КРУИЗИ /тема 3/

• 59 653
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Коментирали ли сме порт Казабланка?

Не съветвам обиколка на Казабланка самостоятелно... Ние бяхме там с корабна екскурзия... Големи разстояния и макар, че бяхме група и с екскурзовод ми ставаше страшничко особено на пазарите, много странно ме зяпаха местните... Не е да се мотате там сами... Минава се през много бедни квартали и пълна цигания... Иначе посетихме палата на пашата, джамията на Мохамед V (много е внушителна и красива), пазари, плажа, панорамна обиколка на града, единствената катедрала и едно пазарче за марокански билки, козметика и подправки... Там всичко е на двете крайности, но определено има какво да се види...

# 256
Здравейте! Благодаря много на всички за отговорите! Bled, този вариант също ми звучи супер,но не мога да намеря цени. Как резервирате? През тур оператор или някой сайт?

# 257
  • Варна
Здравейте! Благодаря много на всички за отговорите! Bled, този вариант също ми звучи супер,но не мога да намеря цени. Как резервирате? През тур оператор или някой сайт?

Може би най - много круизи и на добри цени организират Пемиер Турс и Контитранс.Прати им по едно запитване.

# 258
Добре! Намерих цени и промоции на сайта на Contitrans. Конкретният круиз, който си предложила е на цени от 489 евро и има доста дати. Интересното е, че има оферта в последния момент по маршрут Истанбул, Измир, Санторини, Кефалония, Сплит, Венеция, Ankona, Истанбул - 9 дена за 349 евро. Това е круиз, който обсъждахте в началото на тази тема. Това не е ли евтино за такъв круиз или има скрити такси, които не споменават.

# 259
  • Варна
С Коста Пасифика ще пътуваме на 20.11. Цената е 3300€ за двамата, в цената е включен полет от Буенос Айрес до Милано на 10.12. Говорим за вътрешна каюта. За мен не са оправдани още 1000€ за такава с прозорец.

Всъщност сега влязох малко навътре и се оказа , че ако се гони идея за пътуване из Бразилия и Аржентина само самолетни билети от и до са около 3300€ , да не говорим за спане , междинни трансфери , храна.Силно се замислям дали не си заслужава да се изтърпи 5 дни океански преход.
Я раздухай кои и как предлага тази оферта !!!

# 260
  • Варна
Добре! Намерих цени и промоции на сайта на Contitrans. Конкретният круиз, който си предложила е на цени от 489 евро и има доста дати. Интересното е, че има оферта в последния момент по маршрут Истанбул, Измир, Санторини, Кефалония, Сплит, Венеция, Ankona, Истанбул - 9 дена за 349 евро. Това е круиз, който обсъждахте в началото на тази тема. Това не е ли евтино за такъв круиз или има скрити такси, които не споменават.

Ако са включени пристанищните такси си е ОК.
Съвсем ориентировъчно средната цена за средиземноморието е около 50 евро/ден/човек.

# 261
  • Варна
Добре! Намерих цени и промоции на сайта на Contitrans.Това не е ли евтино за такъв круиз или има скрити такси, които не споменават.

Е да де , ама виж и какво пишат в сайта си !!!

''

МИНИМАЛНИ цени в ЕВРО (EUR), без пристанищни такси, за круиз, за пасажер, настанен в двойна каюта от тип ВЪТРЕШНА, ВЪНШНА, С БАЛКОН, АПАРТАМЕНТ, за различните дати на отплаване. Минималните цени са валидни само за лимитиран брой каюти и подлежат на увеличение от страна на круизната компания по всяко време и без предизвестие.
''

# 262
Ako някой се интересува, днес wizz air имат РД и при покупка на два билета, вторият е безплатен... видах го на страницата им и реших дасподеля, може някой да се възползва.  Peace

# 263
Ako някой се интересува, днес wizz air имат РД и при покупка на два билета, вторият е безплатен... видах го на страницата им и реших дасподеля, може някой да се възползва.  Peace

Merlinski, хиляди благодарности! Купих билети за 4-ма до Лондон за 600 лви за 2-ма до Малмьо за 230 лв (отиване и връщане).  smile3501 newsm68 newsm20

# 264
И аз благодаря за промоцията на wizz air.

# 265
  • Варна
Здравейте! Напоследък следих темата постоянно и съм ви много благодарна за информацията и съветите. Днес най-сетне купих круиз, ето този http://www.cruisenation.com/fusion/detailcruise3.pl?sessionkey=F … r=SEN#descrip-tab
Ние няма да ползваме билетите от и до Англия, ще се присъединим директно от Барселона. Излезе ни по 349 лири на човек , вкл. пристанищните такси. Купих днес и билетите до Барселона, пак тук видях за промоцията им днес. Много, много благодаря!!!
Да кажа, че голям страх брах, когато трябваше да плащам, като си дам данните от картата... За сега всичко е точно. Почвам да събирам инфо за градовете Simple Smile

# 266
  • София
mila7 Много хубаво, не се притеснявай, всичко ще е наред.
Круиза не се зарежда, пусни го по друг начин.
Питай, каквото те интересува.....

# 267
  • Варна
http://www.costacruises.co.uk/B2C/GB/BookingV4/Pages/BookingDefi … mp;Cru=SE07140613
Ще пробвам така, дано се отвори.
Ще се постарая да почета в темата за този тип круизи, ако имам въпроси, много ще разчитам на вас Hug

# 268
Момичета, вие буквате ли си корабните екскурзии предварително онлайн?
Аз исках да го направя, обаче иска плащане веднага от кредитната карта. Питах и агенцията и тя ми каза, че може да ни букне екскурзиите без да плащаме сега, обаче не можем да правим после промени без наказателно отдръжки...  newsm78
И сега се чудя да буквам или не?!!!
Миналата година не букнах нищо и първата вечер на кораба опитах да го направя по телевизора в кабината и ми даде, че няма места за хубавите и по-евтини екскурзии... Та се наложи да вземем каквото е останало  - на по-високи цени и с немски или френски (а ние искахме английски или руски)... Sick

# 269
  • София
Здравейте! Напоследък следих темата постоянно и съм ви много благодарна за информацията и съветите. Днес най-сетне купих круиз, ето този http://www.cruisenation.com/fusion/detailcruise3.pl?sessionkey=F … r=SEN#descrip-tab
Ние няма да ползваме билетите от и до Англия, ще се присъединим директно от Барселона. Излезе ни по 349 лири на човек , вкл. пристанищните такси.....
След като няма да ползвате самолетните билети трябваше да поровиш малко повече - vivavoyage.co.uk продават същия круиз за 314 лири.
За пореден път правя сравнение между цените на двете компании и отново цената на вива вояж е по-добра. Wink

Общи условия

Активация на акаунт