"Селски" номера и пинизи

• 5 200 553
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 350
Българска му работа.
Поканиха ме на концерта и за момент мислех да отида. Добре, че отказах... Щях да имам лош спомен, определено!  Tired

# 7 351
Аз не можах да разбера какво са виновни учителите в частност Лиляна, заради твоето работно време, Зина. Пък и колко хора ще ти завидят , че си от 9 до 17 на работа. Подкрепям Медхен тук

От 8 до 17, не от 9 до 17.
ОК, аз си споделих виждането, болшинството е на друго мнение. Взимам си бележка, че явно е селско да бързаш. И обещавам вече само да се усмихвам на всички бавещи се в магазина.  Peace

# 7 352
Аз не можах да разбера какво са виновни учителите в частност Лиляна, заради твоето работно време, Зина. Пък и колко хора ще ти завидят , че си от 9 до 17 на работа. Подкрепям Медхен тук

От 8 до 17, не от 9 до 17.
ОК, аз си споделих виждането, болшинството е на друго мнение. Взимам си бележка, че явно е селско да бързаш. И обещавам вече само да се усмихвам на всички бавещи се в магазина.  Peace

Зина, не им се впрягай, те не разбират. Много хора не умеят да ценят времето си. Посмъртно не можеш им обясни, че в този живот имаме 650 000 часа, което е ужасно малко.

# 7 353
Просто си изисквай обедната почивка, която ти се полага по закон.  
Не обвинявай другите, затова че ти не можеш да се разбереш с работодателя си.  Peace

# 7 354
Просто си изисквай обедната почивка, която ти се полага по закон.  
Не обвинявай другите, затова че ти не можеш да се разбереш с работодателя си.  Peace

Нищо подобно. Доста над това ниво, в което някой да ми разрешава обедна почивка съм.

# 7 355
Тогава след като искаш да изкарваш пари, не разбирам защо трябва някой друг, който също цени парите си, да ти е виновен за нещо.
И след като си доста над това ниво, няма причина да не можеш да си позволиш някой друг да свърши някои неща вместо теб.
И пак да кажа - тоя спор не ми е особено важен.

# 7 356
  • Ямбол
..... Взимам си бележка, че явно е селско да бързаш. И обещавам вече само да се усмихвам на всички бавещи се в магазина.  Peace
Не е селско да бързаш. Бързай си колкото искаш сама. Селско е да припираш и виниш другите за сомствената си крива организация. Другите не са длъжни да ти влизат в претъпкания график.
Казах ти, като ти е кът времето, не го прави така, че да тормозиш хората, а предвиди друг спокоен час, в който да се снабдиш с продукт, който първо, че го има на други места без опашки и второ може да се купи и не в пиков час.

П.П. Вече ти е започнало работното време и ти имаш време за форума. Отскочи да си вземеш водичка, сега е видно, че имаш време.

# 7 357
  • Варна
Не е целта да се поучаваме тук, но наистина може да се влезе за дъвка в хипермаркета. Не е като да не сме виждали такива случаи. Само че човекът с дъвката не бива да се сърди на този с препълнената количка, че го бави. На мен хипермаркетите са ми далеч, затова ходя примерно веднъж в месеца и пазарувам по-стабилно. Ежедневните дреболии ги взимам от магазините в квартала. Не смятам, че това ми дава по-малко права от тези, на които Кауфланд, примерно, се явява квартален и които могат да отидат там само за хляб.
Примерът с Брюксел е типичен. Само ние се правим на много бързащи, много заети. И го правим така, че другите да ни разберат и да се засрамят, по възможност.

Тези часове така или иначе не стигат, Лаура. А и никой не знае колко са му отредени. И колко точно от тях да отдаде на пазаруване или висене по кафенетата.

# 7 358
Факт е, че планирането ни куца яко. Във всяко едно отношение.
Все нещо ни изненадва. Или зимата, или жегата, или смешните задръствания...
И винаги закъсняваме - за работа, за срещи, за магазина, за ангажиментите ни.
И другите са ни виновни, не и ние, че не умеем да планираме времето си. Иначе бързаме.
Като онея двете фльорци от примера ми по-горе.

# 7 359

Тези часове така или иначе не стигат, Лаура. А и никой не знае колко са му отредени. И колко точно от тях да отдаде на пазаруване или висене по кафенетата.

При добра организация стигат за достатъчно неща.

# 7 360
  • София
Българска му работа.
Поканиха ме на концерта и за момент мислех да отида. Добре, че отказах... Щях да имам лош спомен, определено!  Tired
Да, първата част бях в абсолютно вкиснато настроение, заради изпълненията. Пред нас за малко и до бой да се стигне, но едната компания бяха възпитани и във ведро настроение, за разлика от "господина", който любезно им вдигна стола във въздуха, за да му освободят мястото. Но, както казах, не хората са виновни, че искат да заемат местата, за които са платили 100+ лв Tired
Радвам се, че поне не бях с майка ми, както трябваше да е първоначално, но заради реорганизациите тя не можеше да присъства, че щеше да вдигне кръвното.

# 7 361
Дано поне повече хора са се оплакали подобаващо след това.
Понякога имам чувството, че България е застинала някъде в средновековието, че и преди това...  Tired

# 7 362
  • Варна

При добра организация стигат за достатъчно неща.

Несъмнено при добра организация и пазаруването не е припряно всеки път. Както разбрахме, някои просто си бързат. Или използват единични случаи като база за обобщения.

Концертът на Бочели... Защо ли не съм учудена. Моя колежка отиде, давайки 1/5 от заплатата си само за билет... Надявах се, че се е насладила. Дано е така. Аз още като чух, че се мести от "армеец" на стадиона, имах едно наум.

# 7 363
Опитаха се да ме замъкнат на този концерт. Отказах след като разбрах, че няма ВИП ложи.

# 7 364
... давайки 1/5 от заплатата си само за билет ...
Дано да й е харесало.
Това също е голям проблем у нас. Даваш много пари за нещо, което харесваш и не се знае какво ще получиш.  Tired
Малко като руска рулетка...

Общи условия

Активация на акаунт