КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 978
  • 716
  •   1
Отговори
# 600
някой да ме светне,това лайф ли е? дейли епизод ли е? защото ми изписва че е до 22:30

Дейли. На мен ми изписва до 21.30 ч.
Дейли е. Утре ще има лайф. Според мен смениха програмата, заради конкурентните предавания. Сега в петък и събота нямат конкуренция.

# 601
някой да ме светне,това лайф ли е? дейли епизод ли е? защото ми изписва че е до 22:30

Дейли. На мен ми изписва до 21.30 ч.
Дейли е. Утре ще има лайф. Според мен смениха програмата, заради конкурентните предавания. Сега в петък и събота нямат конкуренция.
  bouquet благодаря,сега видях че свърши  Simple Smile

# 602
Как си се зарадва, че бутна наргилето  Mr. Green Бориса май, май ще се откаже от дело...

# 603
  • София
Марина не го направи нарочно, но се позарадва. А и Бориса много пали, че и закани сипе.

# 604
  • in Wonderland
Ако си остане така програмата - супер . И без това се чудя кое по- напред да гледам , а дейлита нещо никак не са ми интересни , гледам само лайфовете !

# 605
  • IT
Е нали и тежи думата Shocked
"Кликата" на Русеви прецака играта общо взето.

# 606
Само на мен ли ми се стори, че каза нещо от рода на "Тва е щото сме в риалити, иначе...."

# 607
  • КиТ
Да и аз го чух  Mr. Green

# 608
  • София
Само на мен ли ми се стори, че каза нещо от рода на "Тва е щото сме в риалити, иначе...."
Това за мен си беше заплаха или...

# 609
  • out of space
Не ми харесва единствено Марина.
Останалите са ми ок.
Сано, Гери, Ивайла, харесвам искрено. А и Бориса харесвам- като визия и държание. Умна и красива мацка.

Държа си на мнението, че Къртиш е Гери- никаква я няма до сега.  4470

# 610
Много надменна тази Бориса, взела се е доста на сериозно ooooh!

# 611
Цитат
Останалите са ми ок.
Сано, Гери, Ивайла, харесвам искрено. А и Бориса харесвам- като визия и държание. Умна и красива мацка.

И мен Марина много ме дразни и ми много смешно като каже на Бориса, че трябва да я уважава, защото е на 26 години и е с две години по -голяма от нея! Laughing

# 612
Цитат
Останалите са ми ок.

И мен Марина много ме дразни и ми много смешно като каже на Бориса, че трябва да я уважава, защото е на 26 години и е с две години по -голяма от нея! Laughing

3 години  Mr. Green Да бъдем точни. Но от една страна защитавам Марина, защото не е въпроса в годините, а в опита. Една жена, която сама гледа двете си деца има повече житейски опит от една "пикла", която ходи по кафета, дискотеки и т.н. И има суупер големите титли от сорта на "Мис Туризъм" ?!?

# 613
Честно казано се съмнявам сама да гледа децата си, иначе би й било трудно да влезе в шоуто. Може и да греша, естествено! Ама е от дразнещите играчи, факт!

# 614
Да с помощ от баби, майки и т.н. Ама ги има нали?  И си работи и на всичко отгоре е успяла в работата си, която поне е работа. Каква работа е моделството?

Общи условия

Активация на акаунт