"Селски" номера и пинизи

• 5 200 536
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 335
  • Ямбол
По спирките ви няма ли павилиончета за вестници и цигари?

# 7 336
  • Варна
Shagya е напълно права за работното време. Peace

Когато нямаш време, не ходиш всеки ден в хипермаркета. Това е също български вариант на пазаруване в такива магазини.

За случая с ябълките, крушите... и чашите нямам думи. ooooh!

# 7 337
 ZinaSt,  ясно.
Скрит текст:
Когато детето беше малко и тичах насам-натам, такива дейности вършех в обедната почивка. Не заради другите, а за да си спестя малко напрежение.

# 7 338
  • Ямбол
Аз като знам, че за тренировките ще ми трябва вода и ще бързам, ще си я приготвя тази вода я на обяд, я от вкъщи.
Малко пресоли, Зина.
Аз като съм втора смяна, трябва да изтрепя хората, че после нямам удобен транспорт. Прибирам се и кой пазарувал, пазарувал, ако ми трябва нещо дребно, в квартала има.

# 7 339
Преди време в автобуса две много "натокани" лелки се разправяха на висок глас колко гадни били задръстванията и че те са тръгнали на работа.
Но да станат по-рано и да хванат предния автобус - не могат.
Добре, че лелите не живеят в Москва или Ню Йорк, или друг мегаполис, защото с тамошните задръствания и техния разчет на личното време, сигурно ще закъсняват с по седмица за работа.  Mr. Green

# 7 340
ZinaSt,  ясно.
Скрит текст:
Когато детето беше малко и тичах насам-натам, такива дейности вършех в обедната почивка. Не заради другите, а за да си спестя малко напрежение.

Ооо, аз също, ако успея да ползвам обедна почивка, гледам да свърша тези неща тогава. Но често и обедна почивка нямам. От 8 до 17 плътно. Тъкмо стане време да си ходя и някой се сети за нещо много важно, та се позабавя. И после имам 45-50 минути да взема вода, да обиколя първо градина, после училище и да стигна до стадиона в самия център, на най-големите задръствания в 18 без 5, че ако закъснеят децата правят наказателни обиколки. Дали ми е все тя за едни 2 минути в повече на касата?

Но да, права е Лиляна. Това си е мой проблем. Не на тези, които имат време и не виждат нищо лошо в това да се помоткват. Аз лично, дори и когато грам не бързам, на касата съм като машинка. В момента, в който ми подадат рестото, съм готова да си тръгна, дори и когато съм била с препълнена количка. Бих се почувствала неудобно цялата опашка да ме чака да си прибирам бавно нещата едно по едно, сверявайки с бележката и брошурата едновременно, за най-сигурно. Но, хора всякакви.

# 7 341
  • sofia
В момента, в който ми подадат рестото, съм готова да си тръгна, дори и когато съм била с препjavascript:void(0);ълнена количка. Бих се почувствала неудобно цялата опашка да ме чака да си прибирам бавно нещата едно по едно, сверявайки с бележката и брошурата едновременно, за най-сигурно. Но, хора всякакви.
Повечето хора действат по първото описание, второто описание се случва след отдалечаване от касата, а не преди да са платили. Поне това са ми общите впечатления. Случва се после някой да се върне и да забави опашката, но поне на мен ми се е случвало броени пъти, в никакъв случай не е масова практика. Голяма драма, голямо нещо.
Не ми ясно защо се преувеличават някакви единични случаи и се разказват като преобладаващи (едва ли не)

# 7 342
Ауууу, таман вчера се се вчервих от нерви на на една пазаруваща гугутка  Crazy Младо семейство с две деца и пълна количка с пазар Simple Smile Мъжа бута пазарската количка и дърпа след себе си детксата количка на голямото, което пък скоро е проходило и обикаля покрай касата в несвяст.... Дотук добре, ама жена му като почна да се връща за неща, които е забравила да вземе с кенгуруто с бебе и така 2-3 пъти Hug Ми гледаме и чакаме.... Как пък никой не реагира??? Само аз се пооблещих малко и толкоз. Ми забравила е жената..кво толкоз ooooh!

# 7 343
...
Изтрих си мнението.
Не виждам смисъл.
След като човек има такива приоритети и му е по-удобно да се сърди на другите, заради собствените си проблеми, няма какво да говорим и обсъждаме.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 00:08 от VerdammtesMädchen

# 7 344
  • в рока
Аз не можах да разбера какво са виновни учителите в частност Лиляна, заради твоето работно време, Зина. Пък и колко хора ще ти завидят , че си от 9 до 17 на работа. Подкрепям Медхен тук

# 7 345
Типична селска проява е, когато има задръстване, някой да се намъкне в съседната, по-празна лента  и да почне да се ръчка в другата, предреждайки останалите, които чинно си чакаме да се изтече колоната с коли. Редовно се случва на кръстовището на Румънското посолство по посока Черковна някой селяндур да ме бута отляво, опитвайки се да се вклини между мен и колата пред мен. Crossing Arms
Когато бях начинаещ шофьор (буквално на седмица книжка), пътувах за училище (няма грешка) по този маршрут. Много ме беше страх да не ме удари някой и полицаите да "ми надупчат талона" и когато някой така се буташе, не само, че не ги пусках, ама им свирех с клаксона и размахвах ЗДвП Grinning

# 7 346
  • София
По повод бързането - въпрос на манталитет си е...
случи ми се в Брюксел. Понеже мъжът умира да се пробва на игри на късмета, реши че иска да пусне тото на будката за вестници. Да, но трябваше продавачът да му обяснява два пъти как да го направи... през това време се образува опашка от 5-6 души ... ние по навик се изприщихме от притеснение, а хората ни се усмихваха и ни успокояваха  bowuu...  още го помня и се сещам, когато някой запуфти или се затръшка зад гърба ми на опашката в някой магазин...
Селски пиниз си е хич да не уважаваш другия...

# 7 347
Защо е нужно да си причинява човек такъв стрес? Времето може да се организира така, че никой да не изпада в инфарктни ситуации, дори и с цената на някакви малки компромиси да е. Дядо често казва, че животът под график е твърде изтощителен и нездравословен. Ако ние не си го улесним, няма кой.

# 7 348
За един хляб или мляко за какво влизат изобщо в хипермаркет...
кварталните магазинчета за какво са?

Ти сериозно ли го мислиш  newsm78

Ако искам и за дъвка може да влезна в ХИПЕРмаркета. Клиент съм, толкова колкото и тоя с препълнената количка. 

И как всички изнервени и бързащи. Нали всички сме супер майки и професионалистки. Вечно се бърза като за световно и под стрес - оправдание за неспазване на правилата за движение, нервничене на касата, вечно забит телефон в ухото, щото световните бъднини зависят от нас, пържени яйца набързо, нямане на време за децата от влаченето им по спорт, езици и музика.

Дайте малко по-селски и нормално, да спрем да си мислим да живеем във американски филм, да намерим време да кажем едно благодаря и довиждане на касиерката.

# 7 349
  • София
Пълен селски пиниз беше изпълнението на скъпите ни Ивентим, и по - точно това, в което превърнаха концерта на Бочели. Имаха поне 3 мес, за да си организират новата подредба на местата, след първоначалната промяна  на залата, но не би. Незнайно защо нямаше номерации нито на седалки, нито на редове. Ориентировъчно само ти посочваха кои редове да заемеш, но любезно те настаняваха да седнеш където ти харесва на тези редове, защото не отговаряли местата на първоначално закупените. В резултат на това около 30 мин след началото на концерта от  всички страни се вихреха скандали, защото никой не си беше на мястото, а от време на време се появяваха закъснели бойни господа и госпожи, които настояваха да заемат техните си места, с право, разбира се. Недоумявам какво му беше трудното да номерират местата и наистина ли тези хора смятат, че са способни да организират концерти? И селски събор биха прецакали Sick

Общи условия

Активация на акаунт