Отговори
# 600
  • Враца
Вале,  ooooh! ooooh!

За това се не замислих - да не би и тази подсказка  да е първоаприлска шега   ooooh! ooooh!  Laughing Laughing Laughing

Ама, че дебелашки майтапи от руска страна  ooooh! ooooh!
(И този и всички други)

От korolek.com:
Цитат
"Дорогие друзья! Поздравляем всех с днем смеха и шуток, с 1 апреля! Конечно новость о закрытии сериала «Королек-птичка певчая» -это был розыгрыш"

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 16:26 от mama_an_ji

# 601
  • Враца
Дългоочакваните промо-фотки

(Нещо се беше случило с предишните снимки - бяха изчезнали от стената (и аз сега не ги виждах)- а като влязох в "Редактирай", адресите им си стояха  newsm78 newsm78 newsm78
Сега им смених адресите  Laughing Laughing  и се виждат)

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:25 от mama_an_ji

# 602
  • Враца

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:20 от mama_an_ji

# 603
Ан жи   bouquet
За съжаление в момента не мога да ги видя фотките. Дано до довечера да ми ги доставят.  Praynig
Озета също е излезнал

Yeni gününde yeni saatinde!
Kamran’ı ayrılık korkusu sarıyor

Sürdürdüğü yalanın, Feride tarafından öğrenildiğinde olacakları bilen Kamran’ı ayrılık korkusu sarıyor.

Bir taraftan sürdürdüğü yalan, bir taraftan ayrılık korkusu Kamran’ı iyice kuşatır. Kamran’ın Feride'ye söylediği yalan çığ gibi büyür. Artık vicdanı da bu yalanı daha fazla taşıyamaz. Çok iyi bilir ki Feride, gerçekleri öğrenince her şey bitecektir. Ne yapacağını bilemez. Kamran'ı ayrılık korkusu sarar. Gerçekleri Feride’ye söylemek kolay değildir. Kamran ne yapacaktır?

Azelya, Besime'den aileyle ilgili bir çok bilgi alınca çok sevinir. Neriman'ın gebelik haberini Feride'ye söylemek için aceleyle yola koyulur. Öte yandan Besime Hanım, Azelya'dan şüphelenir, ona güvenmez. Kapı arkasından duydukları Besime Hanım'ı haklı çıkarır.

Karısına haksızlık yaptığının farkında olan Seyfettin Bey, son derece üzgündür. İçi içini yer. Af dilemeye gider. Dağılan ailesini tekrar toplamak ister.

Neriman'ın evde yarattığı huzursuzluk sinirleri iyice bozunca, bir gece yarısı Neriman konaktan kovulur. Merhamet etseler kabus devam edecek, etmeseler kötülük intikam peşinde koşacaktır.

Дано НАГ има възможвост да го преведе.

# 604
Mами  bouquet  bouquet  bouquet
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 605
Ужасно красиви първоаприлски шеги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
Ан жи   bouquet
За съжаление в момента не мога да ги видя фотките. Дано до довечера да ми ги доставят.  Praynig
Озета също е излезнал

Скрит текст:
Yeni gününde yeni saatinde!

Sürdürdüğü yalanın, Feride tarafından öğrenildiğinde olacakları bilen Kamran’ı ayrılık korkusu sarıyor.

Bir taraftan sürdürdüğü yalan, bir taraftan ayrılık korkusu Kamran’ı iyice kuşatır. Kamran’ın Feride'ye söylediği yalan çığ gibi büyür. Artık vicdanı da bu yalanı daha fazla taşıyamaz. Çok iyi bilir ki Feride, gerçekleri öğrenince her şey bitecektir. Ne yapacağını bilemez. Kamran'ı ayrılık korkusu sarar. Gerçekleri Feride’ye söylemek kolay değildir. Kamran ne yapacaktır?

Azelya, Besime'den aileyle ilgili bir çok bilgi alınca çok sevinir. Neriman'ın gebelik haberini Feride'ye söylemek için aceleyle yola koyulur. Öte yandan Besime Hanım, Azelya'dan şüphelenir, ona güvenmez. Kapı arkasından duydukları Besime Hanım'ı haklı çıkarır.

Karısına haksızlık yaptığının farkında olan Seyfettin Bey, son derece üzgündür. İçi içini yer. Af dilemeye gider. Dağılan ailesini tekrar toplamak ister.

Neriman'ın evde yarattığı huzursuzluk sinirleri iyice bozunca, bir gece yarısı Neriman konaktan kovulur. Merhamet etseler kabus devam edecek, etmeseler kötülük intikam peşinde koşacaktır.

На мен гугъл ми го преведе ужасно и нищо не се разбира, но ми напомня това, което публикува Мами. Значи, истина е, че Сейфеттин моли за прошка, а Нериман е изгонена. Cok sevindim!!!

# 607
  • Враца
Ан жи   bouquet
Озета също е излезнал

Скрит текст:
Yeni gьnьnde yeni saatinde!

Sьrdьrdьğь yalanın, Feride tarafından цğrenildiğinde olacakları bilen Kamran’ı ayrılık korkusu sarıyor.

Bir taraftan sьrdьrdьğь yalan, bir taraftan ayrılık korkusu Kamran’ı iyice kuşatır. Kamran’ın Feride'ye sцylediği yalan зığ gibi bьyьr. Artık vicdanı da bu yalanı daha fazla taşıyamaz. Зok iyi bilir ki Feride, gerзekleri цğrenince her şey bitecektir. Ne yapacağını bilemez. Kamran'ı ayrılık korkusu sarar. Gerзekleri Feride’ye sцylemek kolay değildir. Kamran ne yapacaktır?

Azelya, Besime'den aileyle ilgili bir зok bilgi alınca зok sevinir. Neriman'ın gebelik haberini Feride'ye sцylemek iзin aceleyle yola koyulur. Цte yandan Besime Hanım, Azelya'dan şьphelenir, ona gьvenmez. Kapı arkasından duydukları Besime Hanım'ı haklı зıkarır.

Karısına haksızlık yaptığının farkında olan Seyfettin Bey, son derece ьzgьndьr. İзi iзini yer. Af dilemeye gider. Dağılan ailesini tekrar toplamak ister.

Neriman'ın evde yarattığı huzursuzluk sinirleri iyice bozunca, bir gece yarısı Neriman konaktan kovulur. Merhamet etseler kabus devam edecek, etmeseler kцtьlьk intikam peşinde koşacaktır.
[/b]

Подсказката, която съм постнала по-напред на руски е само втората половина на този озет  Sad

Вале, аз разбрах още, от чичко Гугъл  също, че Кямран отново няма  да каже  истината на Фериде, въпреки първоначалните си намерения. Явно, като видя реакцията и и чу в какъв случай няма да му прости (когато въртяха пумпала), се е отказал. Кямран затъва с двата крака в блатото на лъжите  ooooh! ooooh! ooooh!

Литъл, тази фотка ми харесва най-много от всички  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:37 от mama_an_ji

# 608
  • Враца
Ето го озета на руски:

Цитат
Кямрян предвидит последующие события после того, как он все расскажет Фериде и его охватывает страх разлучи. С одной стороны - ложь, а с другой - страх разлуки преследуют Кямрана.
Ложь, которую Кямран рассказывает Фериде, растет словно лавина снега. Больше его совесть не может нести эту ношу. Он очень хорошо знает, что когда Фериде узнает правду, все закончится. Он не знает как ему поступить. Не так то и просто рассказать правду Феридэ. Как же поступит Кямран?
Азелья радуется тому, что смогла узнать от Бесиме очень много семейных тайн. Она в тот же миг отправляется в путь, чтобы поведать Фериде о беременности Нериман.
А с другой стороны Бесиме с подозрением относится Азелье, не доверяет ей. То, что подслушивает через дверь, подтверждает, что она была права.
Сейфеттин, поняв, что поступил очень несправедливо по отношению к своей жене, очень расстроен. Он отправляется к ней, чтобы вымолить прощенье. Он желает заново собрать вместе свою семью. Интриги Нериман доводят до того, что в один прекрасный день её выгоняют на улицу. Если они сжалятся над ней, этот кошмар будет продолжаться. А если же нет, то зло будет грезить о мести.

Знаачи продължава да измисля лъжи  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ех, Кямране, Кямране!!!  #Cussing out

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:48 от mama_an_ji

# 609
 И на мен, Мами bouquet
Нямам търпение вече да дойде четвъртък Rolling Eyes Ще има много моменти на нежност,а К сам ще се довърши ми се струва...
Освен това от последното изречение ми изглежда,че след изгонването на Н после от съжаление ще я  приберат пак. Хубаво е,че Б ще се усети за А.Едно умно нещо и от нея за 24 еп. ooooh!
    Тази снимка ми е доста странна newsm78  Все едно гледат нещо, което стой пред тях,пък може и да са се замислили просто.
Според рускините Ч е влязла на репетициите и гие секнала Joy Joy Joy

Друго което ми хареса е че Ф прегръща К,а не той нея! Браво! Доказа  любовта и отдадеността си на сто процента  bouquet

# 610
Лите  Wink Wink тя ,чак сега се отпусна милата и иска да навакса с нежността си към Кямран , а той затънал до гуша от лъжи и в същото време безумно влюбен какво да прави .отдава се на последни ласки Sad Sad Sad

А , този втренчен поглед на двамата е най-вероятно когато чуват тропота на каляската с коята лети поредната гад-Зелката #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И на мен, Мами bouquet
Нямам търпение вече да дойде четвъртък Rolling Eyes Ще има много моменти на нежност,а К сам ще се довърши ми се струва...
Освен това от последното изречение ми изглежда,че след изгонването на Н после от съжаление ще я  приберат пак. Хубаво е,че Б ще се усети за А.Едно умно нещо и от нея за 24 еп. ooooh!
    Тази снимка ми е доста странна newsm78  Все едно гледат нещо, което стой пред тях,пък може и да са се замислили просто.
Според рускините Ч е влязла на репетициите и гие секнала Joy Joy Joy

Друго което ми хареса е че Ф прегръща К,а не той нея! Браво! Доказа  любовта и отдадеността си на сто процента  bouquet

# 611
https://www.youtube.com/watch?v=XJ6voFYBClg   Трейлър    #Crazy #Crazy
 txtloves

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 22:14 от little_miss_trouble

# 612
С тая подсказка много загадки ни задават, вместо да ни ориентират. Как да постъпи Кямран? Как да постъпят с Нериман????

# 613

Сега, ако някой каже и какво си говорят... Simple Smile

# 614
Дебна при рускините,но само това открих за сега :
''Кямран говорит про их будущее,про сад с домиком, вспоминает их детство, потом говорит,ты такая хорошая,а не достоин твоей любви, а она говорит что ее сердце это будет решать,он не должен бояться потерять ее,потому что это любовь для нее все в жизни, она настолько счастлива))примерно так,не дословно перевела)))''

Общи условия

Активация на акаунт