КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 48 000
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
Направи ми впечатление как Бориса се хвърли на Емил Р. и го запрегръща повече и от жена му. Mr. Green

И на мен това ми направи впечатление. Аз не бих се почувствала добре на мястото на Христина. Не бих и постъпила и като Бориса. Много странно семейство са.

И на мен ми направи впечатление, какво му скочи и пет минути се прегръщат. Не знам какво е приятелството между тримата, но си мисля,че Христина иска да се хареса на Бориса, защото е по властна и както другите в Базата казват е на всяка манджа мерудия. Ако някоий нападне Христина, тя знае че в лицето на Бориса ще има защитник. Забележете как протичат разговорите между двете, Бориса говори, а другата само потвърждава или налива масло... Много са ми анти и двете и Е.Р.!

# 571
  • Sofia
и аз в началото симпатизирах на Бориса,но вече-НЕ  Naughty

# 572
  • IT
Емил Р. е психопат. Разби ме като каза за жена си:"Тя и без това не разбира като правиме секс, по някой път заспива."

# 573
  • София
Бориса е хубава докато мълчи Mr. Green
От мадамите само Гери и Ивайла държат фронта засега. А на въпроса какво иска Ивайла от Георги - нищо, деликатна и внимателна е, но нищо не иска.
Русев е един плазмодий с доста лабилна психика Sick

# 574
До сега само ви четях, но ми писна да гледам Бориса как се прави на светица. Клеветил я бил Емо и т.н. Емо е притеснен да не си загуби работата, а не защото е излъгал. Аз лично преди 3-4 години видях Бориса с една нейна приятелка лятото на Слънчев Бряг на плажа пред хотел Оазис. Дойде с една бяла рокля, 10 пласта грим, изкуствена коса хваната на опашка и ТОКЧЕТА. Повъртяха се малко и дойде един доста здрав момък, тип Емо К. с един джет и една по една ги закара на яхта близо до брега. И не каква да е яхта а супер луксозна яхта, прибраха се след няколко часа бом бок пияни или надрусани по същият начин с доста разчорлени коси. Ясно е какво е ставало и пак е в периода, в който беше мнооого влюбена в приятеля си. Да дойде да ме осъди за клевета! Колкото до самата игра и аз имам сериозни съмнения към Киряков.

# 575
  • España
Аз пък алармирам Сталоун да се информира немедлено и той самият да заведе дело срещу Бориса в частност и организаторите на това "мащабно " шоу ,защото от всички внушения ,които се правят до сега излиза,че явно да се прави секс с Рамбо е нещо много лошо и подлежащо на санкциониране!!!! и това ако не е уронване на престиж-здраве му кажи!

# 576
Ивайла едно говори друго прави. Говори на Жоро как нищо няма да стане и тн. и да се откаже, а постоянно е до него, мята му едни погледи, едни усмивчици, целувчици по бузките и тн. .. Simple Smile Гледа го като котарак и му се хили... той да не е от желязо, съвсем нормално е да е привлечен. Голяма хитруша е тя и умее да манипулира, но така че да не си личи. Ходи при всеки, разпитва, дава акъли, дава мнение и накрая излиза най - добрата на света... Никой не я усеща каква лисичка е.
А относно скандалите - едно нещо като се повтори 10 пъти и накрая повечето го приемат за истина. Русев какъв бил манипулатор, Христина незнам си каква била ( на мен пък ми харесва тая жена, не виждам нищо лошо в нея), че и Бориса какво самочувствие имала, без покритие - едно и също се повтаря, потретя и всички в хор. Чак си вярват. Даже изкараха и Евгени лош, че ги подкрепя.
А Гери каква роля играе? Сянка на Емил К. ?
Аз не мисля, че Емил лъже, че е играл с Киряков. Може и да е близо до истината. Все пак моят най заподозрян е Костя. Може би се доближава до профила на Киряка...

# 577
Ивайла едно говори друго прави. Говори на Жоро как нищо няма да стане и тн. и да се откаже, а постоянно е до него, мята му едни погледи, едни усмивчици, целувчици по бузките и тн. .. Simple Smile Гледа го като котарак и му се хили... той да не е от желязо, съвсем нормално е да е привлечен. Аз не мисля, че

Ами нали това е номера, на такива като нея.

# 578
# 579
  • Габрово
Аз може ли да помоля авторката да обобщава резултатите от старата анкета в един пост, преди да пусне нова?  Wink На предното влизане в темата гласувах в старата, сега влизам пак и хоп - нова анкета. И старите резултати ми се губят.  Rolling Eyes
За най-дразнещ участник гласувах за Бориса.
В новата анкета - за Костя. Но ми допадат и Сано и Георги.  Flutter

# 580
От страницата във фейсбук: ММА боецът Георги неочаквано се превърна в топ-заподозрян за #Къртица в лагера, а лична заслуга за това имат Бориса и семейство Русеви.
Какви са аргументите им и ще успеят ли да убедят останалите Участници предстои да видите тази вечер от 20.30 ч. по TV7

Тези сега смениха плочата. Нали Киряков беше, според Русев.

А Стоян се включил с коментари - Stoyan Bonchev Който и да е, още си пасува и гледа сеир. Русеви или Пушката би било добро предположение. Кракът е с 6 пирона,но ще се оправя по- бързо от очакваното

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 14:01 от la-la-la

# 581
Много беше грозно вчера това с Бориса. Христина само го гушна и му обяснява колко й бил липсвал, а  Бориса му се хвърли направо го смачка и то 5 минути седя така...

# 582
  • in Wonderland
Аз може ли да помоля авторката да обобщава резултатите от старата анкета в един пост, преди да пусне нова?  Wink На предното влизане в темата гласувах в старата, сега влизам пак и хоп - нова анкета. И старите резултати ми се губят.  Rolling Eyes
За най-дразнещ участник гласувах за Бориса.
В новата анкета - за Костя. Но ми допадат и Сано и Георги.  Flutter
Да, да запазила съм си резултатите от старата анкета и мислех утре , направо в един пост да пусна резулатите за най- приятен и най- неприятен участник.

# 583
  • София
Мхм,обича да се "говори за нея",така каза момичето  Laughing.Е,говори се!
Иначе е имала амбицията да стане певица,било ясно на сто процента,че ще бъде такава,но не решили,какво точно ще пее  Joy.
Много ми е различна,не знам коя е истинската Бориса,но е позьорка и в двата случая...
Вчерашното посрещане на Емо от Бориса наистина беше грозно.Чудя се,Христина защо ли го търпи?!Да не би да се окаже,че са с фиктивен брак или с много  либерални разбирания? newsm78

# 584
Мхм,обича да се "говори за нея",така каза момичето  Laughing.Е,говори се!
Иначе е имала амбицията да стане певица,било ясно на сто процента,че ще бъде такава,но не решили,какво точно ще пее  Joy.
Много ми е различна,не знам коя е истинската Бориса,но е позьорка и в двата случая...
Вчерашното посрещане на Емо от Бориса наистина беше грозно.Чудя се,Христина защо ли го търпи?!Да не би да се окаже,че са с фиктивен брак или с много  либерални разбирания? newsm78
Само като видите и ви става ясно, колко корекции има, а се прави, че няма. Най ми се набиха в очи, колко по малки са й гърдите тук  Mr. Green И наистина е позьорка голяма ....
А за брака на Русеви, не вярвам пък чак толкова да им е отворена връзката, но не разбирам приятелството на Христина с Бориса.

Общи условия

Активация на акаунт