"Селски" номера и пинизи

• 5 176 442
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 110
# 16 111
Стига бе. Не мога да повярвам, че в сезона има един автобус.

На 15 минути намерих: http://www.varnatraffic.com/Line/Index/409

И маршрутки дал бог: http://transport.purebulgaria.net/line/7.

Пет годишно, спокойно може да стои 10-15 минути право.

# 16 112
Ох, ама тя пишела за Златните мостове.  ooooh!

Кришка, като се каже Златните, има се предвид Златни пясъци.  Mr. Green

# 16 113
  • sofia
Е, разбрахме се hahaha!
В София по-часто ходим на Златните...Мостове. hahaha

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 12:49 от Кришка

# 16 114
Ох, ама тя пишела за Златните мостове.  ooooh!

Кришка, като се каже Златните, има се предвид Златни пясъци.  Mr. Green

Joy, и аз за Златните си мислех Simple Smile.

# 16 115
  • sofia
Ох, ама тя пишела за Златните мостове.  ooooh!

Кришка, като се каже Златните, има се предвид Златни пясъци.  Mr. Green
Ми не и у нас:D Ние щото сме планинари.

# 16 116
Вие сте плагиати. Златните са си Златните.  hahaha

# 16 117
За мотивационните писма, когато няма конкретно лице в английския има удобното To whom it may concern.
Няма май еквивалент на БГ или поне не се сещам.

# 16 118
"До на когото му пука".  Mr. Green

# 16 119
 Joy, да, добре звучи, а е и точно Simple Smile

# 16 120
  • Другата България
 Joy А ако няма на кой, работата отече.
Аз взех, та се разрових у Джобс - А, там никъде няма посочено има. Фирма "Х" търси продавач - консултант. Изпратете СВ и мотивационно писмо. Как да знаеш шефа как се казва? В такъв случай пишеш Уважаеми господин Директор или Управител.
На примерите в нета така е посочено  - "Уважаеми Г-н/Г-жо....".

# 16 121
  • Варна
Стига бе. Не мога да повярвам, че в сезона има един автобус.

На 15 минути намерих: http://www.varnatraffic.com/Line/Index/409

И маршрутки дал бог: http://transport.purebulgaria.net/line/7.

Пет годишно, спокойно може да стои 10-15 минути право.
Абсолютно не може да стои право и 5мин! По една случайност съм от Вн и знам за каква блъсканица иде реч! Ако и някой спирачки се набият без проблем детето ще бъде смазано...

# 16 122
Ама не става дума за Златните пясъци, а за Златните мостове в София. И според мен не е редно да се вдига вече седнал възрастен човек от мястото му и то за 5-минутен превоз. Знам, че бабичките по тези автобуси са много лоши, ама честно казано сте си го търсили. Може да помолите прав човек да се подмести, за да застанете някъде, където няма да подбутват детето, но не и да вдигате.

# 16 123
  • при късмета
От години не съм се качвала на автобус за Златните (мостове), но по тези завои и сътоянието на автобусите, които обслужват линиите, както и самото им возене и за по-голямо от 5 годишно дете си е изпитание да се задържи право. Аз и по-голяма трудно успявах. Като го комбинираш с бабите с раниците и торбите, които заемат място повече от тях и багажа им се разхожда навсякъде на всеки завой, може да си представите колко стабилно ще е 5 годишно дете, ако не е седнало.
Пътя изобщо не е 5 минути. С кола се качваш до Златните за около 20 и то от околовръстното, т.е. най-близката точка. От началото на автобусната линия е много, много повече

# 16 124
Joy А ако няма на кой, работата отече.
Аз взех, та се разрових у Джобс - А, там никъде няма посочено има. Фирма "Х" търси продавач - консултант. Изпратете СВ и мотивационно писмо. Как да знаеш шефа как се казва? В такъв случай пишеш Уважаеми господин Директор или Управител.
На примерите в нета така е посочено  - "Уважаеми Г-н/Г-жо....".

Е, ти пък. Нищо, че го няма даден шефът и управителния състав в сайта на компанията (ужасно много фирмени сайтове са така). Ще се понапънеш малко, ще изровиш търговския регистър и ще намериш Simple Smile 

Нищо, че има много големи компании, в които си има автономни отдели, които си наемат хора, без баш-шефовете конкретно да имат пръст в наемането и избора на кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт