Отговори
# 735
Госпожата, Лагуни,  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 19:02 от ·٠•Snejka•٠·

# 736
# 737

Обичам го това момче, обичам да го гледам, обичам го във всичките му превъплащения. Толкова много емоции и толкова много страст има в тези очи, толкова много умеят да говорят, че те оставят без думи ! Heart Eyes

Снежка,  Heart Eyes така си е, заслужават много повече, но аз вярвам и че ще го получат !
Аз се радвам, че както предположих, МирзАта оправи хавата Wink и мисля, че тепърва сериалът ще се катери нагоре по рейтинговата стълбица !  Peace За мен, обаче, най- важен и единствено валиден, остава собственият ми рейтенг !  Peace

# 738
Госпожата БРАВОС  от мен   bouquet това са моите думи и мисли за Къванч,харизмата му и мен тотално е запленила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 739
Госпожата БРАВОС  от мен   bouquet това са моите думи и мисли за Къванч,харизмата му и мен тотално е запленила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ванче,  Hug радвам се, че имаме нов съмишленик, който е оценил таланта, красотата и качествата на наш левент !  Peace

Заповядай и в новата тема !   bouquet

# 740
Гледам сериала с удоволствие. Много ми харесва приятелството между Сеит и Джелил. Изключително чисти образи - Джелил, Татя, Шура. Харесва ми Къванч, особено, когато се замисли, загледа, спомняйки си нещо.  Вярвам на Сеит дотук, благодарение на Къванч. А природните картини ще ми липсват много със сигурност. Невероятна наслада.
Радвам се за повишаването на рейтинга! Стискам палци занапред.

# 741
Mydream, добре дошла !   bouquet Радвам се, че ти харесва сериала и го гледаш с удоволствие ! Заповядай и в новата тема, ще се радвам да се включваш в обсъжданията !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт