"Селски" номера и пинизи

• 5 228 510
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 19 605
  • София
Извинявам се, тоз "детски басейн с вряла вода" да не е бил джакузи!? Ако да - то е обяснимо присъствието на по-възрастните екземпляри!  Peace hahaha

# 19 606
Ето си селско, та баш селско.. Децата, които си играят между блоковете, се дерат да викат "мамооооо". При това в час за почивка. След малко подава майката глава през прозореца: "Кажи, маме!".
Селско е да забравите, че сте били дете!

# 19 607
Селско-хотелиерско - разгара на ски сезона, хотела се пръска по шевовете, цял ден сме спускали, лифтовете вече не работят, отиваме в хотела за да поплуваме да отморим от спускането. Оказва се че отбор по плуване от Словения ако не се лъжа си провежда зимната подготовка в хотела и са им разрешили да затворят три от петте коридора на басейна само за тях и то точно в часовете, в които лифтовете не работят и хората няма как да карат ски. Като резултат в крайните два коридора се събираме по десетина човека да плуваме заедно, блъскаме се, даже един човек ме удари докато плуваше в очилата, но не беше виновен той в крайна сметка. Вместо да им дадат да ползват басейна, когато хотела се изпразва, защото всички са по пистите...

# 19 608
Темата за ресторантите ме подсети за случка от миналото лято. Вечерта към 23.00 навън сме седнали с МП, на телевизора се играе полуфинал на световното, съответно всички погледи са вторачени в тази посока. Тук трябва да уточня, че не става дума за кръчма, а за съвсем нормален ресторант. Жегата беше голяма въпреки късния час. Точно под телевизора с гръб към цялата градина се беше паркирал един 'господин' около 200кг. Около 70% от задните му части бяха на показ, и си беше вдигнал и без това късичката тениска точно до 'цицките' - така че всички да се наслаждават на косматия и пъпчив гръб. Цялото заведение мълчи. Въпросният господин беше точно на метър разстояние от мен. При това положение за хранене не може и дума да става. Келнерът ни отказа да направи каквото и да било. Затова се наложи аз да отида и много учтиво да го помоля да се преведе във вид. Слава богу, разбран излезе, и се покри плътно.
Неговото -селско, персонала - овце, за другите 20 човека в градината-....явно с  неземно висок праг за гнусотия....

# 19 609
  • при късмета
Мрънкането за деца навън в часовете за почивка и мен ме подсети за "Войната на таралежите". В нашето междублоково пространство има у-ще и детска площадка. През ум не ми е минало да изисквам от тези дето са навън или по улицата да спазват часовете за почивка. То тогава и колите и ГТ трябва да спира, нали са на хората под балконите?
Ако едно дете е извикало майка си от пред блока, представете си какво е да крещят няколко класа, които са навън, като е хубаво времето. И пак и през ум не би ми минало да мрънкам, че не спазвали часовете за почивка.
Виж в жилищна сграда може да изискваш това без проблем и с основание

# 19 610
В тон с горната  изцепка, варненският "Народна дело" преди балдър години и вероятно поради липса на новини, беше публикувал снимка на дебела жена на плажа, с текст, оформен като читателско писмо, който гласеше, че такива жени нямали право в този вид (съблечени) да ходят на море, защото човек отивал да гледал красиви неща... Все още се чудя, колко голям селянин трябва да е бил съптветният вестникар, за да публикува подобна селска драма....

# 19 611
А, че то и тук една се беше изказала, че грозни и дебели майки и развалят гледката по време на разходки.

# 19 612
Не, не забравям, че съм била дете. И тези деца са достатъчно пораснали да разберат, ако им се обясни от родителите, че не им е удачен варианта на общуване в междублоковите пространства. Има звънци. Да, аз на село си виках приятелките от улицата, не е имало звънци. И не са виновни децата, селско е да го възпиташ да си прави каквото си иска, да си вика, без да се съобразява с другите. Може и да не съм права, лично мен ме дразни. На тихо място сме, почивам си и почват едни викове и не е само днес. Само едно дете го прави.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 21:24 от Trak

# 19 613
  • София
Всичко ви дразни,да вземем да изискваме да се раждат децата направо 20 годишни. Масово искате,целия свят да се съобразява само с вас,но не и вие с другите.

# 19 614
  • Пловдив
Всичко ви дразни,да вземем да изискваме да се раждат децата направо 20 годишни. Масово искате,целия свят да се съобразява само с вас,но не и вие с другите.
Да кажа за 10 път - не е да нямаме деца.

# 19 615
Да, много искам някой някога да се съобрази с мен. Ей, на - как разбра аз дали се съобразявам? Много категорично рисувате образа на непознат. Знам какво е да си дете, имам дете, чувствам се като дете - разбираюм децата. Ама ей такива родители, ако кажат на детето си - "мани ги околните, какво има да се съобразяваш", те порастват и обясняват на другите - " ехх, все па с вас ще се съобразявам!".

# 19 616

Когато си приспиш детето и някой съсед пусне дрелка/флекс/прахосмукачка/силна музика, искаш ли да се съобразява с вас?
Същото е.

# 19 617
  • София
Еднократно подвикване на дете, не би ме подразнило,ако е системно,от 2-4 или след 22ч слизам и се разправям с детето,по възможност с родителя. Когато се нарушават правила,които са обществени се разправям и искам да се спазват.
Колко от вас са правили забележка,когато се е случвало,викали са полиция,когато съседа вдига купон през седмицата и така през ден. От 6 етажен блок с по 4 апартамента на етаж,всички барабар с преките съседи си траеха. След наши разправии,викане на полиция 3 пъти ( живеем 4 етажа над него), когато най - после в 22ч музиката спираше , изведнъж всички започнаха да се обяснвават как му се дразнели,как не издържали,преди това мълчанието на агнетата.
Когато детето беше бебе,от 2 до 4 майсторите на съседите къртеха,отивах и правех забележка. Когато на мен ми направиха,че пуснам прахосмукачка в 9 ч сутрин в работни дни,обърнете внимание от понеделник до петък,не се разсърдих,обясниха ми,че имат нощни смени,по възможност да го правя след 10ч,съобразих се. И до сега го спазвам,нищо че вече не работят нощем.
Дразните се,но реагирате ли на дразнителя или само мрънкате на " маса" .

# 19 618
А, че то и тук една се беше изказала, че грозни и дебели майки и развалят гледката по време на разходки.
Е, това е грубо и не мога да се съглася... Но да попитам...
Селско или просташко ли е да пушиш на детската площадка сред бебешките колички? Също селско или просташко ли е на детската площадка в градинката когато кошчето е пълно да те мързи да минеш два метра до съседното празно кошче да си изхвърлиш фаса, опаковката от кроасан и чашката от кафе, а вместо това да ги метнеш на купчина в пълния кош или направо до коша, та вятъра хубаво да ги разнесе...
В Бургас знам за една детска площадка в рамките на която е забранено пушенето, но на нашата квартална макар и централна масово майките и бабите димят и мятат боклуци по описания начин... А градинката е съвсем прясно ремонтирана, направиха я чудна, сега на нищо не прилича вече... Много ме е яд, признавам си  Rolling Eyes Мечтая си общинска полиция да си постои месец да глобява, защото от Чистотата не смогват да метат  Rolling Eyes Много съм лоша, знам  Twisted Evil

# 19 619
  • Пловдив
Пушенето на детска плошадка е незаконно. Забранено от закона. Не селско, доближава се до престъпно според бг закони. На всички детски площадки, даже в село Крива паланка.

Общи условия

Активация на акаунт