Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е основната функция на мицеларната вода и как се сравнява с двуфазния дегримьор на Mixa?
Кои продукти на Mixa се препоръчват по-често и защо?
Какви са недостатъците на мицеларната вода Mixa, според потребителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е основната функция на мицеларната вода и как се сравнява с двуфазния дегримьор на Mixa?
Мицеларната вода служи като основен продукт за почистване на кожата, особено за отстраняване на грим. Мненията за него варират, като някои потребители го намират за неефективен при премахване на тежък грим, докато други смятат, че ефективно почиства ежедневния грим. Двуфазният дегримьор от Mixa е предпочитан от много потребители заради по-добрата си способност да премахва упорит грим и е по-малко мазен.
-
Кои продукти на Mixa се препоръчват по-често и защо?
Потребителите често препоръчват кремове за лице с различни концентрации на активни съставки, като 6%, 8% и 10% глицерин, в зависимост от типа кожа. Тези кремове са известни със своята бързо абсорбираща се формула, хидратиращ ефект и лекота на употреба. Освен това, двуфазният грим отстранител и лосионите за тяло също получават положителни отзиви за тяхната ефективност и последователност.
-
Какви са недостатъците на мицеларната вода Mixa, според потребителите?
Недостатъците, които потребителите съобщават за мицеларната вода Mixa, включват усещане за мазнота след употреба и недостатъчна ефективност при премахване на по-тежки гримове. Някои потребители отбелязват, че въпреки че почиства спиралата и фон дьо тена, тя не отстранява напълно подобни продукти и може да причини изсушаване на кожата.
-
Как да изберем подходящ крем за суха кожа, когато потребителят има предразположена към алергии или чувствителна кожа?
-
Каква е ценовата категория на продуктите на Mixa и как се сравняват с други марки?

е страхотен, изхабила съм две опаковки от него, имам трета и не мисля да го сменям скоро. Тоалетното мляко също е много хубаво, според мен е сравнимо и с много по-скъпи такива. Мицеларната вода е добра, но не е нищо особено, имам на други марки, от които съм доволна повече и тази не бих я повторила. Използвала съм и този крем за лице

- бебешки, мицеларен, за чувствителна кожа, много щадящ - се отразява чудесно на чувствителната кожа на дъщеря ми. Определено ще го купя пак.