) и подробна, ако се ядосам, почвам да натяквам и да повтарям и да дудна (това повече с близките хора).

И аз ви пожелавам момичета, да ви се сбъднат мечтите. Готини сте всички!
Понеже в една друга тема тук във форума бях чела, че жените риби сме били гадни и някакви такива подобни, та се чудя как може да им се струваме на другите такива.
Какво лошо са видели тия хора от рибките не знам сигурно защото не сме лесни затова така
Ама и аз не знам за риби, които да лъжат и такива. Познавам доста риби и жени и мъже, но май повечето жени. С жените аз се разбирам, но с мъжете риби нещо не ми е така приятно. Мъжете риби са ми малко едни такива лигави и много се вкопчват някак си. Не са сякаш с много мъжки характер поне тия дето аз познавам. Ако трябва примерно мъжа ми да е риби нещо не ми допада като за партньори в живота иначе за приятели долу горе стават.
да имаш естетичен вкус, да се стремиш към хармония и справедливост
и да цениш взаимоотношенията между хората, и любовта
. А заради Луната ти във Водолей може би си доста нестандартна натура, обичаш предизвикателствата и новостите, модерните технологии, имаш много приятели, хуманистка си, на теб може да се разчита в труден момент. И си общителна също така.
Въпреки че понякога се страхувам от новостите и предизвикателствата, в това отношение съм на двете крайности. Красива също не съм, но чаровна, мисля че да, имам хубава и завладяваща усмивка, доста хора са ми го казвали.
Препоръчани теми