КРУИЗИ /тема 3/

• 59 991
  • 788
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Здравейте! Напоследък следих темата постоянно и съм ви много благодарна за информацията и съветите. Днес най-сетне купих круиз, ето този http://www.cruisenation.com/fusion/detailcruise3.pl?sessionkey=F … r=SEN#descrip-tab
Ние няма да ползваме билетите от и до Англия, ще се присъединим директно от Барселона. Излезе ни по 349 лири на човек , вкл. пристанищните такси.....
След като няма да ползвате самолетните билети трябваше да поровиш малко повече - vivavoyage.co.uk продават същия круиз за 314 лири.
За пореден път правя сравнение между цените на двете компании и отново цената на вива вояж е по-добра. Wink

Сега погледнах сайта, даже не съм знаела, че имат добри оферти. Но те пък, докато резервираш, накрая дават и Non-Refundable Service Fee от 39 лири, и тя разликата съвсем се стопи Simple Smile Все пак за друг път ще знам Peace

# 271
А как мога да се "абонирам" да ми пращат оферти vivavoyage.co.uk -  станах техен член - горе в дясно има една секция като съм си написала мейла - това предполага ли, че  ще ми пускат оферти!? newsm78

# 272
Относно круизите жестоко ги препоръчвам! Миналата година ходихме, и от както сме се прибрали мисля за следващия. За щастие тази година уцелихме промоция на MSC и се записахме за 12 дневен маршрут до Канарските острови Simple Smile нямам търпение вече, а датата за круиза ни е чак на 03.10.2014. Гледам, че си резервирате от някакви английски сайтове, не знам колко е по-евтино и дали е, но ние сме много доволни от нашия агент, а той си е от България Simple Smile
Ако някой се интересува мога да дам контакти! Simple Smile

# 273
  • София - Бургас
Здравейте, Hug
Предстои ни пътуване с круиз до гръцки о-ви с:

https://louiscruises.com/en/cruise-ships/cruise-ship/LC/louis-cristal.html

Някой, пътувал ли по този маршрут, отзиви??? Praynig
Много ми е необходима информация за допълнителните екскурзии, тъй като от кораба са много скъпи, бих искала да знам на място може ли сами да се организираме, таксита предполагам ще има newsm78, въобще каквато и да е информация - ще ми е от полза...

Предварително благодаря! bouquet

BLED, Heart Eyes става дума за дългия маршрут - 7 нощувки 6 гръцки острови - Санторини, Миконос, Хиос, Крит, Родос, Суми , Атина и Кушадасъ...

# 274
  • София
ssiillvvyy Да, ще ти пускат...

Teddy_B Резервираме, където излезе най-добрата цена, а БГ агентите ги има на първа страница...
Ако липсва, пусни го да го добавим, следващия път.

kaleia Зависи какво искаш да видиш. Ако питаш мен, защото съм ги минала, в повечето не ти трябват екскурзии. В някои от тях, слизаш и си в града. В други можеш да хванеш тур. автобуса Hop-on, Hof-off/Атина/.
Но пак казвам, ако искаш да видиш нещо отдалечено е друг въпрос. Може и кола под наем...
Трябва първо да разгледаш местата и да решиш какво ще посетиш или пък само селището, което е най-лесно.

# 275
# 276
Ako някой се интересува, днес wizz air имат РД и при покупка на два билета, вторият е безплатен... видах го на страницата им и реших дасподеля, може някой да се възползва.  Peace

Merlinski, хиляди благодарности! Купих билети за 4-ма до Лондон за 600 лви за 2-ма до Малмьо за 230 лв (отиване и връщане).  smile3501 newsm68 newsm20
Браво, много добра сделка Simple Smile

# 277

Май не е, защото цената е на човек... Иначе ще пише, че купуваш един, а другия пътува безплатно... Това обикновено го правят last moment и тези оферти ги получават в повечето случаи тур.агенции... Иначе и аз искам такава оферта... Mr. Green

# 278
Привет!

От много години се каня на круиз в Аляска и търся мнение  Sunglasses Миналото лято бях толкова доволна от Исландия, Фарьорски о-ви и Норвежки фиорди, че сега като разглеждам маршрутите в Аляска и някак не ме грабват особено гледките, които по-рано ми се струваха уникални  newsm78

Та с две думи  - заслужава ли си? Thinking

# 279
  • Варна
НЯМА круиз който да не си заслужава !!!
Пътуването с кораб за хората за които това не е професия е голямо преживяване!!!
Лукса на корабите е достатъчен да очарова почти всички.

# 280
Пътуването с кораб за хората за които това не е професия е голямо преживяване!!!

peterky2002 - била съм на достатъчно много круизи и знам добре какво питам!
Дали ТОЧНО определеният круиз си заслужава, защото цените в Аляска не са като тези по Средиземноморието или Дубай......

# 281

peterky2002 - била съм на достатъчно много круизи и знам добре какво питам!
Дали ТОЧНО определеният круиз си заслужава, защото цените в Аляска не са като тези по Средиземноморието или Дубай......

Мисля, че си заслужава да се посети Аляска и Ледника Сойер ето един примерен маршрут, на който много бих искала да отида.
Сиатъл, Кетчикан, Трейси-Арм, Джуно, Скагуей, Виктория(Британска Колумбия), Сиатъл

# 282
Teddy_B - точно за същия маршрут от Сиатъл говоря и аз, но разглеждайки кадри от обиколката из Tracy Arm fjord и спирките, никак не съм впечатлена, а винаги съм си представяла круизите в Аляска с много лед и огромни айсберги около теб Simple Smile Самите градове като Кетчикан или Скагуей не ме грабнаха с нищо, освен с историята за златната треска  Wink За разлика от Исландия и Фарьорски о-ви, които просто бяха приказно изживяване с различните си гледки и интересни  места, Аляска май няма какво толкова да предложи. Затова и попитах - дали има някой ходил на такъв круиз и да сподели лични впечатления. Защото едно е да мечтаеш за определено място и в представите ти да се идеализира ( както доскоро Аляска за мен) , а съвсем друго - да си бил там  Wink

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 17:51 от Asinka

# 283
Asinka, мъжа ми е голям маняк на Аляска и все ме кара да ходим там...Но аз не искам все на студено да съм, не понасям студа и зимата... Mr. Green
Самия кораб не ходи в големите ледници, но си има такава корабна екскурзия... Вземат те със специално кораб4е и те водят в самите ледници, даже се слиза на ледника с шейни... Гледаха някакви китове ли, косатки ли бяха...Иска се специална екипировка... Гледах клипове на такъв круиз мисля, 4е беше с Дисни от Канада...
Може би е много красиво, но този студ, специални дрехи, освен това круиза е много по-скъп от други круизи... Не е за мен... Друго си е на топло и приятно... Laughing

# 284
Asinka, ако не огромни ледници, то поне бъди сигурна, че ще се насладиш на страхотни гледки и природа. Има и един маршрут на Royal Caribbean от Ванкувър, който също си заслужава според мен. Но и имай в предвид, че датите са от значение за да плаваш между големи ледници Simple Smile, но и както каза lunna patek- "Самия кораб не ходи в големите ледници, но си има такава корабна екскурзия"
Хайде успех в избирането на маршрут Simple Smile   

Общи условия

Активация на акаунт