Отговори
# 45
gospojata  Hug

Знаех си аз, че консервата Мирза е прецакал съдбата на сина си.

Освен консервата, да не забравяме Петро, баронесата, революцията и общественото мнение в махалата.... Та затова дори не се и сгодяват...
Hug Ама в коя махла ? Руската или турската ? Защото, попадайки в Истанбул, са абсолютно неизвестни - никой не ги познава, че и пет пари не дава за тях, камо ли какви, що са ? А и далеч от роднини, близки, приятели и доброжелатели, биха могли да се оженят даже, не само да се сгодят. Според мен, нито на нея, нито на него, този въпрос им беше важен. Peace Просто искаха да бъдат заедно и да се обичат. Heart Eyes

# 46

е няма да видим вече такава всепоглъщаща , страстна, безумна любов.

мисля, че Каванч вече е изиграл тази роля и никога с никого няма да я повтори.

В турската преса нарекли нашия герой - "Фригидният Курт''. Joy Joy Joy

# 47
Цитат

Дъгичка  Hug
Цитат
Она до сих пор изучает турецкий язык с преподавателем. И хотя он дается ей трудно, сняться в фильме она смогла.
Тя и досега изучава турски език с преподавател. Макар че трудно й се отдава, успя да се снима във филма.  newsm78 (не сме я видели) Simple Smile
Вале,благодаря ти! Hug
То си го пише добре, ама аз не знам къде съм чела.  #Crazy Въпреки,че не й се отдава езика, все пак е успяла да се снима. Ами ще я гледаме, щом се налага. Пък може и да ни хареса.Hug

Втората серия на "Курт Сеит и Шура" е гледана повече от 2 милиона пъти по Стар тв.
Тя е и най-обсъждана сред излъчените в този ден от седмицата в социалните мрежи.

Жена футболиста Галатасарая Уесли Снайдера, Иолант Кабау для просмотра матча Челси-Галатасарай арендовала в отеле люкс- лоджию. Ее гостями были знаменитый актер Кыванч Татлытуг со своей девушкой. Иоланта на просмотр матча Лиги Чемпионов, который состоялся во вторник 11 марта, заплатила за аренду лоджии в Отеле W 12 тысяч турецких лир. После поражения Галатасарая Английскому клубу 2-0, пара выехала из отеля грустной. Татлытуг: " Очень жаль, что мы не прошли тур. Это не тот результат, который мы ждали".

Перевод - Вая Каясова

! Перевод сделан специально для http://vk.com/kurtseyt_official

http://youtu.be/EMnvXnkRy7s

http://youtu.be/EMnvXnkRy7s

# 48
Hug Ама в коя махла ? Руската или турската ? Според мен, нито на нея, нито на него, този въпрос им беше важен. Peace Просто искаха да бъдат заедно и да се обичат. Heart Eyes

[/quote]
 Hug В турската, нали там правят цяла махала. И ще живеят сред турци. Съгласна съм с болднатото. Откога пиша, че няма разлика между Шура и баронесата. И баронесата се е предала след две срещи. И двете имат един статус -  любовници на Курт. Просто към едната  има по-голяма слабост. Като по-малка.  Peace И са били заедно само защото ги е обединявала носталгията и трудностите в емиграция. Заклети романтички, молете се да не ми се случи сценария. Joy Joy Joy

# 49

Втората серия на "Курт Сеит и Шура" е гледана повече от 2 милиона пъти по Стар тв.
Тя е и най-обсъждана сред излъчените в този ден от седмицата в социалните мрежи.

Дъга,  Hug благодаря ти !   bouquet Сериозно обсъждане пада - 2 млн. е внушителна цифра ! Филмът е интересен и различен от всички останали клишета, мисля, че тепърва ще предизвиква още по-голям интерес . Peace

Дафне,  Hug баронесата хич не го бави Сеит ...няма две срещи. Laughing

Аз мисля, че има огромна разлика между двете, както и в чувствата на Курт към едната и към другата.   Peace

Ще гледаме и ще видим чий сценарий ще се случи . Важното е, Еджето да знае, ние сме лесни !  Laughing

# 50
Здравейте!  Hug

Госпожата,  Heart Eyes Hug Heart Eyesблагодаря за новата тема! newsm51  

Дафне,  Hug Heart Eyes Благодаря!   bouquet

Огромни благодарности на преводаческия екип!  newsm51

Още не съм изгледала целия епизод с превод, но тази вечер ще го направя.
Аз ще коментирам нещо встрани от настоящата дискусия. Шани,  Hug прочетох , че не разбираш защо майката на Шура стои някак далеч от двете си дъщери. Наистина изглежда така на пръв поглед. Но тя има и друга, голяма отговорност в лицето на болната Нина. За мен тя е точно там , където трябва. Навярно винаги е била повече около Нина и  двете момичета е трябвало да се справят сами с определени ситуации в живота си. С това си обяснавам и поведението на Валентина като по - голяма сестра. По- сериозна, по- отговорна, по- разумна. Освен, че е по- интровертен типаж, обстоятелствата в семейството, са и помогнали да формира характера си и загрижеността си спрямо по- малкатата Шура. Аз определено много я харесвам до момента. Показва колко много обича и трепери над Шура. Тя също е с любимия си и поради тази причина би било съвсем обяснимо вниманието и да е погълнато от него. Но не е така. Добра сестра е за мен. Толкова сладка сцена имат двечките, но още не съм гледала с превод.

# 51
Дъга  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти!   bouquet
Госпожата  Heart Eyes   за постовете ти днес! Аз също съм на мнение, че всеки има право да си харесва или не каквото си поиска и няма защо да спорим дали сме прави или не . За много дружки тук, Бехлюл може и да е култовата роля на Къванч, а за мен и ролята на Кузей и сега, ролята на Сеит са още по! С всеки следващ проект се радвам на израстването на нашето момче като актьор. Щом някои от вас не виждат химия между Киво и Фара - ОК. Но на мен специално ,именно те двамата до сега ми се виждат най-химично свързани  hahaha въпрос на виждане. Не карам никого да мисли като мен.
Скрит текст:
тези руснаци ме убиха с този Кур Сеит  Joy Joy Joy Joy Joy и докато в началото си мислех, че е печатна грешка, после го видях поне още 2 пъти  ooooh!
Бу  Hug Миша не е предател, със сигурност . Ето точния превод на сцената, когато Пьотр се срещна с онзи в гората:
Петро - Казах ви да не идвате тук
-Арестуваха нашия човек. Някой е разкрил името му. Арестуваха го хората на царя. Явно сред нас има предател.
П - След като сте дошли при мен, значи ме подозирате.
- Не, знаем, че не си от губещата страна.
П - Какво искате тогава от мен?
- Искаме да разберем кой е предателят
П - Добре, ще се опитам да разбера.
- Услугата ти няма да остане незабелязана.
Дафне  Hug само не разбрах едно - какво му е фригидното на Курт  newsm78 А  ти с такова настроение го съобщаваш, да разбирам ли, че си съгласна с тези писаници   newsm78
Лагуни  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 52
Видях  доказателството за любовта на Курт Сеит , то е едно единствено  на тоя етап и е много явно- Петро.

Образът на Петро - пълна катастрофа. Освен мерзавец, завистник, интригант, чак сътрудник  на болшевиките го изкараха. Тези, които ще му национализират фабриките. Небивалици. Не губя надежда, ще има изненади с тоя образ.

Дано, дано има изненади,защото ако продължават в същия дух ще го превънат в много скучен образ, а би могло да го направят интересен и провакативен.
Много ме впечатли случката с грешната стреба и реакцията на всеки един от двамата. Прочетох мнение, че и двамата са допуснали грешка. Напълно го споделям.

# 53
  • София
Дъга  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти!  bouquet
Госпожата  Heart Eyes [IMG]http://s4.rimg.info/3edda5211d2dd61565f86c  за постовете ти днес! Аз също съм на мнение, че всеки има право да си харесва или не каквото си поиска и няма защо да спорим дали сме прави или не . За много дружки тук, Бехлюл може и да е култовата роля на Къванч, а за мен и ролята на Кузей и сега, ролята на Сеит са още по! С всеки следващ проект се радвам на израстването на нашето момче като актьор. Щом някои от вас не виждат химия между Киво и Фара - ОК. Но на мен специално ,именно те двамата до сега ми се виждат най-химично свързани  hahaha въпрос на виждане. Не карам никого да мисли като мен.
Скрит текст:
тези руснаци ме убиха с този Кур Сеит  Joy Joy Joy Joy Joy и докато в началото си мислех, че е печатна грешка, после го видях поне още 2 пъти  ooooh!
Бу  Hug Миша не е предател, със сигурност . Ето точния превод на сцената, когато Пьотр се срещна с онзи в гората:
Петро - Казах ви да не идвате тук
-Арестуваха нашия човек. Някой е разкрил името му. Арестуваха го хората на царя. Явно сред нас има предател.
П - След като сте дошли при мен, значи ме подозирате.
- Не, знаем, че не си от губещата страна.
П - Какво искате тогава от мен?
- Искаме да разберем кой е предателят
П - Добре, ще се опитам да разбера.
- Услугата ти няма да остане незабелязана.
Дафне  Hug само не разбрах едно - какво му е фригидното на Курт  newsm78 А  ти с такова настроение го съобщаваш, да разбирам ли, че си съгласна с тези писаници   newsm78
Лагуни  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Куинче - Имах предвид, че Миша е предал болшевиките, а не че е предал нашите хора.

# 54
За новата тема   bouquet

# 55
Бу  Hug но нали Татяна си помисли, че Миша е преминал на страната на болшевиките ? А той явно се е внедрил сред тях, за да изобличи Петро newsm78

# 56
  • София
Бу  Hug но нали Татяна си помисли, че Миша е преминал на страната на болшевиките ? А той явно се е внедрил сред тях, за да изобличи Петро newsm78
И аз така предполагам, защото това което каза той на Татяна за Петро се оказа вярно, че той се опитва да се подсигури при промяна на режима. А и той се върнал с царски указ да потуши бунтовете на болшевиките - това разбрахме от писмото на Шура, така че е логично той да е внедрен и за това да излъга Таня, че не е бил на пазара, а той, мисля че даже я забеляза на улицата и затова се разбърза така да влезне.

# 57

Дъга,  Hug благодаря ти !   bouquet Сериозно обсъждане пада - 2 млн. е внушителна цифра ! Филмът е интересен и различен от всички останали клишета, мисля, че тепърва ще предизвиква още по-голям интерес . Peace

newsm10 Освен това съм убедена, че Фара и Къванч ще накарат публиката да се влюби в тях като двойка. Аз вече съм в техен плен. Crazy

# 58
Лагуни  Heart Eyes страхотни колажи, браво! И аз вече съм им голям фен на двамата! Heart Eyes

Л Hugека и синеока, момичета!

# 59
Добро утро и успешен ден ви пожелавам, дружки !  Hug Последният от работната седмица - нека е вълнуващ и усмихнат !   bouquet

Скрит текст:

Лагуниии,  Heart Eyes благодаря за красивите колажи !  newsm51 Веднага се възползвах и украсих темата с тях!   Heart Eyes Hug Heart Eyes
Не се бях замислила за отношенията между сестрите от тази гледна точка, благодаря ти за споделеното.  bouquet Аз намирам отношението на Валентина малко студено и сурово, но това, което казваш е много вярно и обяснява поведението и . Наистина, тя като че ли, се държи повече майчински, отколкото като сестра. Въпреки това, двете са много близки и се подкрепят. Peace

Накъде ли са тръгнали ?

Хубав ден, момичета !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт