Отговори
# 720
Ee, браво за рейтинга, сега ако има и едно фрагманче, съвсем ще ми се оправи настроението  Hug

# 721
 Party Party Party newsm44 newsm44 newsm44
не съм се и съмнявала че Киво ще отвее всички като куцо пиле домат  Mr. Green

# 722
Рейтингът е малко по-висок от миналия път, но е напълно недостатъчен за този сериал, а и няма голяма разлика от предишния вторник. ooooh! В тотала, например, разликата е няколко стотни.  ooooh! Не успях да гледам вчерашната серия, но Къванч и останалите актьори заслужават много повече - 15-16 % като рейтинг поне, а не някаква комедия, колкото и забавна да е, да ги отвява. Peace

# 723
# 724
Здравейте!  Hug

* Дъга Hug добра вестоноске, много ти благодаря за хабера! newsm51 Споделям мнението ти за скептичните, турски драги зрители. В същото време се радвам, че Къванч, който ми е любимец , а и целия екип са рискували с проекта...

Ee, браво за рейтинга, сега ако има и едно фрагманче, съвсем ще ми се оправи настроението  Hug

Hug Рейтингът ще расте още. След снощната серия е ясно накъде отиват нещата. И аз искам фрагманче, ама май е рано още.

Снеже,  Hug така е . Актьорите заслужават мн. повече, но и това ще стане. Набираме скорост.

Фенче,  Heart Eyes много си лаконична , мила! Само едно "супер". Дай нещо по- така. Развихири перото , както ти си знаеш. Обичам да те чета. Hug

# 725

Обичам го това момче, обичам да го гледам, обичам го във всичките му превъплащения. Толкова много емоции и толкова много страст има в тези очи, толкова много умеят да говорят, че те оставят без думи ! Heart Eyes

Снежка,  Heart Eyes така си е, заслужават много повече, но аз вярвам и че ще го получат !
Аз се радвам, че както предположих, МирзАта оправи хавата Wink и мисля, че тепърва сериалът ще се катери нагоре по рейтинговата стълбица !  Peace За мен, обаче, най- важен и единствено валиден, остава собственият ми рейтенг !  Peace

# 726
  • София
Момичета да ви зарадвам, с новия филм на Берен вече преведен! Няма да съжалявате, ако го изгледате!

# 727
Нещо за сцената в банята. Не разбирам много, ама Гугълчо казва, че спирала дъха.  Crazy

Kurt Seyit ve Şura hamamda!
Kurt Seyit ve Şura'nın dьn gecceki yeni bцlьmьnde Kurt Seyit ve Şura'nın hamam sahnesi nefesleri kesti!

http://gecce.com/dizi-galeri/dizi-ozetleri/kurt-seyit-ve-sura-hamamda

БУ,  Hug благодаря за линковете!   bouquet Аз с удоволствие бих изгледала филмчето, но нещо не се справям с регистрацията в asi-bg.net, а vbox7 не мога да го ползвам.

# 728
  • София
Превод на това за хамама:
В новият епизод на КСШ снощи, сцената в хамама спираше дъха.

# 729
Сърдечни благодарности за превода на филма на Дъга и Бамби!
Да попитам дали виждате 2-ра част? Във vbox намирам 1-ва и 3-та!

# 730

Толкова много емоции и толкова много страст има в тези очи, толкова много умеят да говорят, че те оставят без думи ! Heart Eyes

smile3521 Снощи с брат си в Алуща беше  Crazy Красотаааа. Много сладко разказваше за момичето взело сърцето му. А на последната снимка е разбит. Знаеше, че няма да е лесно, но май не е предполагал, че отпорът ще е чак толкова сериозен и моментален.

# 731
 sinq laguna , заповядай:
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=19098
perfectr, качила съм и 2, но изчаква одобрение.

# 732
Превод на това за хамама:
В новият епизод на КСШ снощи, сцената в хамама спираше дъха.

newsm51 Съгласна съм, такава беше.

Благодаря,  newsm51 Сега ще опитам.

# 733
sinq laguna , заповядай:
http://escape-bg.net/torrents-details.php?id=19098
perfectr, качила съм и 2, но изчаква одобрение.

Бамби, благодаря за труда ти! Очаквам силен филм!

# 734
Бамбито, Дъгичка,  newsm51 newsm51 newsm51 от сърце благодаря за превода на филма ! Независимо, че на разбирам езика, такъв рев му ревах, толкова е въздействащ, Берен казва всичко без думи, дори слепите и очи говорят повече от всички приказки на света ! Благодаря ви за труда, момичета и затова, че правите изкуството на нашите любимци достъпно !  bouquet  bouquet  bouquet

Лагуниии,  Heart Eyes Hug Heart Eyes
БУ,  Hug невероятна сцена, красива !  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт