Жената зодия Риби - 18

• 65 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Струва ми се, че си си премълчавала бая... Simple Smile (относно рева).
А това да имаш нужда от усамотение май си е задължителна черта на рибите.
В последно време и аз гледам да си движа някви мои неща, помагам на сестра ми да почва собствен бизнес и дори сме се разбрали есенно да отидеме някъде двете на хижа или спа хотел далече от града и да си починеме по женски. Някак всички мисли си ги фокусирам върху мен и най-близките ми хора. Даже нямам желание да излизам с приятели - къщно ми е. Grinning

# 616
Откакто се разделих с рака, най-обичам да съм сама. Да си чета книжка, да пия кафенце в градината на люлката, да се занимавам с цветята. Ходих и на море, там също релакс, със семейството ми.

# 617
Откакто се разделих с рака, най-обичам да съм сама. Да си чета книжка, да пия кафенце в градината на люлката, да се занимавам с цветята. Ходих и на море, там също релакс, със семейството ми.

Ама че хубаво. Heart

И аз се разделих с един Лъв. Какво облекчение...Даже дълго време му изтраях тъпотиите. Добре че се махна тоя товар.
Нямам никакво желание да излизам, да се запознавам и даже да комуникирам с мъже хаха.
Пък познатите ми ме карат да излизаме на заведение аз все си намирам оправдания, ама вече става подозрително -  хората си мислят, че умишлено ги отбягвам. Grinning Толкова ми е добре сама и да си гледам мене, че не мога да го опиша с думи. Grinning

П.С и о да, засилих четенето и аз.

# 618
Привет от една Скорпионка. Баба ми е Риби и много си я обичам.
Като цяло симпатизирам на тази зодия и се надявам да имам детенце Риби. Relaxed
Иначе да, добро партньораство става между водните. Ето мъжа ми е Рак и много добре се разбираме, вече 5 години Relieved  Аз съм интроверт до някаква степен и само той успява да ме предразположи да съм себе си и да се отпусна. Имала съм контакт с няколко Риби - жени и със тях също ми е лека комуникацията.
Абе обичам ги Zodiac Pisces и това си е Heartbeat
Редактирам се, защото се сетих че свекър ми е Риби и.. ъмм ако може по-надалеч от мен. Той е единствената Риба с която не се разбирам и не искам да имам нищо общо.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 11:51 от _Dee_Dee_

# 619
  • Sofia
ДийДий, трогна ме Two Hearts  Аз съм Риби с Асц. Скорпион и Марс в Рак. Така че чудесно разбирам тази енергия, Водната де.

Как се чувствате, Рибки? Flowers Hibiscus Animal Fish

В момента енергията е определено Земна транзитно, а ние с елемента Земя сме "на ти", би трябвало да се чувстваме спокойни, заземени, уравновесени, стабилни днес, поне малко по-спокойни де. Прегръщам всички ви!

# 620
Весело ми е.
По отношение на елементите - Разбирам земните, те рядко ме разбират, за тях съм екзотика в равните им тонове. Разбирам водните, те винаги ме разбират, та дори схващат повече от онова, което съм изрекла . Разбирам огнените и те ме разбират. Разбирам и въздушните, но за тях моето е на суахили, а те явно не са го овладяли.
Животът днес е прекрасен.
По западната, в картата ми преобладават водата и огънят. Дали имах нещо в земя или въздух... даже не съм сигурна. Както казва милото @Ти си стихия.@

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 13:40 от luna

# 621
Dee Dee взаимни са симпатиите между скорпион и риби
Много лесно ми се получава комуникацията, имам приятелки, колежки и почти винаги сме на една вълна. Ама и на мен Луната ми е в скорпион де. Преди години много се засягах на хапливия им език, но вече изобщо не се връзвам, просто се научавам да приемам хората такива, каквито са.

На мен ми е апатично, нещо не се чувствам в свои води, но и съм възпрепятствана да променя ситуацията.
Не ми се излиза и вижда с никой ( но го правя ), все едно гледам през прозорец как живота си върви, всеки тича насам-натам. Като наблюдател се чувствам основно. И повече отвсякога ми е самотно. Но поне изчиствам стари грешки, пропуски в отношенията и може би ме чака нещо по-добро.

# 622
  • Sofia
Днес навършвам точно 42 и половина.
Транзитното Слънце е на 180 градуса от рожденото ми Слънце.
Днес научих, че е починал мой близък, много, много ми е тъжно и мъчно. Почивай в мир, Цецо!

# 623
Единият ми родител почина внезапно преди две седмици, а днес приеха другия в болница. На работа вече ме гледат лошо.
Има ли още удари, че да си подложа и другата буза?!

# 624
Ужас Sad съболезнования, момичета. В такива моменти, каквото и да се каже, ще е малко и неточно. Сила и кураж пожелавам.

# 625
Където има начало, има й край. Съболезнования!
Аз доста чета, запомням идеи, откъси, запомням проблясъци, не помня имена, автори, заглавия също така забравям, та се налага да проверявам, ако искам да дам точно инфо и то ако въобще си спомня как съм стигнала до съответната книга или инфо... та, запечатала се е в съзнанието ми сцена на смърт, на някакъв тибетски монах си спомням беше, а другият, негов приятел, пак монах въртеше в съзнанието си мисли, как трябва да се радва, че обичният му вече е там, където трябва, щастлив и в покоя, за празник беше идеята... с раждането си преминаваме , със смъртта също. Трудно е да останем в това състояние на вътрешен мир при загуба, но такива сме, основно се привързваме в тоя живот и в това страстно и поляризирано измерение на живота.

# 626
Anra, съжалявам.
В съзнанието ми често изплуват такива моменти и тръскам глава да ги махна сякаш буквално от там. Не мога дори да си представя болката, но истински съчувствам.

# 627
Олеле Sad моите искрени съболезнования...
Влизам в темата и лоши новини, лоши...

# 628
  • Бургас
Аз днес съм в романтично настроение... Съпруга има РД-прави 40, ама снощи се скарахме и аз не му говоря, та да видим... Купих торта, свещи, подарък и предупредих малката, че не говоря с баща и... Сега имам малко счетоводна работа за довършване, но нали имам бръмбари в главата-хич не ме влече... Да минават тия звездни влияния, че...

# 629
Аз пък съм на егати шантавата вълна, хораа. Grinning Grinning Почнах втора работа през единия почивен или след едната работа тичам нощни и съвсем нямам свободно време и си мисля, че никой не ме обича и иска. Правя пари, които няма къде да харча и съм с егати смесените емоции. Като нямам свободно се вайкам защо нямам, като имам свободно време се забивам с кофти мисли. Иде ми да легна да спя и като се събудя да се чувствам супер и всичко да е страхотно във всеки един аспект.

Общи условия

Активация на акаунт