Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
-
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
-
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
-
Как мога да избегна връщането към старите си навици за отслабване?
-
Какви са основните принципи на хранене и упражнения, споменати в книгата The Primal Blueprint?
Всъщност мен напоследък наистина ме поразява колко малко са хората с добре изглеждащи тела на плажа - определено са малцинство дори нормално изглеждащите (с нормално тегло, без да са непременно атлетични), а наистина поддържаните и добре оформени тела трябва с лупа да ги търсиш. Дори и децата вече все по-често са с наднормено тегло, но все пак повечето не са де. Обаче сред възрастните е рядкост да видиш дори нормално изглеждащи хора, камо ли пък добре оформени и видимо трениращи.

нещо, което може би ще ви се стори интересно е, че в началото (първите 5-7км) са ми доста трудни, след това ми идва прилив на енергия за известно време и след това пак ми става трудно, но не толкова, сякаш ми е все тая, просто тичам и не го мисля. Та в този последен етап получавам страхотно главоболие, което минава за минути, когато спра накрая
Не знам какво да те посъветвам, за съжаление, но ако придобия малко повече яснота от книгата на Волек и Фини, ще пиша. Те имат отделна за спорта при НВ-ВМХ, сигурно си чувала за нея - The Art and Science of Low Carbohydrate Performance, но досега не ми е попаднала.