Отговори
# 645
Мирза е от тези,които като кажат  веднъж на  бялото черно и очите им да избоде така си остава ...защо троши из къщи ...глава на семейство ,стожер ooooh! ooooh! ooooh!

# 646

Не мисля, че Захиде или който и да е друг, би могъл да повлияе на мнението на Мирза.  И тук не става дума толкова за това, че Шура е рускиня, а за факта, че Сеит дръзна да му се противопостави и да не изпълни бащините завети !  Peace Затова и побесня така Мирза. Сигурно им каза, че вече няма син Сеит Еминов и че не е член на семйството, може би им забрани да го виждат, като ги беше строил !  ooooh!

И аз така разбрах. Забрани им май да се виждат с него или нещо от сорта. ooooh!

# 647
За превода

Приятна вечер  Hug

# 648
Момичета, аз поизтървах някои неща,та сега пак ще гледам ако го има качен епизода. Като цяло серията на мен ми беше мудна в началото. Нямаше динамика.  Накрая стана по- интересно и разбира се точно в този момент приключи.  ooooh! Ще погледам пак , пък после пак ще пиша. Обаче едно е ясно. Къванч е просто неземно красив в тези епизоди. Heart Eyes
За Петро много неща не са ми ясни. Кой и как освободи Миша?
Какво каза Нина в началото на леля си? Майката на Шура изглежда защитаваше дъщеря си.

# 649
Привет дружки!  Hug
Лагуни  Heart Eyes ако  го има някъде качен дай линк, че и аз го опуснах ...
Благодаря на БУ за превода! newsm51
Много е красив този Киво веее ... да му се ненагледаш!

# 650
               И от мен - много благодаря за превода. Друго си е когато го прочетем на български език.

Много силна и хубава  серия. И още по-хубави ще стават. А вече се местят в Турция, така че и  там зрителите ще го оценят.

В книгата Сеит въобще не се вижда със семейството си. Четиримата отиват в другата къща на Сеит, която е в лозовите масиви. Там отсядат и семейството работници /забравих им имената/ се грижат за тях. Може би са тези, които видяхме тази вечер. Та....единия от тях отива да съобщи на  бащата - в книгата се казва Мехмет Мирза Еминов /не знам защо е така/ и баща му казва, че не го приема в чифлика. Така че Сеит не вижда никого от тях.
             Но и самата Нермин на два пъти каза, че  филма е много по-различен от книгата.

# 651
         В момента повтарят същата 4-та серия. Която не я е гледала може сега да я гледа.

# 652
  • София
Sisi -  Вижда се със семейството си Сеит в  книгата!
Бащата и тук се казва Мирза Мехмет Еминов - За повечето турци е характерно да има второ име детето, едно светско едно за пред бог

# 653
Мирза е от тези,които като кажат  веднъж на  бялото черно и очите им да избоде така си остава ...защо троши из къщи ...глава на семейство ,стожер ooooh! ooooh! ooooh!

Ще е много интересно ако вземе та си промени решението. Ама ми опротивя напълно сега де. Момчето му вика , че я обича, той ръмжи и нищо не иска да чуе. Бе какво сърце има бе. Синът му от война се връща, можеше изобщо да не е оцелял... Със сигурност се е зарадвал, ама изобщо не го показа, друг му беше приоритета в случая.  ooooh!

# 654
Фенче,  Heart Eyes повтарят го сега. Още не съм търсила дали е качен.

# 655
                Къванч си е класа човека - две мнения няма по въпроса. От Холивуд вече го мяркат. Ще отиде в Америка - непременно.   Фарах също много убедително играе. Това младо момиче ще надмине  всички актриси  до една.

И двамата ни представиха една наистина вълнуваща, истинска и  умопомрачителна любов.

Няма грешка. Филма вече набра скорост и лети нагоре.

# 656
Лагуни, Heart Eyes Hug Heart Eyes взе ми думите от устата. Laughing Тъкмо това щях да споделя и аз - малко муден ми беше епизода в началото, пътуването много го проточиха също .
Но, от един момент нататък, действието просто препускаше като Курт Сеит на бял кон, че даже дъх не ме остави да си поема. Crazy
Миша го освободиха негови другари - царски офицери, пратени от командира им - този, с когото се срещна после Миша . Дано успее да стигне навреме до Алуща, иначе подозирам, че ще се случи нещо ужасно с Еминови .
На Петро, щото е голям мъж, не му стиска да отиде сам при Сеит и Джелил, ами цяла армия поведе със себе си, затова и очаквам погроми в следващия епизод.
Ниночка - как да не го обичаш това чисто същество - винаги на страната на любовта !
Аз пък не разбрах, защо аджеба, тейзето се опита да се противопостави на сватбата на Тина и Константин ? Те са сгодени, обичат се отдавна, какво не и уйдиса пак на тази жена ?!

# 657

Много силна и хубава  серия. И още по-хубави ще стават. А вече се местят в Турция, така че и  там зрителите ще го оценят.

Амин !sisi55, и аз имам същите усещания. Смятам, че когато действията се преместят в Истамбул, филмчето ще набере скорост.  Praynig

# 658
  • София
Лагуни - За Мирза: За мен той е един баща, който се притеснява за любимия си син, неговото не е от лошотия ами от любов, опитва се да предпази Сеит!

Госпожата - Лелята не я чух много добре, но май каза, че е рано за сватба, нещо такова!

# 659

Ще е много интересно ако вземе та си промени решението. Ама ми опротивя напълно сега де. Момчето му вика , че я обича, той ръмжи и нищо не иска да чуе. Бе какво сърце има бе. Синът му от война се връща, можеше изобщо да не е оцелял... Със сигурност се е зарадвал, ама изобщо не го показа, друг му беше приоритета в случая.  ooooh!

newsm10...и на мен в душата ми това се загнезди./така да се изразя/

Общи условия

Активация на акаунт