Жената зодия Риби - 18

• 66 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Боже, преди цели 2 години съм я пуснала темата. ooooh!

Как сте, къде сте, споделете нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Аз не съм писала от 1г. и 2-3 м.
Аз съм ваканцияяя ... от 1 юли и днес Светли беше на ДГ, а аз цял ден се излежавах.  Embarassed
Как сте?

Hug

# 182
  • София
Аз имах натоварен и нервен ден. Сама си докарах на главата глупости, заради мързел и несериозност.Но мисля, че ще се измъкна по рибешки  Laughing
Ваканция няма за мен, денонощно с детето съм. Но пък май си ми харесва  newsm78

# 183
За ваканция по-натам, но на първо време ще ходя на преглед в София и после в Горна баня, че се наплаших на вените ми. Навсякъде ми избиха по ръцете и краката. Не знам причината, нямам промени в начина си на живот и работа. Всеки ден това го мисля.

# 184
Здрасти, русалки Simple Smile Аз започнах едни цял живот отлагани ортодонтски намеси. Така и не си направих хороскоп, пък камо ли партньорски. Получих и междувременно предложение за брак, толкова закъсняло, че някак не го отразих. И честитките приемам с половин усмивка... Приоритетите ми сега са други, не ми се стяга сватба. Искам да си оправя усмивката, да се устроя със собствено жилище, да пътувам по света... ако може, да спечеля и от тотото  Laughing

# 185
  • на Мелмак
Разочаровах се от един човек , нали се сещате - беше ми като гръм от ясно небе  Confused
Но , пък бързо се осъзнах , и сега се ядосвам на себе си , че на тези години още съм такъв наивитет  Grinning

# 186
  • Sofia
Аз пък плача много често напоследък...  Cry

# 187
  • София
Вихрогонче  Hug

# 188
  • на Мелмак
Аз пък плача много често напоследък...  Cry
Имаш нужда , поплачи си , но на воля  Hug

# 189
Здрасти, русалки Simple Smile Аз започнах едни цял живот отлагани ортодонтски намеси. Така и не си направих хороскоп, пък камо ли партньорски. Получих и междувременно предложение за брак, толкова закъсняло, че някак не го отразих. И честитките приемам с половин усмивка... Приоритетите ми сега са други, не ми се стяга сватба. Искам да си оправя усмивката, да се устроя със собствено жилище, да пътувам по света... ако може, да спечеля и от тотото  Laughing

И аз съм така, до преди 1 година много мислех за сватба, искаше ми се.  Peace

Сгодена съм, но моя хубустник не иска да се жени Simple Smile Той смята, че годежа е достатъчен. Аз не съм на това мнение, но така или иначе в момента и на мен не ми се занимава.  Grinning

И аз в момента съм на вълна работа, не съм удовлетворена от заплатата си и ми се иска скоро да започна да търся нова. И аз като теб обаче съм започнала ортодонтски процедури, имам имплант за правене и ще изчакам тези неща да се "наместят" и тогава ще видим кое как.

М/у другото много ме дразни това всеобщо мнение на някои хора, зе Рибите били най-смотана зодия, най-ранимите, най-чувствителни и т.н. Еми не е така пък!  Crossing Arms  Laughing

Аз смятам, че Рибите сме страшно пробивни и много упорити, не знам защо е това негативно мнение.

А и Управителите - Нептун и Юпитер са добри Планети.  Naughty

# 190
  • Sofia
Грач, Ети, благодаря ви  Heart Eyes

Адриана, права си за Рибите  Peace

Чели ли сте какво пише за жените Риби Линда Гудман?  Hug

# 191
Не съм чела, Деска.  Peace

Мисля да започвам томовете на Марион Марч, какво ще кажеш?  Thinking

# 192
  • на Мелмак
Аз все повтарям, че от рибите има и шарани и акули  Wink

# 193
  • Sofia
Не съм чела, Деска.  Peace

Мисля да започвам томовете на Марион Марч, какво ще кажеш?  Thinking

Да, прочети ги.
Линда Гудман също е уникална за четене.

# 194
Сгодена съм, но моя хубустник не иска да се жени Simple Smile Той смята, че годежа е достатъчен.
При нас е обратното. Аз много исках и предложение, и сватба, но се отрезвих скорострелно 2013та, щото той не направи нищо, като се наложи да напускаме общата квартира и да дирим препитание. Аз тогава претръпнах, така да се каже. Предложението дойде преди няколко месеца /ужасно закъсня/, но дори не се зарадвах. Ударих му един рев няколко пъти. Храбро отбивам въпросите за сватба, пък за деца съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт