Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно правото на пациента на информация и личен избор в медицинското лечение?
-
Какви са мненията на форума относно отслабването с конкретен хранителен режим?
-
Какви са мненията относно информираността на лекарите за различните методи на лечение?
-
Как мога да избегна връщането към старите си навици за отслабване?
-
Какви са основните принципи на хранене и упражнения, споменати в книгата The Primal Blueprint?

, за което много съм й благодарна) реших да си се храня режимно. Докладвам, че нямах никакви проблеми и си хапвах много добре, като това по никакъв начин не ми се отрази негативно на състоянието, дори преди да бях започнала да пия антихистамин. Друг въпрос е, че пак съм няколко кг отгоре от задържана вода (предполагам, от комбинацията лекарство+овулация+малко хляб), но се надявам скоро да се разкарат...
И се гордея с тях. И целулит имам, естествено, но не ми пука 
Дано да си по-добре вече!
Да, и на мен преди години, когато за първи път взех да се изривам от салами и подобни, ми казаха, че не трябва да ям нищо белтъчинно 

Но и при мен се получава така с дрехите, по мярка в бедрата и широки в талията. Всичките ми панталони съм ги прихванала саморъчно на коланите.
). Та отвътре ми идва без да се "мъча" този път да започна режима. Днес съм на работа и малко неподготвена, но режимна- з- 50гр лешници и кафе, о- месо на скара(незнам какво ще е обаче), в- сигурно сирене в гювече.