Да, някои приритал да им ги взима ...

Иначе на мен са ми откровено смешни такива общи профили, но честно казано не ме бърка - имам няколко такива фемилита във ФБ, но не общувам реално с тях. Те не функционират като отделни личности - те са едно общо "нещо". Обикновено жените са инициатори на тези обединения. И, да, мъжете си правят други профили с други имена  Mr. Green

# 6 703
 При положение, че всяка втора двойка се разпада, за какво да си правите общ профил.
[/quote]

Е то по тая логика, защо изобщо да се женят/омъжват?  Mr. Green

Има и други начини за контакти- смс, имейл, скайп.  Peace
Аз също не бих си правила общ профил, смятам го за лично нещо, но не ми пречи друг да си има

# 6 704
Това последното се конкурира със скубането на вежди. Два пъти съм го виждала това действие - на старата ми работа от 50-годишна лелка и на на сегашната от младо момиче.

Или на плажа да си скубеш краката с пинсета.

Общи условия

Активация на акаунт