"Селски" номера и пинизи

• 5 184 167
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 49 725
  • София
Скрит текст:
В София има платени зелена и синя зона. В различен диапазон са, обозначени с цветове, в синята е по-скъпо и мисля, че паркирането е разрешено за час, в зелената е по-евтино е паркираш за 2 часа. Или пък цената беше еднаква, а само времето различно, забравих каква беше последната промяна. Зелената зона е по-голям кръг около центъра, където е синя зона
Синята зона е с максимална продължителност на паркиране до два часа, цена - 2 лева на час. Зелената е с максимална продължителност на паркиране до четири часа, цена - 1 лев на час.

на практика не гонят за часове обаче.
Хм... не знаех. Какъв е смисълът от ограничението тогава?! Rolling Eyes
Вероятно е ограничено само плащането чрез sms, после с талони. Така ли е?

# 49 726
# 49 727
  • София
Много пушачи предпочитат да пушат на терасата си, че да не си умирисвали вкъщи, а това че умирисват наоколо не им пука. Говоря за сериозните пушачи, които наистина пушат много, не за 1-2 цигари сутрин и вечер. Някой да ги е спрял да си пушат у тях? Ама миришело?! Значи вкъщи да е чистичко и свежо, извън вратата - потоп. Същото и с пушенето в асансьора - не може да изчака 1 мин да си влезе у тях или да излезе извън блока, много е важно да се умирише ас-ра , а че другите ще отидат усмърдян на работа/среща/къдетоидае - м@йната им.

# 49 728
Те и много хора предпочитат да си изхвърлят боклука в контейнера пред блока, за да не им мирише на боклук вкъщи....Да не кажа, че е масово предпочитание.

# 49 729
Пушенето в асансьор би следвало да е забранено, а на тераса на жилище не. Там е разликата, а кой какви предпочитания има в рамките на законовите норми, не е ничия работа.

# 49 730
  • Варна
Мадамата с претенциите към комшиите пушачи да ходи в Русия. Ето,че все пак има решение за нея. 😂😂

# 49 731
Да бе, в Русия. Наскоро във фоайето на един хотел в Хамбург видях група руснаци, които докато се караха с персонала заради забраната за пушене си пафкаха. 😂

# 49 732
  • Варна
Що ли се учудвам, няма по-нагла нация от руснаците за мен. Подчертавам, за мен.

# 49 733
  • София
Значи когато пушат във фоайето са нагли, а когато одимяват сиседите от терасата си е ок?! SatisfiedSatisfiedSatisfied Едно и също действие /пушене/ с един и същи резултат /одимяват околните без последните да са съгласни с това/ Close .

# 49 734
  • Бургас
Да,руснаците и тяхното имперско самочувствие.Веднага след тях,по наглост се нареждат евреите.

# 49 735
  • BG
Само да уточня, че от руснаци до руснаци има разлика. При нас идват предимно украинци и молдовци, но като цяло сте прави.

# 49 736
Значи когато пушат във фоайето са нагли, а когато одимяват сиседите от терасата си е ок?! SatisfiedSatisfiedSatisfied Едно и също действие /пушене/ с един и същи резултат /одимяват околните без последните да са съгласни с това/ Close .
Само че едното е на закрито и при действаща изрична забрана, а другото на открито и позволено.

# 49 737
  • Варна

Значи да. На балкона/терасата съм си у дома и мога да си правя, каквото ми душа иска, а във фоайето съм на обществено, закрито място и според закона там не се пуши. Ако не си ме разбрала мога да обясня пак.

# 49 738
Да,руснаците и тяхното имперско самочувствие.Веднага след тях,по наглост се нареждат евреите.

Аз бих им разменила местата изхождайки от собствен опит, но като цяло... ДА!

# 49 739
Те и много хора предпочитат да си изхвърлят боклука в контейнера пред блока, за да не им мирише на боклук вкъщи....Да не кажа, че е масово предпочитание.
А къде трябва да се изхвърля боклука, ако не в контейнера?

Общи условия

Активация на акаунт