Отговори
# 555
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
светалчо,с линка от пост 547излиза колекция от 5 клипа. Сигурно си предпочела последните 2,защото са от 2 части newsm78И аз така постъпих първо така...Ползвай първите 3 клипа -те са със Суб БГ КСШ 3-1  ,3-2 и 3-3.. Grinning
Благодаря, точно тези пробвах - не излизат.
Но сега някой постна две части - там излизат. Ще гледам тази вечер.

# 556
Хай! Hug
Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
Госпожата  Heart Eyes лелееееее ... омекнаха ми крачетата  Laughing

Вале  Heart Eyes едва ли и турците се къпят облечени, ама как да ти го покажат? Това не е италиански филм  Laughing

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 20:17 от queen_fenka

# 557
                   Здравейте момичета, от Гугъл набирам: "Колекция Курт Сеит и Шура с български субтитри " и ми излизат и трите серии с преводите. И качеството е отлично, звука също. Приятно гледане.
Приятна вечер.

# 558
Здравейте!  Hug

Аууу, имаме си трейлър!  Heart Eyes И то какъв!  Crazy newsm68 Ясно защо са чакали  до последно, че да го пуснат.  Party

Терзийска, много благодаря!  newsm51

Сещам се, че Дафне  Hug беше писала, че някоя от подругите предложила сцена в банята за компенсация за диванчето и рейтинг до небесата.  Joy Трябва да са я прочели тая подруга значи.  Party Само дано не се окаже, че това , което ни показват във фрагмана, е цялата сцена, че язък ни за въодушевлението значи.

# 559
Обаче се очертава интересно епизодче. Ще си имаме всякакви емоции. Петро с лошотията си отново ще се  прояви, Миша незнайно как от болшевиките ще се освободи, Мирза люто ще се разгневи,  не ще метреса в дома му да се настани. Синчето му  обаче характер ще покаже волеви. Naughty Пред бащината воля няма да се преклони. С любимата живота си ще сподели. Обаче Татя навярно в отвъдното ще полети  Sad Но пък незнайно кой  Rolling Eyes Еминов от гибел ще спаси....

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 00:51 от sinq laguna

# 560
Обаче се очертава интересно епизодче. Ще си имаме всякакви емоции. Петро с лошотията си отново ще се  прояви, Миша незнайно как от болшевиките ще се освободи, Мирза люто ще се разгневи,  не ще метреса в дома му да се настани. Синчето му  обаче характер ще покаже волеви. Naughty Пред бащината воля няма да се преклони. С любимата живота си ще сподели. Обаче Татя навярно в отвъдното ще полети  Sad Но пък нейзнайно кой  Rolling Eyes Еминов от гибел ще спаси....

newsm51  love001 newsm51
Дано по- често да имаме такива вдъхновяващи трейлъри !  Hug Страхотно си го написала, Лагуниии! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 561
Госпожата,   newsm51 мисля, че ще ни сектнат романтиката много скоро. Много хубаво не е на хубаво.  newsm78 Обаче каквото ни отпуснат, отпуснат. Берекет дет се вика. Смятам, че филма ще поеме друга посока...

# 562

Госпожата  Heart Eyes лелееееее ... омекнаха ми крачетата  Laughing

Heart Eyes Много ми харсева погледа и на мен. Гледа я по - различно от всеки друг път. Виждам едновременно нежност, желание и нотка лека тъга.  Thinking

# 563
И аз мисля, че романтиката ще е все по-малко, но се надявам, по мъничко поне, да я има докрай. Тепърва предстоят трудни времена за нашите герои !  Peace

# 564

Страхотен тандем са! Много ги харесвам! Ще направят и двамата много силни роли.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 23:25 от sinq laguna

# 565
Много се надявам да не ни лишат от Петро скоро !  Peace Страхотна игра прави това момче, много ми харесва !

# 566

Няма да изчезне Петро според мен. Много силна фигура е във филма. До скоро мислех, че ще се разделим с него, но от предната серия съм почти 100% убедена, че това няма да стане. Не знам как ще завъртят нещата, защото Миша е на свобода и разбира се ще предупреди приятелите си. Навярно ще му повярват, та нямам идея как ще извъртят нещата с Петро. Затова чакам с огромен интерес. Може спасителят на Мирза да се окаже той или пък Миша.  newsm78

# 567
Страхотно играе Биркан, но не го искам в Истанбул. Не искам филмът да заприлича на другите бози, да тръгне по шаблона на всички дизита с интриги, злодеи, отвличане, стрелба, затвор и т. н.

Както върви в първите епизоди, така да продължи, че и още по-добре.
По-малко измишльотини и нагаждане, повече истинска драма.

# 568
Вале,  Hug разбирам те. Така погледнато от твоя гледна точка и аз не го искам. Категорично!  Обаче аз смятам, че ще има обрат в образа на Петро. Не знам защо имам такива предчувствия... Имаше нещо в погледа на Петро към Шура, което ме кара да смятам, че ще има обрати.  newsm78 Може и да са само фантазии, но имам такова предчувствие. Постъпи супер гадно с всички, но има нещо , което не знам как да определя... Ето тук , този поглед например...

# 569
Валя, ако това ще е цената за оставането му, аз също не го искам. Peace
Лагунии,  Heart Eyes и аз преди време писах, че очаквам изненади от този образ, все още мисля, че ще има такива. Peace Но, аз мисля, че за момента, Петро не изпитва никакви чувства към Шура. Дори и приятелски, защото никой приятел не би ти причинил това, което той и причини. Peace

Общи условия

Активация на акаунт