"Селски" номера и пинизи

• 5 176 981
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 12 825
Според мен, ако си възпитаван от малък, няма начин нечий лош пример да те отклони.

Не вземам отношение кой откъде е, както написах, никого не съм питала, само допускам, че не знаеш как се ползва нещо, когато никога не си го ползвал.

# 12 826
В такъв случай не разбирам вметката за балона. От бутането ли ще се спука или от настаняването за живеене?

Интересно, че тук се спазват правилата, а там не, следователно местните дават селския пример на придошлите и те го възприемат много бързо.

Интересно е, че "придошлите" не си зарязват навиците по родните места! Правилата в селките автобуси са неприложими там, където на ден пътуват около 50 000 човека, става въпрос за метрото! Айде спри да се заяждаш и да се правиш на неразбрала!

# 12 827
Защо всяка тема я обръщате на София vs "провинцията"? Знаем, че всички сте 15 поколение софиянки и че хората от другите градове ви дразнят, хайде стига вече.

# 12 828
  • Ямбол
Така е, Одри, само придошлите се бутат, другите - не.

# 12 829
Много ми се иска най-върлите софиянци да си покажат ЛК  Mr. Green Ей така да видим на колко местоживеенето и месторождението са в София  Mr. Green

# 12 830
Много ми се иска най-върлите софиянци да си покажат ЛК  Mr. Green Ей така да видим на колко местоживеенето и месторождението са в София  Mr. Green

Ох, това ли била драмата?!

# 12 831

Драма няма  Peace просто винаги някой подкокоросва спора София-провинция.

# 12 832

Просто някой винаги се чувства засегнат, когато стане въпрос за София и хората, които по каквато и да е причина живеят тук.

# 12 833

Просто някой винаги се чувства засегнат, когато стане въпрос за София и хората, които по каквато и да е причина живеят тук.

Ти спомена балона!

# 12 834
Herz ти започна темата. Освен това не може никой да ме убеди, че е роден на пъпа на София и е с кралски маниери, те хората с такива маниери не говоря кой се бута в градския.

# 12 835

Естествено, че аз го споменах!Факт е! Някъде видя да отричам ли? Защо четеш избирателно?
Градът отеснява през деня, нямам против! Всеки живее там, където си е намерил работа, но има и правила, кои писани, кои не и трябва да се спазват!

# 12 836
Audrey Hepburn, искаш ли да четеш и после да взимаш отношение?
Темата започна от Лиляна, айде да си по-кротка!

...Иначе за София си е много правилна поговорката за шопа, който се бута. Само там съм виждала такова бутане.
Тук се питаме помежду си дали ще слиза някой или дали може да ми направи път да мина.

# 12 837
Ох, хайде стига глупости. Въобще не ме интересува кой откъде е, достатъчно ми е да не се блъска в мен телом или с МПС-то си. Не допускам тези, които пишем тук в момента, да го правят, тъй че за какво изобщо е спорът?

# 12 838
  • София
Бутат се И, защото им е тясно.
Съвсем по последната тема - на мен чистосърдечно прекалено ми идва миграцията към София.
Всеки втори говори наполедък на меко, демек придошъл в последните години. Преди нямаше такова нещо. Докога наистина ще се пълни София?  Crossing Arms

# 12 839
  • София
Докогато почне да се намира сносно платена работа в малките населени места. Достатъчно работа.

Много ми е селско да се плюе до забрава по столичани.

Общи условия

Активация на акаунт