това е еталонът в съвеременното турско кино, независимо дали го признават всички или не.
е няма да видим вече такава всепоглъщаща , страстна, безумна любов.
мисля, че Каванч вече е изиграл тази роля и никога с никого няма да я повтори.
може да го виждаме увлечен, обичащ, предан, отдаден, верен и всеотдаен с разни партньорки в разни филми, но това, което изигра с Берен, той няма да го повтори с никоя друга.
да не говорим пък за незрялата Шура, която при първите 'пеперудки' в корема си си помисли, че трябва начаса да бъде със Сеит.
и само ще добавя, че всички постоянно казвате колко добре я разбирате и как и вие не бихте устояли.
ами не бихте, защото виждате Каванч. т.е не сте обективни.
логично е, най-красивият съвременен турски актьор да е неустоим за почитателките си на всички възрасти.
но ако не беше Каванч в тази роля, а някой невзрачен чичко / какъвто е самият Сеит на снимките, които сте показвали/, не знам за каква неустоимост би ставало дума в този случай и какво толкова щяхте да и разбирате на Шура.
съвсем обикновен и в никакъв случай специален красавец не е Сеит, та да е толкова логично голямото омагьосване на Шура.
За съжаление, и аз така мисля за Бехлюл и Бихтер,но тайничко се надявам и все търся отново да се случи подобна магия...
Относно бързо изконсумираната любов не знам,какво точно да мисля.От една страна,знам че тук говорим за рускиня,което до някъде обяснява нещата.От друга,понеже съм била в подобна ситуация,първото което ми хрумва е,как грехката възраст на Шура й позволи да стигне до крайности?!Може би във войната е отговора-любимият й отива на война и има вероятност никога повече да не се върне-ще бъде негова точно сега,защото не се знае има ли утре!На мен ми отнеха от тръпката по този начин,но предполагам,че знаят как да ми я върнат.
Хубав ден

п.п. Забравих да благодаря за превода