"Селски" номера и пинизи

• 5 183 683
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 200
За мъжкия маникюр - има ли шанс да е китарист човека? Някои ползват ноктите вместо пера.

# 7 201
Онзи ден видях един младеж не само с маникюр, ами и лакиран с червен лак. То иначе едва ли бих го забелязала.  Grinning Може да е някаква мода, знам ли?

# 7 202
За мъжкия маникюр - има ли шанс да е китарист човека? Някои ползват ноктите вместо пера.
А други да си чистят ушите или носа.Не знам за вас ,но винаги ме напушва смях като видя мъж с нокът на кутрето

# 7 203
Е, то това е ясно за кутрето  Laughing. Но наистина, някои китаристи свирят така с ноктите на другите си пръсти. На мен ми е леко странно, но аз не свиря на китара и не мога да преценя дали е нормално или селско.
А младежът с черврния лак не ми звучи "селско", а по-скоро необичайно  newsm78.
Сега нали живеем в ера на толерантността и аз се старая да дам шанс на младите да се себеутвърдят Simple Smile.

# 7 204
А други да си чистят ушите или носа.Не знам за вас ,но винаги ме напушва смях като видя мъж с нокът на кутрето
Много са ми гнусни тези нокти,особено като виждам,че ги използват за почистване на всякакви секрети  Sick

# 7 205
Виждала съм момчета с черен лак. Предполагам, че се връзваше със стила им - пиърсинг навсякъде и кожени дрехи. Но червен лак Flutter ще ме втрещи.

# 7 206
Че аз съм си селянка, да не съм изтънчена ССФ като теб... 

Никой не каза какво е ССФ   Crossing Arms

# 7 207
ССФ- Средно Статистическа Форумка. Май така беше.

# 7 208
ССФ- Средно Статистическа Форумка. Май така беше.
Жива и здрава да си, че ме просвети   bouquet

# 7 209
Лакирани мъже съм виждала, но са си с къси нокти. А този беше с маникюр, който и най-дръзката жена не би си причинила. На външен вид малко приличаше на метъл - с подобни дрехи, козя брадичка, очила....абе не знам, гледката е доста смущаваща.

# 7 210
Виждала съм момчета с черен лак. Предполагам, че се връзваше със стила им - пиърсинг навсякъде и кожени дрехи. Но червен лак Flutter ще ме втрещи.
Ех, аз пък видях две девойки да страстно се целуват с език по обяд насред площад Славейков. Да ви кажа, прекалено "градско" ми идва пък. Сигурно съм нетолерантна селянка, кой знае  newsm78

# 7 211
Е, за любовта няма граници Crazy

# 7 212
Като споменахте и козята брадичка-понякога имам неудържимо желание да дръпна една такава Joy

# 7 213
  • Ямбол
На мен пък ми е селско това обезобразяване на ушите, на които се прави огромна дупка. И на мен ми иде да ги дръпна за дупката.

# 7 214
  • Варна
То е гнусно. Направо ми се обръща корема, като видя такива уши. А когато махнат онези уреди за изтезание, с които ги разширяват (не им знам точното название), вече е и страшно.

Общи условия

Активация на акаунт