НВ-ВМХ, част 75

• 37 285
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Джия  Grinning

Скрит текст:
20,04 % = 10,62 kg fat

как ги криете тези текстове, не мога да намеря опцията  Embarassed

Shocked A, това какво ще рече, че имам 10 кг излишни мазнини или?

# 616

Shocked A, това какво ще рече, че имам 10 кг излишни мазнини или?
Че от общото ти тегло 10 кг са мазнини.

greendream, много полезно на кафето, благодаря, от известно време точно за това се каня да потърся инфо.

# 617
И аз мисля, че 3 дни вм-нвд по никакъв начин не могат да се отразят на мц.  Peace Когато мц е нередовен има някаква причина - прекалено ниско тегло, много малък процент мазнини, прекаляване с тренировките, хормонални проблеми, физикални проблеми. При първите три е ясно - качване на тегло и мазнини, намаляване на тренировките, а при другите - лекар. Като цяло моето мнение е, че ако няма редовен цикъл не трябва да се протаква, а веднага да се отиде при аг и при аг-ендокринолог. Колкото по-рано се установи проблема, толкова по-лесно може да бъде повлиян.  Peace

Гледам, че страстите са се укротили в темата! Това ме радва страшно много! Peace В крайна сметка не сме в Клюкарника и не сме длъжни да четем всеки пост и да му отговаряме.  Wink Дет се вика не искаме да сме кат кокошки, искаме да ги ядем.  Mr. Green

# 618
Джия, имаш около 5,5 кг. мазнини, които са жизненонеобходими, за да функционира тялото ти. Тези, които евентуално са в повече са 4,5 кг.  Grinning

# 619
Джия, имаш около 5,5 кг. мазнини, които са жизненонеобходими, за да функционира тялото ти. Тези, които евентуално са в повече са 4,5 кг.  Grinning

Hug Благодаря
И аз толкова чувствам(визуално и като комфорт), че трябва да сваля.
Друг е въпроса, че с моя вълчи апетит няма да е скоро, ако изобщо се случи.
Благодаря ви момичета, за полезната информация, която ни предоставяте съвсем безвъзмездно. Напълно наясно съм, че не сте длъжни да го правите, все пак времето е пари. Жалко, че не всеки го уважава и търси под вола теле. Надявам се, че приятната атмосфера ще се запази, а който все пак реши да я наруши, силно се надявам да бъде игнориран.

# 620
И аз благодаря за информацията за кафето.
Пп: за МЦ съм чела, че всъщност организмът пази информация за процентът телесни мазнини по време на първата настъпила менструация. Падне ли се под него, се приема за невъзможност да се износи бебе, съответно и МЦ спира. Не мога да посоча източник, обаче.

# 621
  • София
Лили, имаш ли представа поне ориентировъчно какъв ти е процента мазнини? Може да си го намалила драстично в последно време и оттам да се забавя цикъла.
Според мен все още не може да се каже, че при теб цикъл липсва.

# 622
Последното мерене бях на 12%. Ама на ония кантарчета с дръжките, дето не знам дали може много да се вярва. Сега не знам, на кг съм си същата... Ама не всичко е кг.

# 623
Лили, аз в следствие на тъпи диети в миналото, нямах цикъл около 8 месеца. След 4-5 ВМ-НВХ месеца имах първия си естествен цикъл.  Peace Какво направих, за да си го върна? Започнах да се храня ниско въглехидратно,с много мазнини и паралелно тренирах със свободни тежести в продължение на 3 месеца. След това прекъснах тренировките и месец-два по-късно цикълът ми се върна. Възможно е тестостеронът ти да се завишава заради тренировките. Аз нямам възможност да си пускам хормонални излседвания, а и честно казано нямам желание да пия хормоните, които биха ми изписали, защото съм чела по въпроса и прецених, че искам да си върна цикъла по естествен начин, както и стана.  Heart Eyes
Успех, не се отказвай, продължавай с ВМ-НВД и гледай да хапваш достатъчно мазнини.

# 624
Категорично не е вярно това за процента мазнини при първата овулация Peace

Баничка, радвам се за теб! Simple Smile

# 625
  • Варна
Хм.. гледам, че още важи офертата за сметките на мазнини. Грийн, ако не възразяваш ето и моите данни:
167см височина
63кг тегло
63 см талия
98 см ханш
Благодаря Simple Smile

Свидничка, това с еднократното въглехидратно зареждане по време на НВХ хранене и в последствие изхвърлянето на задържана вода е т.нар whoosh ефект. Може да прочетеш в нета, а иначе с две думи представлява изхвърлянето на задържаната вода по време на отслабване. След като мастните клетки освободят част от съдържимото си, се напълват с вода. Тази вода седи там и дава обем, а и тежи. Именно с едно сериозно въглехидратно зареждане и тежка тренировка (силова или ендюранс) след това се изхвърля тази вода и после се вижда голяма разлика. Аз много го обичам този ефект - след него понякога виждам плочки по корема си.
Ендюранс не е точно кардио на български. По скоро е продължително монотонно кардио (колоездене, маратонско бягане, плуване). Това е тренировка в която поддържаш постоянен 60% от максималния си пулс за дълго време (30-40мин и нагоре).

# 626
Radost Nezemna  Simple Smile

Скрит текст:
19,09 % = 12,02 kg

# 627
Лили, сигурно ти се е повишил тестостерона, а може и да не се храниш достатъчно калорично в момента. Това за първата менструация не е вярно. Не вярно, че ако не ядеш достатъчно ще ти спре мензиса.  Peace Почини малко от тренировките примерно за месец, а като движение може примерно да правиш разходки и подобно леко натоварване. Не се презорвай много!

# 628
  • UK
Радост много ти благодаря, ще прочета за този whoosh effect.
Значи и на български се ползва английската дума, точно за дълго постоянно натоварване говорим, над 1.5ч тичане  Peace

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 21:13 от svidni4ka

# 629
На ден ми се връзват по около 2000 калории. Както споменах, по-малко не мога да си позволя, веднага губя активно тегло, което за мен не е опция. Ако не беше така, сигурно бих тежала 20 кила с напикани гащи. Пък и изгладнявам, а гладна ли съм - не се говори с мен. От 5 тренировки в седмицата ги редуцирам на 4, а току-що открих чудото на домашната мас, та...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт