КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 976
  • 716
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
какво работи Марина?

# 616
И двете са ми един дол дренки. От жените най -симпатична ми е Гергана, само се чудя какво прави с този дебил- Емил и рима има, даже. Laughing Това за мен е необяснимо! Thinking

# 617
цък Работила е и в Сделка или не, сега работи в БНТ има известни клиентки, явно е добра.

# 618
  • София
Да с помощ от баби, майки и т.н. Ама ги има нали?  И си работи и на всичко отгоре е успяла в работата си, която поне е работа. Каква работа е моделството?

С какво е успяла ? И колко пък да е успяла на 26 newsm78, че и след раждане на две деца?  Не е и особено образована и интелигентна, ама знае ли човек, може и да се прикрива  Whistling.

# 619
Нали показах.Тук! Има собствена фирма, гримира известни жени,лично на мен работата й ми харесва. По ми е приемлива от Бориса На линка с Бочко искам да видите снимката и да откриете разликите и сами да видите дали има или няма корекции.

# 620
  • Sofia
според мен и нослето си е коригирала Бориса

# 621
Да, да и според мен, пък иначе нищо нямала. За гърдите е явно, че не са й същите.

# 622
  • София
Да, да и според мен, пък иначе нищо нямала. За гърдите е явно, че не са й същите.

И брадичката й е удължавана  Naughty

video

Колко лица има тази Бориса  На всяка снимка, все едно е съвсем различен човек.

Има нещо много неприятно в нея, не че СЕГА, след всички корекции не е ХУБАВА, ама й липсва вътрешната красота, която дори и грозният външно човек, го прави приятен и красив.

А това същество, е толкова надменно, вечно нацупено, кисело и сякаш я мързи да живее. А като заговори, бляк...

# 623
Не, не виж Mari_Mar в нас е проблема, това е белег от падане.  Mr. Green Добре, защо лъже като всеки човек може да й види старите снимки и да забележи разликите?

# 624
На мен пък ми изглежда брадичката и по-малко остра преди отколкото сега. Зъбите и те май са коригирани. За носа не мога да видя разлика.
Факт е , че в момента изглежда добре. Хирурзи ли са помогна ли що ли … но добър резултат..
Да не беше това нагло излъчване и тоя прост език.

# 625
  • София
Определено сега изглежда много добре, за разлика от русия си период, където много ми евтинее. Но както каза Mari_Mar има нещо адски неприятно в нея, вкл. и държанието й. Нещо много време й отделихме сякаш.

# 626
2006
2014 с МНОГО фотошоп. Носът е видимо различен.
2014.
Вярно е, че сега е доста по-хубава, но е на същото интелектуално ниво, на което е била и тогава.

# 627
От клипа горе:

# 628
  • София

Joy  Joy  Joy  Сладуранката ни тя...малко прилича на Викито на Емо Русев  Peace

# 629
  • София
Аз мисля, че е отслабнала и чертите на лицето доста са й се изострили.

Общи условия

Активация на акаунт