Отговори
# 60
  • София
винаги ще сравняваме превъплъщенията на Каванч в други филми с култовия образ на Бехлюл, а играта му с други партньорки с магнетичната двойка Бехлюл - Бихтер.

това е еталонът в съвеременното турско кино, независимо дали го признават всички или не.

е няма да видим вече такава всепоглъщаща , страстна, безумна любов.

мисля, че Каванч вече е изиграл тази роля и никога с никого няма да я повтори.

може да го виждаме увлечен, обичащ, предан, отдаден, верен и всеотдаен с разни партньорки в разни филми, но това, което изигра с Берен, той няма да го повтори с никоя друга.

Скрит текст:
и в този ред на мисли, понеже намесихме Бехлюл в темата, само ще кажа, че дори освободеният Бехлюл, живеещ почти век по-късно от Сеит, имаше повече задръжки от него, що се отнася до консумацията на интимностите . дори той изчака повече, при това Бихтер не беше крехка и непорочна девица, виждаща за пръв път мъж в живота си.

да не говорим пък за незрялата Шура, която при първите 'пеперудки' в корема си си помисли, че трябва начаса да бъде със Сеит.

и само ще добавя, че всички постоянно казвате колко добре я разбирате и как и вие не бихте устояли.
ами не бихте, защото виждате Каванч. т.е не сте обективни.

логично е,  най-красивият съвременен  турски актьор да е неустоим за почитателките си на всички възрасти.

но ако не беше Каванч в тази роля, а някой невзрачен чичко / какъвто е самият Сеит на снимките,
които сте показвали/, не знам за каква неустоимост би ставало дума в този случай и какво толкова щяхте да и разбирате на Шура.

съвсем обикновен и в никакъв случай специален красавец не е Сеит, та да е толкова логично голямото омагьосване на Шура.

За съжаление, и аз така мисля за Бехлюл и Бихтер,но тайничко се надявам и все търся отново да се случи подобна магия...

Относно бързо изконсумираната любов не знам,какво точно  да мисля.От една страна,знам че тук говорим за рускиня,което до някъде обяснява нещата.От друга,понеже съм била в подобна ситуация,първото което ми хрумва е,как грехката възраст на Шура й позволи да стигне до крайности?!Може би във войната е отговора-любимият й отива на война и има вероятност никога повече  да не се върне-ще бъде негова точно сега,защото не се знае има ли утре!На мен ми отнеха от тръпката по този начин,но предполагам,че знаят как да  ми я върнат.

Хубав ден  Grinning!

п.п. Забравих да благодаря за превода  newsm51!

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 08:06 от Л_Дани

# 61
Дафне  Hug само не разбрах едно - какво му е фригидното на Курт  newsm78 А  ти с такова настроение го съобщаваш, да разбирам ли, че си съгласна с тези писаници   newsm78

Hug Ами, хората не са доволни от горещата сцена. Явно имат предвид дълбокия размисъл, в който беше потънал героя след секса. Така и така, не дадоха лав стори с Къванч, поне
да бяха дали  нещо по-натюр. Само намеци.Диванчето отнася  подигравки. Как се е събрал Къванч с неговите 190 см.   И почва да работи въображението. Сексът е бил на пода, но са ни го спестили. И не са доволни. И вместо сценаристите, го отнася Къванч.
Добро утро и хубав ден!

# 62
  • София
На мен в сцената Къванч си ми беше тамам,ама Шура при целувката едва не се разпадна,а в "кекс"сцената беше желязна. Laughing

# 63
дружки!
Дафне  Hug благодаря ти, мила за отговорът. Е, много искат пък тези  hahaha де да бяха дали нещо по така, ама йок. Това да не е италиански филм  hahaha Ми тази кожа пред камината за какво е ? Не им трябва диванче на хората  Laughing
Госпожата  Heart Eyes newsm51
Аз нямам съмнения, че Киво и Фара ще ги обикнат хората. Аз вече ги обичам Wink Играят перфектно и двамата, поне за мен. Peace За Киво никога не съм се съмнявала, опасявах се за Фара, но вече съм на ясно, защо сценаристките са избрали именно нея. За мен поне, тя играе по-добре от Седа, нищо, че не е толкова голяма красавица. Много ми е сладка и чаровна, вярвам и, а това е по-важното за мен.
Чакам с нетърпение вторник! #Crazy
Хубав ден, момичета!    bouquet

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 10:07 от queen_fenka

# 64
На мен в сцената Къванч си ми беше тамам,ама Шура при целувката едва не се разпадна,а в "кекс"сцената беше желязна. Laughing
За мен лично, сцената  стои недовършена. Липсваше ми онзи момент на отпускане след удоволствието. Визирам Къванч. Сравнявам със сцената в Рива от ЗП. Пак ласки на пода, след това в леглото.И пак нищо не дадоха, но въздухът трептеше от удоволствието, което са изпитали. Тук, Курт веднага го налегнаха тежки мисли. Угризения, че е прибързал, или не му е харесал секса с девица.
Фарах беше на седмото небе. Преди половин година не си и мечтала, че ще се целува  с Къванч. Дори и на екрана.

# 65

Лагуниии,  Heart Eyes благодаря за красивите колажи !  newsm51 Веднага се възползвах и украсих темата с тях!   Heart Eyes Hug Heart Eyes
Hug Предлагам до красивите колажи на Лагуни Hug да сложим и снимката на един вълк. По-слаб от мечката, но никога няма да играе в цирка. За всеки случай, против уроки. За да не  ни превърнат героя в посмешище, като някои други.

# 66
Аз нямам съмнения, че Киво и Фара ще ги обикнат хората.
Hug Aз пък искам хората да намразят Курт и да съжаляват Шура. И да гледаме Къванч като отрицателен герой.
Любовта хич не ме интересува.

# 67
Госпожата, Heart Eyes благодаря за новата тема.     bouquet

Набързо развиха нещата между Курт и Шура, та предполагам, че затова идват някои съмнения в любовта им.  Wink При мен няма такива обаче, защото Къванч е достатъчно красноречив в играта си, както и Фарах. Peace Думите, които си казват също ме водят в тази посока.  Heart Eyes Тепърва ще види колко силна ще е тази любов и дали ще устои на трудностите, които им предстоят в живота им. На мен Къванч и Фара ми харесват като двойка, вече съм го казвала, май.  Mr. Green Не са ми любимата, поне засега, но според мен, химията си я има. Wink Peace

Лично аз пък никога не съм сравнявала ролите на Къванч.  Peace Във всяка той се стреми да изгради достатъчно различен образ, за да ги сравнявам. Peace За задръжките на Бехлюл спрямо Бихтер - ами, естествено, че ще са по-големи отсега. Peace Тогава ставаше въпрос за жената на чичо му все пак, а тук за свободно момиче и свободен мъж.  Wink

# 68
Добър ден, дружки !  Hug Навън е прекрасен пролетен ден, изпълнен с толкова много аромати и цветове, че чак ти се завива свят !  Crazy Обичам този невероятен сезон - всичко е толкова красиво, ново, свежо... Hug

Снежка,  Heart Eyes и аз така - не мога да сравнявам несравними неща.
ЗП ми е любимият филм ! Двойката Б и Б - те са завинаги в сърцето ми !  Heart Eyes
Но нито мога, нито търся прилики, нито ги виждам. Ако очаквам да видя в образа на Курт Сеит романтичния Бехлюл или пък да изиграе любовта като него, означава да кажа, че Къванч не е мръднал в развитието си. Тоест - да излъжа . Защото от времето на Перла, та до ден днешен, това момче израсна толкова много, разви актьорските си умения и талант и постигна върхове, за които всякакви там псевдо божества, за които никой не е чувал, че и  в собствената му страна не го познават, могат само да му завиждат и да му дишат прахта ! Ролите, които изигра, са толкова различни, толкова провокативни и изискват такова живо превъплащение, че дори и физически става неузнаваем.
Няма как да искам от него да изиграе романтиката, любовта и страстта по един и същи начин, защото той отдавна вече не е Бехлюл, нито Мехмет, нито Халил....той е Курт Сеит Еминов и показва тази любов, тази страст, тези чувства, които изпитва той !
Затова и харесвам този актьор - защото не се страхува да бъде различен. Не се страхува да приеме роля, която е провокативна, не се притеснява да влезе в образ, който няма да се хареса или такъв, който ще е противоречив и ще предизвика полемика. Не се притеснява, че зрителите могат и да не го харесат, да не възприемат еднозначно героите му - затова имахме възможност да го видим в ролята на хладнокръвния убиец Секиз или пък на хулигана с добро сърце - Кузей, затова и плакахме за него, когато видяхме измършавялото и болно тяло на Музафер, забравяйки, че това е Къванч - до такава степен се беше слял с героя си !
Та така...аз в момента гледам Сеит Еминов, лейтенант от царската гвардия на Николай Втори . Гледам и преживявам неговите чувства, начинът, по който той обича или мрази . И това, което виждам, че кара да се радвам, че съм избрала да гледам точно него, точно този филм и точно неговото превъплащение !

Дафне,  Hug гледали сме Къванч като отрицателен герой. Поне някои. Peace
Скрит текст:
Защото има и такива, които изобщо не го били гледали, но те цитират с огромно удоволствие и въодушевление .
Споделеното от теб възприятие на подругите,  е повод за злорадстване  в някои теми, където, за съжаление, не правят разлика между това да мразят екранен герой и това да ненавиждат някой актьор.

# 69
  • София
Kurt Seyit ve Şura 3. Bölüm Fotoğrafları

# 70
Зарани,  Hug благодаря ти !  bouquet

Една и от мен !

# 71
  • София
Госпожата,  Hug за нищо! Намерих още една.  Grinning

# 72
# 73
Зарани, Терзийска, госпожата, благодаря ви, момичета!

Снимките ни подготвиха за предателството на Петро, фрагмана го потвърди. Очаква ни много драматичен епизод.

Ще се наслаждаваме на страхотна актьорска игра.

# 74

Терзи,  newsm51  love001 newsm51 благодаря, джанъм !   bouquet

Божеее, какъв поглед само ! Толкова емоции в тези очи - изненада, притеснение, ужас....

А този окървавеният, Миша ли беше ? Явно Петро пред нищо няма да се спре ! Предстои ни наистина и драматичен, и динамичен епизод ! Защото .“пожарът на бунта гори“,  а покрай сухото, ще изгори и суровото.

Общи условия

Активация на акаунт