Отговори
# 705
А Мирза дали не се съмнява в потеклото на Шура, дали не си, мисли че тя е някоя мадам от публичен дом?

Знаеш ли , че и на мен ми мина през ума, че може да се съмнява в това. Дори си помислих, че заради това беше сцената с четящия писмата на батко си , Осман. Но те бяха от баронесата, а днес Сеит обясни на баща си как се казва момичето. Така че, по скоро - не. Не я смята за мадам. Просто не ще рускинче у дома си човека, щото всяко рускинче за него е недостойно. Така излиза.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 00:32 от sinq laguna

# 706
  • AMS

Да, но съседа не е царски офицер, съседа нямаше син който е на война и който да очаква! Докато Мирза, макар да изглежда безчувствен, се притесняваше за сина си и го чакаше да си дойде с всеки конски тропот! На Мирза сърцето му беше на фронта заедно със Сеит.
Абсолютно го вярвам, затова не мога да разбера как дори не се опита да изслуша детето си,
Скрит текст:
което казва, че в живота му има жена- рускиня, която обича...Нали точно за тези руснаци е воювал той, а сега и Сеит. Разбирам и епохата, времето, нравите и свързаните с всички тях предразсъдъци, но не разбирам изключително за мен нелогични неща, като това , което написах току що. Ще мрем за руснаците, но не ги искаме у дома си. Ами не виждам логиката и смисъла.
Да наистина сърцето на Мирза беше със сина му на фронта. След като Сеит се прегърна с братята си и се насочи към баща си, първо си отдадоха чест!!!, като добре завърнал се от фронта. После Сеит целуна ръка и веднага каза, че иска да поговорят.
И още едно уточнение - Мирза Еминов е полковник, а Сеит е поручкик.

# 707
Да, аз също мисля, че Татяна ще умре, за да вкарат Гюзиде, още от подсказката стана ясно. Ама таман бях започнала да я харесвам и ще ми я затрият. Ще я видим какви ще ги свърши Гюзидето, ще и бъде много трудно да стигне до сърцето на Джелил, според мен . Peace

Лагуниии,  Heart Eyes дето викаш - в името на рейтинга Laughing , ами пак в негово име, все пак турски сериал е това, нищо, че понякога забравяме - няма как да се разминем и с двойния аршин и с псевдо пуританския морал. Peace Важното е, да му е драго на драгия турски зрител. ooooh!

sofia26, беше ми приятно да обсъждаме заедно и да споделяме емоции от епизода! Лека нощ !

# 708

И още едно уточнение - Мирза Еминов е полковник, а Сеит е поручкик.

Благодаря за уточнението и се извинявам за грешката!

# 709

Лагуниии,  Heart Eyes дето викаш - в името на рейтинга Laughing , ами пак в негово име, все пак турски сериал е това, нищо, че понякога забравяме - няма как да се разминем и с двойния аршин и с псевдо пуританския морал. Peace Важното е, да му е драго на драгия турски зрител. ooooh!
!

Heart Eyes Hug Heart Eyes Ще го видим как се е справил полковник Еминов с рейтинга утре. Стискам му палци да е успял. Сеит, Шура, Петро не успяха, ама той може и да е успял.  Praynig Много беше силна сцената, много категорично внушение беше постигнато, е поне за мен е така.

# 710
  • AMS

Момичета, Hug ако ви се виждам малко сърдита, не е заради вас. Embarassed Просто искам да съм точна, за да ги разбера. Няма да крия. Не ми се отдава. Техния манталитет е такъв. Нелогичен е за нас. Религията им е такава. Може и силно да звучи, но и до ден днешен не искат да се женят за друговерки, но пък може да имат по няколко жени.  Алкохолът е забранен, но ако пиеш било малък грях. И все от сорта. А в ония времена, преди 100 години ... и война  ooooh!
Дано наистина повлияят тези неща на рейтинга.  Crazy Искам да видя тази история до край.
Беше ми приятно и ви благодаря на всички!!!

# 711
  • София
Дива - Ще видим историята до край, тук няма съмнение! До сега няма проект Ай Япъм, който да е бил спрян, дори и бозите са били довършвани за няколко епизода или до края на сезона, без втори.

# 712
Дружки,  Hug благодаря на всички, с които споделихме размисли, страсти и емоции от епизода тази вечер! За мен беше удоволствие !   bouquet Аз съм доволна от това, което видях, филмът ме вълнува и ме кара да очаквам с нетърпение всеки следващ епизод. Peace

Искам да ви поканя в новата тема, но ще ви помоля да изпишем първо тази и тогава. Просто утре съм първа смяна и няма да успея да я пусна !  Peace
С нетърпение ще ви очаквам на страниците на

# 713
  • София
Госпожата  - Лека нощ и приятни сънища и приятна работа утре!
За новата темичка:   bouquet  bouquet  bouquet

# 714

БУ,   love001 още веднъж ти благодаря, че беше с нас и тази вечер и повдигна завесата на случващото се на екрана !  newsm51

Пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  Hug Определено имаме вдъхновение за такива !  Wink

# 715

Момичета,  Hug благодваря и аз за интересните коментари, мнения и споделени усещания!   bouquetИ мен ме вълнува филмчето, а и актьорите се справят чудесно. Съгласна съм с написаното / не помня кой точно го каза/, за Фара, че ще надмине доста от утвърдените им актриси. И като двойка с Къванч започвам да ги усещам все по- добре. Това е самото начало, тепърва ще  ни показават на какво са способни всички талантливи актьори в сериала.

БУ, още веднъж, хиляди благодарности, сладурче!  newsm51

Спокойна нощ на всички!

# 716
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet  bouquet

# 717
  • София
Коя е Татяна Чупилкина или историята на най-известната руска балерина на 20век
Татяна Чупилкина е звезда на Маринския театър и на Болшоь театър. Младата балерина освен с грацията си пленява публиката и с неземната си красота. Младата балерина разбива множество мъжки сърца поради дългата си връзка с млад царски офицер. Младите жени в Русия, мечтаят да приличат на известната балерина. Чупилкина и до днес е идеал на прохождащите млади балерини в Болшоь театър.

# 718
Привет дружки! Hug
Сега изгледах цялата серия , за мен е
Гледах я в Дизиизле и нещо пишеше отдолу 7,8  newsm78 това дали е рейтинга?
Много хубави мнения прочетох, благодаря ви!  bouquet
Хубав ден! Hug

# 719
Здравейте,момичета! wavey

За съжаление нямах възможност да гледам серията, но ви изчетох набързо и виждам, че съм изпуснала много. Днес ще наваксам, но преди това поне да сложа рейтинга, който е доста по-добър.
Не се съмнявам, че скептичните турски зрители постепенно ще харесат сериала, защото наистина има защо.
И рейтингът ще стане още по-добър. В АВ групата само "Малкият ага" е пред нас, но пък той е толкова симпатичен,че не можем да му се сърдим.  Laughing

АВ група:

Скрит текст:

Тотал:

Скрит текст:

И едно видео от сцената в хамама.

http://vk.com/video-59313557_168465151

Хубав ден на всички! Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт