"Селски" номера и пинизи

• 5 184 385
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 780
Може би са на място с голям човекопоток и редовно влизат външни хора само да ползват тоалетната Thinking
И да, селско е!
Не. Не е. А и да беше ,жената е наясно кои са пациентките.

# 6 781
Като цяло, цялата идея да се плаща за тоалетна и някой да ми подава парче тоалетна хартия е селска!
Тоалетната хартия си стои вътре и можеш да ползваш колкото искаш. Просто на вратата на тоалетната пише,че се плаща по 50 стотинки.  Whistling

Лятото край морето, обикновено имаш една леля, която ти подава парче тоалетна хартия срещу заплащане Simple Smile а и до скоро беше така в цяла БГ  Peace

О да, да за морето незнам, но на автогарата беше същото едно време, сега нямам идея. Сигурно ако искаш 2 парчета плащаш двойно  Mr. Green

Ох, за гарата се сетих преди много години в едно барче, взимах си чай и исках повече захарчета. Лелката ми даде 1 и каза ако искам повече че се доплаща 2 ст. за всяко следващо. Паднах!  ooooh!

# 6 782
... дали изпъването като струна влиза в служебните ми задължения Wink

Не влиза, според мен. Както и простотията не влиза в служебните задължения на клиентите Joy
Но наистина е досадно в магазина продавачките да те притискат непрекъснато с "обгрижване". Предполагам, така им е наредено от шефа, и все пак е неприятно. Най-добрият вариант е след поздрав и от двете страни и при отказано предложение за помощ, да те оставят да разглеждаш и избираш на спокойствие, без да те настъпват по петите Simple Smile
Абсолютно съм съгласна. Аз също съм И клиент в извънработно време. Затова се старая да не правя това, което е неприемливо за мен като клиент.
Може би са на място с голям човекопоток и редовно влизат външни хора само да ползват тоалетната Thinking
И да, селско е!
Споделям и аз Peace

# 6 783
... дали изпъването като струна влиза в служебните ми задължения Wink

Не влиза, според мен. Както и простотията не влиза в служебните задължения на клиентите Joy
Но наистина е досадно в магазина продавачките да те притискат непрекъснато с "обгрижване". Предполагам, така им е наредено от шефа, и все пак е неприятно. Най-добрият вариант е след поздрав и от двете страни и при отказано предложение за помощ, да те оставят да разглеждаш и избираш на спокойствие, без да те настъпват по петите Simple Smile

Не ми е селско, но ми е адски противно от този вид "обгрижване" от страна на продавачките.
Другото, което е адски дразнещо, като влеза в старбъкс или коста за кафе и редовно да ме питат искам ли нещо друго ... сякаш съм идиот и не знам какво искам и трябва да ми напомням за това какво евентуално бих поискала.
Вчера влизам и казвам - едно малко капучино в тейкауей чаша, при което продавачката почна да ми изрежда още един тон възможности ... след това ме попита какво ми било името, че да го напишела на чашата, при което кръвта ми вече кипна  Mr. Green Разбирам че е политика на фирмата, но е толкова досадно, че вече избягвам да си купувам кафе от тях.

# 6 784
До нас имаше един магазин за детски стоки. Служителките те преследваха и те гледаха внимателно в ръцете, ама толкова внимателно, че да се почувстваш неудобно да разглеждаш стоката.

В друг детски магазин, пък беше забранено децата да разглеждат стоката.

След тези пинизи от нито едно от двете места не сме си купили нищо. Simple Smile

А в частна болница ни свиха маслото от хладилника за клиенти Simple Smile.

# 6 785
За продавачката е не по-малко досадно, но това й е наредено, това прави.

# 6 786
Извинявайте, ама тази политика с дишането във врата на клиента не я разбирам. Понякога виждам, че хората се затрудняват, не им ясно нещо. Тогава е моментът да се намеся и да консултирам. Но със сигурност не е приумица на продавачките или обслужващия персонал.
Особено ми е досадно в офисите на мобилните оператори.

# 6 787
Целта е да окажеш натиск на клиента и да продадеш.

# 6 788
Селско е да нямаш съблекалня и да не носиш английски обуща. Точка. Няма инцидентно, неинцидентно.  Naughty

А не тук се обърка Simple Smile селско е да имаш съблекалня, защото само производствените цехове имат съблекални, а ССФ никога не работи в производствен цех ... нищо че краката и понамирисват  Joy
Селско е да питаш как така нямате съблекалня и кви обувки носим. А дали ми понамирисват краката - не знам. Не съм си ги усещала, ама и никоя колежка не е припадала. Ще ги питам, като ми свърши отпуската.

Не е селско, много сте чувствителни, значи. Попитала жената, какво лошо? Някъде сигурно имат съблекални. Майка ми в един момент работеше в офис и си имаха място извън офиса, където си оставяха дрехи и обувки.

# 6 789
  • София
sophiemmaspencer, усмихна ме. Наричали са ме от практик до темерут, но чувствителна - никога.  Hug

# 6 790
А дали действа това? Съмнявам се.

# 6 791
Селско ли е в частен лекарски кабинет,тоалетната за пациенти да е платена? newsm78

#Crazy Къде е този кабинет? Да, и е незаконно. Пред лекарските кабинети/частни, болници, поликлиники/ е задължително осигуряването на санитарен възел за пациенти. Другия път им искай касова бележка  Crossing Arms
Ами то и в ресторантите и всички други заведения в които има консумация по закон е задължително да има тоалетна за клиентите, но въпреки това в някои от тях ти вземат пари за пишкането.

# 6 792

Вчера влизам и казвам - едно малко капучино в тейкауей чаша, при което продавачката почна да ми изрежда още един тон възможности ... след това ме попита какво ми било името, че да го напишела на чашата, при което кръвта ми вече кипна  Mr. Green Разбирам че е политика на фирмата, но е толкова досадно, че вече избягвам да си купувам кафе от тях.

Да, а на нас ни написаха имената грешно и чакахме докато се усетим, че въпросните странни имена са моето и на дъщеря ми. За протокола, и двете сме с леко редки, но добре познати на англоезичните името, а детето няма акцент, ако мен не са ме разбрали, примерно. Посмяхме се на версиите, но чак пък да се ядосам? Ами кажи друго име, като не искаш да казваш твоето.

# 6 793
Извинявайте, ама тази политика с дишането във врата на клиента не я разбирам. Понякога виждам, че хората се затрудняват, не им ясно нещо. Тогава е моментът да се намеся и да консултирам. Но със сигурност не е приумица на продавачките или обслужващия персонал.
Особено ми е досадно в офисите на мобилните оператори.
Следят клиентите да не крадат Twisted Evil

# 6 794
А дали действа това? Съмнявам се.

Действа,ако си обучен.Работила съм в такава фирма и всички минават на курс "как да?...вземем парите на клиента правилно" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт