"Селски" номера и пинизи

• 5 178 494
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 235
  • Варна/Лондон
От Бари до Игуменица, от Патра до Анкона(около 4 курса),  между островите на Гърция-там са много курсовете- от Пирея до Корфу, до Санторини, 3-4 пъти до Крит и 2 пъти до Скиатос.
И тук на Ламанша. Та и италиански и гръцки и френски и английски е имало. Да ти дам и фирмите им? Е, за един час няма ферибот, че да е и на една платформа и с една тоалетна, и опашка за нея. Rolling Eyes Явно тя е била на 31-вия, някакъв високоскоростен, тип лодка с една тоалетна. Може.

# 14 236
  • out of space
Редовно влизам в мъжката по заведенията- съвсем умишлено.
Има всякакви консумативи, в кошчето липсват гнусотии.
Нека само да ме попита някой какво правя там.....

# 14 237
Като споменахте, че всеки дом си има правила и гостите трябва да се съобразяват с тях та....
Аз имам следния случай. Много близка моя роднина, като ми дойде на гости със съпругът си и децата:
1. Очаква бебето й (когато беше такова) да го гледам аз - водене насам-натам, пазене на шкафчета и чекмеджета да не се отварят, предотвратяване на счупвания на предмети, приспиване (ако е нужно). - Не че го правя де, но в началото наистина така подхождах. Все пак майката може да е много изморена или пък нещо да не може да го направи от разсеяност или не знам какво си.
2. Забележка за блъскане на предмети не се прави на детето. То сега не е чак толкова малко. Вече е почти на 3. Може да му се обяснява и показва какво не трябва да се прави и как трябва да се прави. Дори ако блъска или скубе дъщеря ми пак е чист непокист. Най-много да се засмее и да му се провикне "ти оскуба ли я, маме!?, недей така бе!" и после пак нищо.
3. Ако има някаква храна (а то винаги има, все пак са на гости) се оставя детето да я разнася из къщи, да я троши, замазва по килимите (нашите са вълнени). Нито се гушва, за да изяде храната преди да е станало, нито му се обяснява какво и как се яде, нито пък майката става от чист срам да позачисти мацаницата.
4. Очаква бащата на детето да се грижи за  ходенето по нужда. (това като попорасна)
5. Когато детето беше бебе, му сменяха памперса най-много 3 пъти в деня, без значение напикан ли е, препълнен ли е или нас...н. Ако не пропуска още - не се сменя.
В резултат, временно съм ограничила гостуванията в нас - докато детето не порасне достатъчно, че да няма нужда да му се пояснява какво и кога да пипа и как да се храни на масата.

Разбира се, за някои от нещата не смятам че имам право да й се меся, но когато ми гостува съм показала кое неудобрявам да се прави (визирам храната и ненаглеждане на детето с цел предотвратяване на поразии) и реакцията е смях и "ми той е бебе, ако искаш наглеждай го". За мен това е недопустимо. Всяка една от нас си има деца и би следвало да си ги гледа. Освен това, аз като домакиня имам и други задължения - сервиране по масата, доприготвяне на храна и т.н., а това си е изморително. Та може би тези ситуации мога да ги сложа под знаменател "селски" номера и пинизи.

# 14 238
От Бари до Игуменица, от Патра до Анкона(около 4 курса),  между островите на Гърция-там са много курсовете- от Пирея до Корфу, до Санторини, 3-4 пъти до Крит и 2 пъти до Скиатос.
И тук на Ламанша. Та и италиански и гръцки и френски и английски е имало. Да ти дам и фирмите им? Е, за един час няма ферибот, че да е и на една платформа и с една тоалетна, и опашка за нея. Rolling Eyes Явно тя е била на 31-вия, някакъв високоскоростен, тип лодка с една тоалетна. Може.

За единия час и аз се зачудих, но може би си пътувала Гърция-Италия и/или обратно не много скоро. Сега е пълно със страшни цигании съвсем в буквалния смисъл.
Скрит текст:
По няколко стотин български цигани пътуват постоянно и си организират катуни на горните палуби. Ако нямаш каюта е страшно направо. На пристанището в Игуменица е като Столипиново.

# 14 239

Тъй като се чудиш, за какво да се заяждаш - точно на ферибот Италия - Сицилия, или е било Сицилия- Капри, наистина не помня вече, един път имаше някакво стълпотворение насред сезона и на две палуби - опашки по 2 км. Може случайно да е било пиков час, но кой го интересува това....
Мисля, че бех писала точно за такъв случай  - някакво едро хлапе, високо колкото мене- примерно може да е бил 12-13-14, обаче - пак казвам едро, влиза с майка си на всички кенефи (в организирана екскурзия) , а тези двамата бягаха като коне винаги да влязат първи, съответно на всяка тоалетна, и то влизат в една кабина двамата едновременно, после той излиза, тя остава да си довърши работата....
Съответно мога да допусна, че ако са две момчета, това значи просто двама човека повече на опашката на която има повече хора, вместо там, където няма опашка.
На мен именно това най-много не ми харесва на тези екскурзии - спира се за малко по пътя и цялото време отива в подобни опашки. Този проблем вече взех да го избягвам, като избягвам да пия течности през деня.

# 14 240
Е то пътят с ферибот Италия - Сицилия е 15 минути. Аз лично едва сварвам да си купя кафе и да го изпия на палубата, но веднъж влязох с дъщеря ми в тоалетната и си беше повече от прилична.

# 14 241
Според мен, по-голямата селяния е, че екскурзията не е организирана удобно за хората, а не че децата са влязли в тоалетната с майка си.

В голям магазин, ни вдигнаха скандал, че ползваме тоалетната за инвалиди с всичките деца наведнъж (то и друг начин няма). Още се чудя дали да не се оплача.

# 14 242
Редовно влизам в мъжката по заведенията- съвсем умишлено.
Има всякакви консумативи, в кошчето липсват гнусотии.
Нека само да ме попита някой какво правя там.....
Без да искаш, сподели свой селски номер.

Много са малко нещата, които съм виждал единствено и само в нашата родина. Селтащината най-честно се повтаря и в други страни.

Но "Жена в мъжка тоалетна" е стриктно българска привичка.

И не че ми пука, че някоя ще ми види.... Просто всеки път като го видя, и си казвам: "Викат, българският мъж бил селяндур. Ми, каквато майка го е възпитавала, такъв е"

# 14 243
  • Бургас
Мда. Явно според потребителката жена в мъжка тоалетна е повод за гордост. Мъж в женска тоалетна - пълен селяндур, педофил и извратеняк.

# 14 244
хмм, аз винаги,когато женската тоалетна е заета - влизам в мъжката - все пак кабинки са - никой никого не вижда - пък и мъжете не са толкова 'чувствителни' на тази тема и въобще не ги бърка момиче да излезе от някоя кабинка. Не виждам нищо селяндурско, когато е зад 'закрити врати"
Не съм тръгнала да им надничам в писуарите

# 14 245
  • София
а ти от къде знаеш, че са кабинки  Mr. Green или влизаш първо да провериш дали има писоари  Mr. Green Mr. Green Аз не бих си и помислила да използвам мъжката тоалетна.  Crazy

# 14 246
Мда. Явно според потребителката жена в мъжка тоалетна е повод за гордост. Мъж в женска тоалетна - пълен селяндур, педофил и извратеняк.

Мъж в женска тоалетна не съм виждала, обратното - да, обикновено докато чакам на някоя бензиностанция и попадна на група туристи, пътуващи с автобус.

# 14 247
  • София
нямам нищо против мъж в женска тоалетна. ще се отврати човекът. няма по-гнусно и мръсно място на света от женска тоалетна.
поне аз не съм виждала.

# 14 248
кенефа си е кенеф - да не е да виждаме пишки и голи задници за пръв път !
и да - мъжките кенефи са за предпочитане пред женските - там е мизерия и опашки
аз лично нямам нищо против мъж в женска тоалетна, който си е влязал там да се изпикае - чудо голямо

# 14 249
Абе, като има и писоар, става интересно.  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт