Отговори
# 90

Това са двете най-ценни вещи на Сеит - подарък са от Николай II - те ще изиграят много важна роля в живота на Сеит и Шура в Истанбул.

Царя на баща му ли го подарява? В първа серия го носи баща му - вижда се ясно когато го учи да стреля.

# 91
  • София

Това са двете най-ценни вещи на Сеит - подарък са от Николай II - те ще изиграят много важна роля в живота на Сеит и Шура в Истанбул.

Царя на баща му ли го подарява? В първа серия го носи баща му - вижда се ясно когато го учи да стреля.
Да, баща му също като него е бил царски офицер, един от най-приближените на Николай II той изпраща по Мирза Еминов като подарак за сюнета на Сеит ковчежето с петлето от първи епизод.
Скрит текст:
В книгата Сеит ги продава в Истанбул за да може да купи пералнята и двамата със Шура да работят там за себе си.

# 92

Благодаря много!  Hug
Доста ме разтревожи този фрагман.  Sad Петро е долен подлец, застава срещу приятелите си от училище, причинява огромна мъка на Шура...нищо човешко няма у него. Мисля, че причината за всичко е завист.

# 93

Благодаря за фрагмана и превода!  newsm51

Петро е долен подлец, застава срещу приятелите си от училище, причинява огромна мъка на Шура...нищо човешко няма у него. Мисля, че причината за всичко е завист.

Hug Завист и отмъстителност. Заради случката с грешната стрелба. Чувства се унижен. Всички го смятат за страхливец, че е свалил униформата...И сега беснее. Ок, но наистина пресоляват манджата. Можеше да измслят нещо по - интригуващо. Надявам се поне да не омъжат Шура за Петро.

# 94

Да, баща му също като него е бил царски офицер, един от най-приближените на Николай II той изпраща по Мирза Еминов като подарак за сюнета на Сеит ковчежето с петлето от първи епизод.

Не мога да се начудя на бащата на Сеит. Супер горд от това, че е царски офицер и още по- горд, че детето му следва смелия му пример. Праща сина си да брани царя и норода, който стои зад царя, но не иска руска девойка за снаха, защото те са само за забавление. ooooh! Ами нали Сеит се бие , за да защитава именно тези недостойни за семейството му девойки.  ooooh!  ooooh! Супер сбъркано.

# 95
Аз пък си мисля, че злобата на Петро към Сеит не е от сега, след като Курт го накара да подаде оставка, а е още от детството - направиха ми впечатление думите на Пьотр, че отдавна се е отказал да се състезава с него и успехите на най-добрия му приятел са удоволствие за него. Благодари му, че не е отнел честта му и е спасил гордостта му, а в очите му се чете друго ... Мисля си, че и Сеит май много не вярва в думите му  newsm78

# 96
очаквам всеки епизод с все по- голямо нетърпение и съм абсолютно доволна от това, което ме чака !   bouquet

Heart Eyes Hug Heart Eyes И аз съм така. Не знам обаче дали познатата ни сценаристка и режисьорка няма  да ме разочароват отново, но смятам, че  в този сериал, актьорите ще компенсират, ако има груби издънки. Вярвам на Фара и Киво. Вярата ми не се крепи на едното ми голямо желание да гледам нещо стойностно с любим актьор, но и на факта, че и двамата играят супер.

Последна редакция: сб, 22 мар 2014, 01:08 от sinq laguna

# 97
  • София
Аз пък си мисля, че злобата на Петро към Сеит не е от сега, след като Курт го накара да подаде оставка, а е още от детството - направиха ми впечатление думите на Пьотр, че отдавна се е отказал да се състезава с него и успехите на най-добрия му приятел са удоволствие за него. Благодари му, че не е отнел честта му и е спасил гордостта му, а в очите му се чете друго ... Мисля си, че и Сеит май много не вярва в думите му  newsm78
Точно така го усетих и аз,  не само във филма а и в книгата има едно такова усещане, че Сеит винаги е бил най-най-най а другите са следвали стъпките му.

# 98
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Госпожата  Heart Eyes Hug благодаря ти за прекрасната тема  bouquet

Напоследък не съм се разписвала в темичката ,но имам толкова много ангажименти че не успявам да да гледам и сериала онлайн. Изгледах го с превод  което ме подсеща да изкажа благодарности на момичетата заели се с това  БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА,СТРАХОТНИ СТЕ !  bouquet

newsm78Само неразбрах защо Петро е толкова  озлобен спрямо Сеит,едва ли да е само заради това че го накара да напусне армията .

# 99
  • София
Цитат
newsm78Само неразбрах защо Петро е толкова  озлобен спрямо Сеит,едва ли да е само заради това че го накара да напусне армията .
Както казах и по-нагоре омразата на Петро към Сеит е още от детството защото в училището винаги Сеит е бил най-най-най,  или поне такова усещане се създава. Освен това Петро, в първи епизод каза на Сеит, че винаги му е завиждал.

# 100
Цитат
Както казах и по-нагоре омразата на Петро към Сеит е още от детството защото в училището винаги Сеит е бил най-най-най,  или поне такова усещане се създава. Освен това Петро, в първи епизод каза на Сеит, че винаги му е завиждал.
  bouquet

# 101
Петро /или както ми се иска да го наричам аз Педро/ е едно злобно човече и злобата му е растяла през годините винаги , когато Сеит или някой от приятелите му постигнат нещо повече от него , защото той е закърмен със самочувствието че е от знатен род и че трябва да е най. В сериалите и в живота е пълно с такива  ooooh!

Дано не омъжат Шура за него, ама не вярвам Сеит слизайки с това изражение във фрагмана вижда нещо, което ще го разтърси дълбоко, но ще се справи с него  Peace

Gawina точно и мен ме върнаха към първите ми трепети на влюбване, на някои им се струва бозаво, ама аз имам нужда от такива любови да погледам, реалността ми е достатъчна  Peace

Много ме кефи Сеит като каже "Моя малка любима"  Heart Eyes

За бащата на Сеит изобщо не се учудвам , че си иска туркиня, тяхното мислене е било винаги такова и ще си остане, с малки изключения понякога. Ходи прави струвай, но в къщата ми искам от нашто и внуците ми да тече кръв на нашто , познато познато до болка

# 102
Добро утро и прекрасен нов ден ви пожелавам !  Hug

Скрит текст:

Лагуниии,  Heart Eyes Hug Heart Eyes след последното ми разочарование, следя изявите на цинцифуциите със свито сърце, определено имам повече от едно на ум. Но, засега това, което показват, ми харесва и нямам основание да съм недоволна !  Peace

Относно образът на Петро - мисля, че от самото начало, го изграждат съвсем последователно - едно дребно човече, с амбиции на голям мъж, на мъж на честта, но с възможности, равни на дребнодушието му . Един истински мъж, дори, когато губи състезание, го прави с достойнство. А, когато губи от такъв противник, какъвто е Курт Сеит, може да бъде само и единствено удовлетворен, че е загубил от такъв достоен противник. Защото, още от юношеските си години, Петро приема Сеит не като приятел, а като противник. И, ако в детството, той не е намирал начин и механизми да му се противопостави, сега му се откри идеална възможност в лицето на Шура. И той ще я използва без грам срам и притеснение, независимо от факта, че ще я нарани. За него, важното е, че Сеит ще бъде наранен и поставен на колене. Такъв е Петро в моите очи - дребна душица, загрижен единствено и само за себе си и собственото си благополучие и оцеляване, независимо от цената / защото, ако е на страната на болшевиките, той предава и семейството си / , с една единствена цел и водещ мотив в живота - да нарани и унищожи Курт Сеит Еминов. В момента това ни показват сценаристките, това коментирам . Не се наемам да правя прогнози дали това ще бъде така докрая, дали няма да го облекат и в друга дреха този образ, защото познавам уменията им да го правят с такъв замах, че да се чудиш дали си гледал със собствените си очи !

ЛейдитУ Ди,   bouquet привет !

Нервакова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes аз мисля, че слизайки от каретата, Сеит видя празната къща и сърцето му се преобърна.  Peace

# 103
Добро утро. Hug Hug Hug

Госпожата, Heart Eyes    bouquet мерси за кафенцето.  bouquet

Благодаря за фрагмана и за превода.   bouquet  bouquet  bouquet

Но, засега това, което показват, ми харесва и нямам основание да съм недоволна !  Peace

Ами то и първият сезон на К/Г ми хареса, вторият го направиха скучен и предвидим. ooooh! Peace Тъй, че никога не е късно за резил, ами дано тук няма такъв. Praynig Praynig Praynig

Хубав ден.   bouquet

# 104
Снежка,  Heart Eyes затова и казвам, че не едно, ами сто на ум си имам !  ooooh! Но съм се заредила само с положителни очаквания ! Praynig Все пак знаем, че могат да правят и страхотни неща !  Peace

The first 10 series most recently in the media..

Общи условия

Активация на акаунт