Отговори
# 690
Той не познава хора като Педро //които се раждат такива ... / Педро /да е там където всички го виждат ,почитат ,адмирират , а той да не отговаря за нищо , пред никого и да не се грижи за някого .... а единствено за своя блясък и положение ...//

# 691
Мирза не ми е безчувствен , а прекалено принципен и може би тази отдалеченост от събитията го прави не бдителен...не е в крак с времето и промяната на хората

Peace Точно ! Не само, че не е в крак, но и не иска да е в крак, не иска да повярва, че времената са се променили, просто отказва и това е !

Ей на това му се гневя на Мирза. Вече някой писа , че е образован , начетен за времето си човек, но въпреки това, не е успял да придобие гъвкав ум. Човека разбира се, е достоен за уважение поради много причини, но някак за мен интересите на семейството трябва да бъдат на първо място, пред честа и всичко останало.

Дива,   newsm51 благодаря за поясненията!

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 01:39 от sinq laguna

# 692
За съжаление, Мирза е жертва на времето, в което живее, на начина, по който е живял, на предрасъдъците си, на безусловното следване на традициите...
В това отношение, Сеит го е надраснал много и слава Богу. Peace
Лагунии,  Heart Eyes ми няма как да придобие гъвкав ум- цял живот е изпълнявал заповеди - я на Царя, я повелите на традициите, насадени му от предците. Peace

# 693
  • София
А дали няма да ни покажат как се променя Мирза Еминов?

# 694
На мен лично ми е много мъчно за Мирза Еминов, той е добър човек, обича семейството си, обича Русия, а промените го съсипват, той не може да повярва, че народа, който години е защитавал на фронта се обръща с/у него и другите белогвардейци.

Сега е момента да спаси това което може ,семейството ....останалото е обречено и  не е по силите му .....колкото по-късно го разбере ,толкова по болезнено ,а може би и необратимо ще бъде.....

# 695
# 696
Да, но съседа не е царски офицер, съседа нямаше син който е на война и който да очаква! Докато Мирза, макар да изглежда безчувствен, се притесняваше за сина си и го чакаше да си дойде с всеки конски тропот! На Мирза сърцето му беше на фронта заедно със Сеит.

Абсолютно го вярвам, затова не мога да разбера как дори не се опита да изслуша детето си, което казва, че в живота му има жена- рускиня, която обича...Нали точно за тези руснаци е воювал той, а сега и Сеит. Разбирам и епохата, времето, нравите и свързаните с всички тях предразсъдъци, но не разбирам изключително за мен нелогични неща, като това , което написах току що. Ще мрем за руснаците, но не ги искаме у дома си. Ами не виждам логиката и смисъла.

# 697
  • София
Много ми хареса как изглежда Шура в Алушта, много красива и някак пораснала изглеждаше.

Лагуни - Шура освен рускиня е и християнка, а те са мюсюлмани, това също трябва да се има предвид.

# 698
Много ми хареса как изглежда Шура в Алушта, много красива и някак пораснала изглеждаше.

Лагуни - Шура освен рускиня е и християнка, а те са мюсюлмани, това също трябва да се има предвид.

Защото е щастлива !  Heart Eyes С такъв трепет очакваше пристигането в Алуща, толкова иска да се хареса на семейството на Сеит, а изобщо няма да се запознае с тях.

Чудя се, дали Таня ще умре ? Много ми е мъчно и за нея.

# 699
А дали няма да ни покажат как се променя Мирза Еминов?

Hug Аааа, в името на рейтинга, не ща да се променя. Joy  Mr. Green

БУ, Hug аз се възмущавам също, защото татко Мирза, даде съвет на Сеит да се забавлява с рускините.  ooooh! Ама не ги иска у дома си. Ако е достатъчно искрено, религиозен мюсюлманин, не бива да дава на момчето си такива съвети. Naughty Щото ето, че стана фал. Сеит се влюби. Абе интересен образ е Мирза. Много въпроси събужда.

# 700
Лека нощ ,момичета ! Беше ми много приятно с вас ! Hug

Благодаря за превода в ефир ,поясненията ,коментарите !

# 701
Лагуни, мен това също ме възмущава. Мирза се гневи на метресата и не я приема в дома си, но иначе не вижда нищо лошо в това, синът му да има метреса. Само да е по-далеч...лицемерен морал.

# 702

Чудя се, дали Таня ще умре ? Много ми е мъчно и за нея.

Май ще умре. И на мен ми е тъжно за момичето, то как да не му е мъчно на човек, още повече, че е бременна. Но ако Джелил остане с нея, какво ще става с Гьозидето.  newsm78 Сериозно ни запознават с нея.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 01:41 от sinq laguna

# 703
  • София
А Мирза дали не се съмнява в потеклото на Шура, дали не си, мисли че тя е някоя мадам от публичен дом?
Госпожата - Аз, мисля че ще я убият Татя, за да вкарат Гюзиде в играта.

# 704
Лагуни, мен това също ме възмущава. Мирза се гневи на метресата и не я приема в дома си, но иначе не вижда нищо лошо в това, синът му да има метреса. Само да е по-далеч...лицемерен морал.

Hug Абсолютно, абсолютно!

Лека нощ ,момичета ! Беше ми много приятно с вас ! Hug

Благодаря за превода в ефир ,поясненията ,коментарите !

И на мен , София ми беше много приятно да споделяме впечатления! Hug

Общи условия

Активация на акаунт