Жената зодия Риби - 18

• 66 097
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Сгодена съм, но моя хубустник не иска да се жени Simple Smile Той смята, че годежа е достатъчен.
При нас е обратното. Аз много исках и предложение, и сватба, но се отрезвих скорострелно 2013та, щото той не направи нищо, като се наложи да напускаме общата квартира и да дирим препитание. Аз тогава претръпнах, така да се каже. Предложението дойде преди няколко месеца /ужасно закъсня/, но дори не се зарадвах. Ударих му един рев няколко пъти. Храбро отбивам въпросите за сватба, пък за деца съвсем.
Тоест сега той напира да се жените, а ти не искаш? Simple Smile
Ами нормално, понякога човек като чака нещо много дълго и накрая, когато най-после го получи, се оказва, че му е минал мерака.
Но в крайна сметка сте заедно нали?

И аз за сега съм оставила сватбата на заден план, няма да е тази година със сигурност, за другата един Бог знае  Laughing

# 196
Ние сме се разбрали сватба да не вдигаме. Не държа да се виждам в бяло и да се пръскат пари. Предложи ми да подпишем, но дори това на този етап ми се струва рано. Иначе съм сгодена. Предложението за годеж не дойде неочаквано, защото много преди това се говореше и коментираше как иска да ми купи пръстен. Никога не съм напирала първа за годеж, брак, деца. Все той. Даже сега усещам, че вече чака много време за деца, но не мога още да се реша на 100%. Искам го, но явно недостатъчно. Постоянно мисля за бъдещето, кое, как, защо. Вроденият ми навик да мисля и премислям нещата за години напред и да си казвам "ами ако". Чак се дразня на мен си. Angry

А това, че Рибите сме упорити си е изненадващата истина. Казвано ми е: "Ти не е трябвало риба да се родиш, ами лъв". Вътрешно съм много ранима и често изпадам в депресии, но пред хората вървя с вдигната глава. Водя си скрити конкуренции с хората като не издавам с нищо намеренията си и гледам все да съм една крачка пред другия. От вътре ме ръчка да не се предавам. А колко пъти ми е идвало да кажа на всичко и всички: Майната му!

# 197
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро ! Един отшелник приемате ли ?

# 198
Добро утро и от мен! Присъединявам се към въпроса за отшелниците на мадам тикваGrinning

# 199
  • София
Добро утро
Аз развалих "моето" предложение за годеж.Беше преди години, любимият ме изненада с пътуване. Нещо, обаче, отношенията ни не бяха добре и му казах предварително, че ако ще ми предлага по време на пътуването, да не го прави.Той ми се разсърди  hahaha  Та и досега не отваря дума за предложение.
Но и на мен не ми е важно, честно казано ако говорим за някакви правни и финансови въпроси, ми е достатъчно детето да е осигурено и да е негов наследник.
А за любовта документите не са от значение. Щом съм го изтраяла досега без брак, документът няма да промени кой знае какво.
А и д ами предложи, вероятно бих се омъжила само с двама свидетели.Втриса ме от мисълта за сватба. Докато той казва, че ако ще се бракува, то поне да вдигне и купон   Laughing 

# 200
  • на Мелмак
Аз се бракувах преди година и половина само с двама свидетели , без оркестър , без нищо , бях с панталон и готина блуза Laughing
Това след незнам колко си години - с две деца , семеен бинес и т.н.
Просто реших , че трябва да се направи и точка! Grinning
ММ ми каза правя каквот реша и каквото ми хареса , той ще дойде  Joy

# 201
Здравейте, русалки!
Гледам, че не сте от активните.
Срамота!  Grinning

# 202
Здравейте, русалки!
Гледам, че не сте от активните.
Срамота!  Grinning

От зодията е - мързи ни да се занимаваме с писане. Laughing
Глупости говоря, знам.
А, я да ви питам - вас хваща ли ви Сатурнова или Уранова или каквато там дупка има уж преди рождения ден?
Не вярвам много в нея, ама напоследък ми е тооооолкова лежерно... и тоооолкова мързеливо и демотивирано, че направо ми иде да се ошамаря! (Ама не ми се занимава...) Mr. Green

# 203
Не знам в какво се изразява Сатурновата дупка.  Simple Smile
Да ми е лежерно, хич не ми звучи като да съм в дупка. Като не ми се занимава, хич не се занимавам, това е пак хубаво, за да е дупка. Grinning

# 204
  • Пловдив
оффф и аз такава лежерна не съм била Никога - та едва ли е от дупката  newsm78

# 205
  • на Мелмак
Не знам точно как се казва дупката, но не ме подминава  Laughing

# 206
Сатурнова дупка се казва и може да се пpояви малко пред или след рождения дeн  Peace

# 207
  • София
Мен също не ме е докачила още сатурновата дупка.ОК съм си.
Ставам на 30 скоро, странно ми е някак.Уж не съвсем малко число, но аз не усетих как си минаха годините  newsm78 Едно такова ми е сякаш съм си на 22...пък и дете имам.

# 208
Аз разбрах, че на рождения си ден ще организираме с колеги официално събитие и сега се чудя дали ми е добре, защото и без това с РД през седмицата няма как да празнувам много, или да ми е гадно, че искам, не искам - ще съм заета до късно вечерта. Thinking
Вероятно ще уредя нещо, така че на коктейла да дойдат няколко мои близки, за да мога да ги видя. Най-разумно ми се струва.

# 209
  • Burgas, Bulgaria
Оф тъкмо си мислех да скоча от някой мост или да си разбия  простата глава някъде ! Егати  слабохарактерното мекотело съм  , ай пак ревнах ... Много ми е трудно да си съжителствам  с моя милост последно време  Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт