Съгласна съм,че София е пренаселена,но не ме дразни точно това, а селянията,която идва с прешълците. Съгласна съм,че те подбиват работните заплати.Съгласявайки се на 600лв,и плащайки наем,90% от тях товарят родителите си да помагат,защото ще "просперират в София" и началото е "трудно". За тези,които си живеят тук и нямат кой да им помага от селата,600лв е ниска заплата.
Всички трябва да се съобразяват с тях,но не и те с другите.
И да не е само за спора- оня ден задържам културно вратата на майка с дете. Заведение за бързо хранене,има до вратата маси за хранене и хора по тях. Аз съм преди нея,тя добутна вратата и тя се отвори широко,влиза след мен и не затваря вратата. Аз "тъпата"се върнах да я затворя,заради хората които са по масите.Изгледа ме нагло,че и се пречкам с връщането си. Малкото и зверче започна да блъска по витрините,направиха му забележка,тя само вяло каза не така маме,докато поръча си водеше и разговор,реално ме бавеше,аз нямам цял ден да се наобядвам. И си мекаше стабилно. Последното е важно уточнение,защото масово селянията я виждам в мекащи.