КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 007
  • 716
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ивайла едно говори друго прави. Говори на Жоро как нищо няма да стане и тн. и да се откаже, а постоянно е до него, мята му едни погледи, едни усмивчици, целувчици по бузките и тн. .. Simple Smile Гледа го като котарак и му се хили... той да не е от желязо, съвсем нормално е да е привлечен. Аз не мисля, че

Ами нали това е номера, на такива като нея.

Аз за това попитах какво иска/не иска от него - много противоречиви сигнали дава.

# 586
  • София
Ох, аз пък изобщо не видях, че е сменена анкетата и мислех, че е все още за най-неприятен участник и гласувах за Емил Р. Та от там идва един глас за него  Laughing
Относно Бориса в началото ми беше в пъти по-симпатична. Не знам приятели ли са от преди или не с Русеви, но лоша шега и изиграва това приятелство. Последно кога ще са живите? Днес и утре или петък и събота?  newsm78

# 587
Сега прегледах клипчето за Бориса от 2009, което е качено тук по-назад.
Май Марина ще се окаже права за корекциите на Бориса- определено зъбите са й по-кривички в клипа, а сега са като изнизани. Брекети не е носила (щеше да се разбере), значи наистина може да има фасети  Whistling Също и бюстът определено е по-малък. На интервюто е по-пълничка и изглежда с по-обемен, но не колкото сега  Mr. Green ,когато вече е по-слабичка и съответно и бюстчето е трябвало да се е посмалило със свалените кг , а не увеличило  Naughty

# 588
Тая Бориса има ли нещо,което да не си е пипала? Разликата от клипчето и сега е очевадна. Обаче евала за хладнокръвието и самообладанието, което показва. Мисля си,че всичко което казаха Емил К и Марина за нея е вярно. Откъде това самочувствие не знам.  Mr. Green

# 589
Самочувствието Й е на база добри "бизнесмени" или по правилно е да кажем спонсори Wink

# 590
  • Пловдив
И на мен Ивайла ми е интересна какво точно цели и така ли възнамерява да изкара предаването. И като излезнат от там - какво...?

# 591
  • in Wonderland
Ох, аз пък изобщо не видях, че е сменена анкетата и мислех, че е все още за най-неприятен участник и гласувах за Емил Р. Та от там идва един глас за него  Laughing

Точно това гледах и си викам ,е има поне 1 човек дето да го харесва Емко Р . ама найсе .  Joy Joy Joy

# 592
  • Ямбол
От страницата във фейсбук: ММА боецът Георги неочаквано се превърна в топ-заподозрян за #Къртица в лагера, а лична заслуга за това имат Бориса и семейство Русеви.
Какви са аргументите им и ще успеят ли да убедят останалите Участници предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7

Тези сега смениха плочата. Нали Киряков беше, според Русев.
...
Ако си гледала внимателно, след като Емил се прибра в базата, Георги беше на стълбите горе някъде качен и Христина го посочи и каза "Къртицата, Къртицата. С него ли игра?" И Емил смънка нещо.
Гледай тук: 16 epizod - 28, 29 минута

# 593
  • in Wonderland
https://www.facebook.com/karticata.tv7.bg/app_1430177497228095

Видяхте ли тази игра във ФБ ? Като реших теста и ми се падна ,че аз съм къртицата !!!
 Joy Joy Joy Joy
Идеална съм била за двоен агент !
Много се смях !

# 594
Здравейте, от много време ви чета, но реших най-после да се включа. Тази странната кофигурация(дето се говори, че са семейство  Mr. Green), са всичко друго, но не и такова. Христина е такава лукава хиена, а мъжът и такъв подъл мръсник, че както гледам и на психопат бие, че в ежедневието си бягам точно от такъв тип хора-визирам и двамата. Снощи поведението на Бориса, която му се хвърли на врата, беше изключително странна, но тук някъде бях чела, че Емил Р. И и Христина били суингъри, така че, ако това е вярно, няма какво да се учудваме толкова  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Що се отнася до Бориса, не мога да отрека, че преди да влезе в предаването ми е правила добри впечатления в интервюта, но вече  Naughty.Най-ми е смешно такива хора като ми заговорят за морал, възпитание и мироглед  #Crazy newsm78 Тя не е с нищо повече от всяка средностатистическа златотърсачка, само дето е известна. Един добре възпитан човек никога не би викал като каруцар и агресирал толкова. Това, че е лицемерна мисля, че всички го видяхме, а интелект не е показала особен, да не кажа никакъв. Просто умее да се изразява що годе добре, но за интелигентна  Crossing Arms.
Къртицата за мен е Христина. Изключвам 90% от останалите участници за К., единствено малко се двоумях за Евгени, но вече не. Емил Р. нали беше играл с Киряка, сега пък К. бил Георги  Mr. Green Mr. Green И дете няма да му се върже на намеците да снеме подозрението от себе си и жена си.

# 595

Да оставим външния вид на Бориса от  този клип на страна, но не виждам промяна в интелектуалното и ниво. Станала е по-нахакана и .. вече простотиите ги ръси смело!

Това, което много от вас спрягат за интелект и и го приписват, всъщност се нарича "улична култура".
Личи и, че е израстнала повече по дискотеки, кафенета и фризьорски салони и тн., отколкото в дома си и в училище. В този смисъл е по-нахакана и обиграна и се ориентира добре в такава обстановка, тъй като е израстнала в нея.
   Малко ми напомня на уличните кучета по софийските улици, които пресичат на пешеходна пътека и се оглеждат, дали минават коли. Един домашен лабрадор обаче може и да бъде сгазен…

Аналогията с кучетата е напълно случаен пример, наистина.  bowuu

# 596
  • IT
Беше много яко броенето на Виктория:)

# 597
Да и накрая направо не ми вярваше, че на Марина ще са верни, така набързо стана, но бяха.
А това с Георги е пълна простотия. После пак да обясняват Русеви, че никой не наговарят и на никого не били казали нищо.  Борислав е на всяка тенджера похлупак. И при едните и при другите. На всичките се подмазва, много мразя такива хора.

# 598
някой да ме светне,това лайф ли е? дейли епизод ли е? защото ми изписва че е до 22:30

# 599
  • София
някой да ме светне,това лайф ли е? дейли епизод ли е? защото ми изписва че е до 22:30

Дейли. На мен ми изписва до 21.30 ч.

Общи условия

Активация на акаунт