Жената зодия Риби - 18

• 66 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Тикве, аз понякога, като ти чета писанията, си мисля, ама не може пък чак толкова да си приличаме... Все пак има десет години разлика. Обаче, на! По темперамент  - много си приличаме.
Драма няма, ама бяс даааа.Grin

# 436
Адриана11:
Риба втора декада ли си?
А Водолея януарски ли е?
Ако е така - дано само хубави моменти имате!   

# 437
Адриана11:
Риба втора декада ли си?
А Водолея януарски ли е?
Ако е така - дано само хубави моменти имате!  

Не, 3-та декада сме и 2-та. Той е февруарски, последния ден на Водолея.

Имаме доста проблеми, много сме различни като характери  Peace

# 438
Ако сега имате проблеми, те няма да изчезнат и след време ще се появят нови. Разбирам, че си зодия Риби / като мен /. Определено Водолеите ни вълнуват, провокират, "дразнят" сетивата ни, тъгуваме по тях, когато се отдръпват, летим от щастие, когато ни допуснат отново до себе си... Но дали си струва една жена да прави компромиси? А може би той е "твоят" човек. Така ли го усещаш? Направи оня списък с "+" и "-" и ако минусите са винаги повече, но късаш листа, значи може да е писано да остареете заедно.

# 439
Списъци с плюсове и минуси никога не съм и не бих правила. Едно единствено нещо ми дава отговор, и то без да питам даже или да мисля. Вътрешният гласец. Интуицията. Тя не мери с плюсове  минуси. Тя е тиха и категорична.

# 440
Списъци с плюсове и минуси никога не съм и не бих правила. Едно единствено нещо ми дава отговор, и то без да питам даже или да мисля. Вътрешният гласец. Интуицията. Тя не мери с плюсове  минуси. Тя е тиха и категорична.
Именно, започнат ли съмненията досвидания Simple Smile

# 441
Ако сега имате проблеми, те няма да изчезнат и след време ще се появят нови. Разбирам, че си зодия Риби / като мен /. Определено Водолеите ни вълнуват, провокират, "дразнят" сетивата ни, тъгуваме по тях, когато се отдръпват, летим от щастие, когато ни допуснат отново до себе си... Но дали си струва една жена да прави компромиси? А може би той е "твоят" човек. Така ли го усещаш? Направи оня списък с "+" и "-" и ако минусите са винаги повече, но късаш листа, значи може да е писано да остареете заедно.

Вярвай ми Водолеите никога не са ме вълнували Simple Smile да не кажа даже, че абсолютно целенасочено съм избягвала въздушни зодии, просто защото имам много лош опит и наистина не се разбирам с тях. И както споменах, най-зле е полижението с Близнаците.

С МП така се случиха нещата, той е последния градус на Водолея, няколко часа го делят от това да е Риби. Има доста рибешко в себе си, даже на моменти смятам, че той има повече характеристики на зодията отколкото аз. Може би и затова са се задържали нещата.
Не знам какво ще стане занапред, в момента съм в много труден период, много емоционален, изпаднала съм в дупка и не виждам изход. Надявам се нещата скоро да се нормализират, но ще поживеем, ще видим.

# 442
Ти си истинска риба, подайте си по една перка и се радвайте на живота Simple Smile Остави черните дупки на Хокинг Wink

# 443
Не съм сигурна, че разбрах коментара Simple Smile

Другите, които не са Риби нямат проблеми и не изпадат в дупки ли? Simple Smile

# 444
Не е до слънчев знак. Всеки човек има  какво да преодолява.

# 445
  • София
Аз съм била с Водолей.Не си паснахме. Той не случи на човек, така да се каже Grinning  Но много трудно се откъснах от него. Хем не го исках, хем не го оставях.
Беше много летаргичен, изнервяше ме с мързела си, с това, че спи цял ден, после будува нощем, играе си на компютърните игри и нищо друго не го интересува.Добре, че баща му имаше фирма и той работеше там...иначе щеше да умре от глад.
Заради него приключих една дълга и сериозна връзка(с Телец). По-скоро беше повода, отдавна трябваше и имах нужда да я приключа.
Последните месеци от връзката ни бях и със следващия-сегашният ми мъж.Не можех да избера от двамата, като истанех с единия ми липсваше другия. Големи драми бяха, много се тормозех.Изтормозих и водолея, защото приключвах с него и след месец му цъфвах на вратата. Той си ме приемаше де. Побъркваше ме това, че изглеждаше да му е все едно-с мен ок, без мен ок. Ужасно спокоен, уравновесен.Много мил, никога не искаше да се караме, да спорим...като видеше, че натам отиваха нещата казваше"Ти си права" и аз полудявах Smile
Не сме се виждали от години, мисля че вече ще станат 7г., но сме "приятели" във фейсбук. Той още е сам, все се надявам да си намери жена, която да му пасне и да не го тормози, както аз правех.

# 446
Не съм сигурна, че разбрах коментара Simple Smile

Другите, които не са Риби нямат проблеми и не изпадат в дупки ли? Simple Smile
Плесвам се по челото и се отказвам. Аз съм избрала моят живот да бъде усмихнат. Както искаш го (не)разбирай.

# 447
Icey, аз наистина не ти разбрах коментара, но вместо да се “плесваш” по челото, просто може да не ми коментираш постовете, не за друго, а защото не са насочени към теб.
Очевидно не говорим за едно и също нещо.
Темата не е за кой какво е избрал, а за жените Риби Simple Smile
А тези класификации, които ми даваш, дали съм “истинска” Риба или не, не мисля, че са правилни, най-малкото защото не ме познаваш и нямаш необходимата база познания относно моята особа Simple Smile
Аз също не бих могла да коментирам ти дали си истинска Риба или не си Simple Smile

И да, не се заяждам, просто говоря с факти.

Както е коментирала и Луна, това да имаш проблеми не е до Слънчев знак, аз не познавам човек без проблеми или драми, в някакъв момент от живота си, пък скоще и най-позитивния да е.

# 448
Видях ти коментара. И в Космоса бих полетяла, стига да можех. Ти си дълбай дупките. Въобще не ме вълнуват последващите реакции. Ти не си добронамерен човек и това ясно си личи.

# 449
Ти врачка ли си, че толкова много знаеш за мен?
То и ти си злобна и низка по тази логика ама не го виждаш и усещаш.

Спирам да коментирам и да разводнявам темата, виждам че много насериозно си се взела, не заслужаваш толкова внимание.

Човек, който е позитивен и добронамерен едва ли ще сее огън и жупел Wink

Ти ако искаш и отвъд космоса отиди, слабо ме вълнуваш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт