Отговори
# 75
  • София
Както си и мислех, Миша е двоен агент, а Петро ще е от болшевиките. Ще изгори писмата на Сеит до Шура мръсника. Сеит май пристига в Кисловодоск  да я търси.

# 76
Не мога да не се запиша и при вас,
здравейте на всички ви , сериала е страхотен, КТ е единствения актьор който като гледам новата му игра , стария му образ не ми пречи и не ми липсва, защото ме завладява новия образ.
ПРОСТО ВЕЛИК
Сеит също, партньорките му до една стоят добре до него и на мястото си , абе какво да говоря всичко е идеално, гледам и залепвам за екрана .

Госпожо  Hug Heart Eyes

# 77
Не мога да не се запиша и при вас,
здравейте на всички ви , сериала е страхотен, КТ е единствения актьор който като гледам новата му игра , стария му образ не ми пречи и не ми липсва, защото ме завладява новия образ.
ПРОСТО ВЕЛИК
Сеит също, партньорките му до една стоят добре до него и на мястото си , абе какво да говоря всичко е идеално, гледам и залепвам за екрана .

Госпожо  Hug Heart Eyes

newsm51  love001 newsm51 За думите, които каза за Къванч! Той е моят любим актьор, но дори и аз не смея да го нарека велик. Благодаря! И добре дошла!  bouquet
Терзи  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря! Невероятен епизод ни чака, нямам никакво търпение!

# 78
Благодаря за фрагмана!  bouquet Какво ми става? newsm78 Ако кажа, че съм заинтригувана и възхитена, няма да е честно.
Слаб сценарий с инфантилни,  предсказуеми интриги. Не само тази, но и следващата серия ще бъде сапунеста.  Това ни чака. И ако филмът не излезе извън баналната любовна линия   е обречен на провал.   Мое мнение. Peace

# 79
Нервакова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes баш ми е драго да те посрещна тук !   bouquet Радвам се, че заедно ще споделяме емоции и вълнения около сериала !  Hug Моите усещания за филма са същите - очаквам всеки епизод с все по- голямо нетърпение и съм абсолютно доволна от това, което ме чака !   bouquet

# 80
# 81

newsm51  love001 newsm51 Благодаря !   bouquet

Дали няма да я омъжат за Петро ? Тогава ще стане интересно !

# 82
Аз не мога да разбера тоя Петро за какво се бори?
Иска Шура за себе заради тайната си ненавист към Сеит ли?
Или пък я харесва наистина?  newsm78

# 83

Не я харесва, просто не иска да е на Сеит. Използва я като оръжие, с което да го нарани, знае, че това е ахилесовата му пета. Ама понеже е страшен джентълмен и не му стиска да застане очи в очи с Курт, та използва момичето. Така мисля аз! Peace

# 84
  • София

Не я харесва, просто не иска да е на Сеит. Използва я като оръжие, с което да го нарани, знае, че това е ахилесовата му пета. Ама понеже е страшен джентълмен и не му стиска да застане очи в очи с Курт, та използва момичето. Така мисля аз! Peace
Така както в книгата искаше да използва Татяна, за да нарани Джелил и Сеит.

# 85

Така както в книгата искаше да използва Татяна, за да нарани Джелил и Сеит.

Именно !  Peace И аз това си помислих.  Peace

# 86
Терзи Hug, gphilipova Hug  bouquet
Тази сюжетна линия с дявола Петро ми е много предсказуема...
Аман от такива интриги и водовъртеж...ама турското си е турско. ooooh!
Разбирам родителите на Шура да са против (има и защо), а то съперникът за ръката на момичето е дворянин от тяхната черга. Горката Шура, но няма как- ще удържи на натиска им...

# 87
Филма е страхотен. Така играят любовта си, че сякаш може да се пипне с ръка! Аз съм от тези, дето нямат никакви съмнения дали се обичат  Simple Smile Шура ме върна в младостта и първите трепети. Хареса ми и тази сериозност на Курт пред камоната след споделената близост. Болеше го, че на другия ден трябва да замине и да се раздели с нея. Горкият не знае дали началото не е и краят, т.е. дали ще оживее на фронта. Ирония на съдбата- търсил, търсил, , получил славата на сърцеразбивач и намерил, каквото търсил, един ден преди да замине. За мен продължението на тези тежки мисли бяха сълзите на гарата.

Видяхте ли, че й пише писмата на руски? Харесва ми това, че се придържат към истинските факти, макар и да говорят на турски.

Вълнува ме и пръстена на Курт. Първо го носи баща му, после се пада на него, предполагам като символ на приемственост. В 1.57.50 на втора серия се вижда много ясно, но аз не можах да разгадая какво е изобразено на него. Някой знае ли нещо повече за пръстена? Може би не е важен, но като се приготвяше за бала показаха пръстена и часовника. Часовника вече изпълни своята "мисия", а вероятно тази на пръстена предстои.

А за Петро - злото никога не спи, само подслушва пред вратите.

# 88
  • София
Филма е страхотен. Така играят любовта си, че сякаш може да се пипне с ръка! Аз съм от тези, дето нямат никакви съмнения дали се обичат  Simple Smile Шура ме върна в младостта и първите трепети. Хареса ми и тази сериозност на Курт пред камоната след споделената близост. Болеше го, че на другия ден трябва да замине и да се раздели с нея. Горкият не знае дали началото не е и краят, т.е. дали ще оживее на фронта. Ирония на съдбата- търсил, търсил, , получил славата на сърцеразбивач и намерил, каквото търсил, един ден преди да замине. За мен продължението на тези тежки мисли бяха сълзите на гарата.

Видяхте ли, че й пише писмата на руски? Харесва ми това, че се придържат към истинските факти, макар и да говорят на турски.

Вълнува ме и пръстена на Курт. Първо го носи баща му, после се пада на него, предполагам като символ на приемственост. В 1.57.50 на втора серия се вижда много ясно, но аз не можах да разгадая какво е изобразено на него. Някой знае ли нещо повече за пръстена? Може би не е важен, но като се приготвяше за бала показаха пръстена и часовника. Часовника вече изпълни своята "мисия", а вероятно тази на пръстена предстои.

А за Петро - злото никога не спи, само подслушва пред вратите.
Това са двете най-ценни вещи на Сеит - подарък са от Николай II - те ще изиграят много важна роля в живота на Сеит и Шура в Истанбул.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт