КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 964
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
нали бяха казали, че когато са го извели за прегледите са го светнали какво е била казала Викито

# 646
  • София
Цитат
Доста интересно. Знае че тя е казала, че са суингари, а май никъде не са го казвали ... Това ми е доста странно.

Не са го казвали на лайфовете, но в болницата, ако са го посетили близки и познати, а и в един разговор с Христина, си говореха за тяхна позната, която виждали само по време на мисиите извън базата, тя там нещо зареждала... ще видя къде е видеото, беше от дневното излъчване на живо.

# 647
  • София
нали бяха казали, че когато са го извели за прегледите са го светнали какво е била казала Викито

Даааа..има си той, къртици навсякъде, да се провират тук и там, и да му докладват.

СЕТИХ СЕ! Джони му докладва...има си слушалка в ухото... Joy

# 648
  • Варна
Едва ли през краткия си болничен престой е бил посещаван от близки и познати Wink По-вероятно е да са били водени тогава разговори с него от продуцентите как да продължи да прикрива "къртичето" си семейство и най-вероятно са му преразказали какво е говорила Вики, за да е подготвен когато се завърне Wink
ПС: Няма ли да си пуснем нова анкета "Кого искаме да е номиниран от зрителите утре"  Mr. Green

# 649
Едва ли през краткия си болничен престой е бил посещаван от близки и познати Wink По-вероятно е да са били водени тогава разговори с него от продуцентите как да продължи да прикрива "къртичето" си семейство и най-вероятно са му преразказали какво е говорила Вики, за да е подготвен когато се завърне Wink
ПС: Няма ли да си пуснем нова анкета "Кого искаме да е номиниран от зрителите утре"  Mr. Green
И аз искам анкета, ааа междудругото Русеви усещат, че може единият да е номиниран от зрителите, един от групата.

# 650
Аз не вярвам, че един от тях е къртицата  newsm78

# 651
Аз Джони го свързвам с това. Същият налудничав поглед. Mr. Green

# 652
  • Варна
Дано са им правилни усещанията, Жабке  Laughing между другото във ФБ са им измислили много весел прякор на Русеви - Гнусеви  Joy
Не спряха подло да кроят планове кого да номинират, за да си спасят кожите, но ако ги изправят един срещу друг зрителите и участниците, ще се отървем поне от единия най-накрая   Mr. Green

# 653
  • in Wonderland
Ето и резултатите от анкетите за най- харесва и най - не харесван участник!
Най- харесван - Александър Сано
Най- не харесван - Емил Р.

Кой ви е най- неприятен от останалите участници в базата ?
Александър Сано
2 (1%)
Бориса
23 (22%)
Борислав
19 (18%)
Емил Каменов
4 (3%)
Емил Русев
26 (25%)

Георги
2 (1%)
Гергана
0 (0%)
Ивайла
1 (1%)
Илиян
0 (0%)
Виктория
4 (3%)
Костя
1 (1%)
Марина
16 (15%)
Евгени
1 (1%)
Христина
4 (3%)
Общ брой гласове: 103

Кой ви е най- приятен от останалите участници в базата ?
Александър Сано
24 (24%)

Бориса
7 (7%)
Борислав
1 (1%)
Емил Каменов
5 (5%)
Емил Русев
2 (2%)
Георги
3 (3%)
Гергана
9 (9%)
Ивайла
8 (8%)
Илиян
6 (6%)
Виктория
2 (2%)
Костя
20 (20%)
Марина
2 (2%)
Евгени
7 (7%)
Христина
3 (3%)

# 654
Мерсии Dee_Dee   bouquet
Утре според вас кой ще е номиниран?

# 655
  • София
Аз Джони го свързвам с това. Същият налудничав поглед. Mr. Green

Даааа.. Peace

ама и Русев, си беше доста страшен с този ненормален смях...с който пълзеше и изпълзя от тунела. Страшен, но и много смешен.  Grinning има му нещо на този човек, но трябва специалист, да каже какво? аз не се наемам.

Цитат
Утре според вас кой ще е номиниран?

Мама жаба, не мога изобщо да предположа КОЙ ще е. Всеки или почти всеки, тази седмици с нещо е издразнил зрителите, но кой е печелившият,.. не знам.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 01:13 от Mari_Mar

# 656
Ако бях психолог с кеф бих го вкарала в психото.
Като помислих повече за мен Джони е

# 657
  • in Wonderland
Какъв беше последният жокер ?

# 658
Мислех,че този сезон като втори ще е по изпипан и интересен ,а то си стана по пошло и от Биг Брадър  Thinking Миналият сезон имаше повече и по интересни игри определено.В този освен сериали и простотия друго не виждам-май ще спра да го гледам редовно newsm12
Аз честно казано харесвам единствено Сано ,Евгени и донякъде Георги-другите са ми тотални олигофреняци Crossing Arms Най-вече Марина,Емиловците и Борислав брилянтина  smile3511
За този момент от играта за къртица съм се насочила към Костя,Киряка и Гергана...
Относно пластичните им корекции не смятам да коментирам  Whistling

# 659
  • София
Какъв беше последният жокер ?

Някакво списание с Вини Джоунс, но всъщност най-последният жокер, УЖ ей така в момент на умопомрачение, Русев ни го даде...КИРЯКОВ бил къртицата. Да де, ама днес друга песен запя и натопи Георги.

Общи условия

Активация на акаунт