КРУИЗИ /тема 3/

• 59 419
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
  • Луната
Айрин, колко е цената на този круиз и в кой сайт го гледаш? И аз искам средиземноморски.
Блед писа, че пътува в момента, затова сигурно няма възможност да отговаря.

Тонка, това е офертата

Гледах я наскоро  Simple Smile

# 751
  • София
Woman^In^White, благодаря ти.
Много неясно ми звучи... Полетите уж включени в цената, но от къде до къде, пък накрая полет до Англия. Затова мразя чужди сайтове. Не е като да вдигна телефона и да се разберем по нашенски.  Mr. Green

# 752
  • Луната
Много неясно ми звучи... Полетите уж включени в цената, но от къде до къде, пък накрая полет до Англия. Затова мразя чужди сайтове. Не е като да вдигна телефона и да се разберем по нашенски.  Mr. Green

От Гетуик са Peace.
До Гетуик летят easyjet (май всеки ден имат полети) от София поне за 1-ви март имат, а и за 12 (обратно) Simple Smile
Скрит текст:
За двама 01.03.2015-12.03. цена   €305.70 само с ръчен багаж

# 753
  • София
Мерси. Не ми върши работа това летене нагоре-надолу (и без това имам страх от летене, но това е друга тема). Ще си чакам круиз от Италия, за да пътуваме до там и обратно с кола.
Дали има надежда за хубави круизи от Бургас?!  Mr. Green Гледах наличните, но не ми харесват дестинациите.

# 754
  • sofia
Разходите до Италия с кола няма да са по-малки, а и ще пътуваш 15часа  Wink

# 755
  • Пловдив
Бонче,  не ти ли харесва този с Венеция, Истанбул, Дубровник,  който е от Бургас? Или искаш нещо като Неапол, Марсилия или Кан/Монако, Тунис, Барса? А за надежда сигурно има, ама може и да няма догодина хич, знае ли човек. newsm78

# 756
  • София
lyuba84 , пътуването не ни плаши, а и ще сме две семейства накуп и ще е весело. Пътували сме и повече, така че няма проблем.

Или искаш нещо като Неапол, Марсилия или Кан/Монако, Тунис, Барса?
Да, точно тези дестинации искам.  Peace

# 757
  • sofia
Това е личен избор, който аз не споделям, но и за това сме различни.

Ако искаш можеш да погледнеш публикацията с по-следващия ни круиз!
Мисля, че дестинациите ще ти харесат.

# 758
  • София
Това е личен избор, който аз не споделям, но и за това сме различни.
Ако искаш можеш да погледнеш публикацията с по-следващия ни круиз!
Мисля, че дестинациите ще ти харесат.
Момичетата в темата ме светнаха за пътуването с кола до там и обратно, и много ми допадна.  Wink
Къде е тази публикация, че явно съм пропуснала?  Би ли ми дала линк към офертата.

# 759
  • sofia
последните 2-3 страници е поста ми

а моите линкове са към чужди сайтове, няма да ти свършат работа

# 760
Пише, че е 449 пауда на човек и са дали, че запитваш 898 пауда т.е. за цяла кабина. поне аз така го разбирам. и аз искам да ми се разясни какво включва, защото  съм с големи "претенции", но не мога да се оправя сама Simple Smile
компанията е cruisenation.com

Айрин, колко е цената на този круиз и в кой сайт го гледаш? И аз искам средиземноморски.

# 761
точно така за това питам Simple Smile

Тонка, това е офертата

Гледах я наскоро  Simple Smile

# 762
аз продължавам да тепкам. полета в двете посоки от лондон до барселона се включва, нали така.
и кога идва частта с даването на пари /капаро или 50 %/

Много неясно ми звучи... Полетите уж включени в цената, но от къде до къде, пък накрая полет до Англия. Затова мразя чужди сайтове. Не е като да вдигна телефона и да се разберем по нашенски.  Mr. Green

От Гетуик са Peace.
До Гетуик летят easyjet (май всеки ден имат полети) от София поне за 1-ви март имат, а и за 12 (обратно) Simple Smile
Скрит текст:
За двама 01.03.2015-12.03. цена   €305.70 само с ръчен багаж

# 763
  • Луната
lyuba84 , пътуването не ни плаши, а и ще сме две семейства накуп и ще е весело. Пътували сме и повече, така че няма проблем.
Или искаш нещо като Неапол, Марсилия или Кан/Монако, Тунис, Барса?
Да, точно тези дестинации искам.  Peace

И аз гледам в същата насока Rolling Eyes
Тонка да не се окажем на едни круиз накрая Laughing

аз продължавам да тепкам. полета в двете посоки от лондон до барселона се включва, нали така.
и кога идва частта с даването на пари /капаро или 50 %/
Полета е включен както и нощувки в Барселона Peace

# 764
  • София
И аз гледам в същата насока Rolling Eyes
Тонка да не се окажем на едни круиз накрая Laughing
Ами чудесно! Важното е да стигнем до този момент, че все имам чувството, че круизите ми се изплъзват.
Ако до края на февруари не открия нещо, ще се наложи да се откажа, защото парите ще ги дам за друга почивка или екскурзия.

Общи условия

Активация на акаунт