КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 455
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Е може ли да е скрито всичко и ние да гледаме как бъркат в едни черни кутии ......

# 31
  • София
Много интересно се обърна мнението на тук пишещите за Бориса. В началото беше супер печена мацка,а сега е само препечена кифла. Whistling
П.П. Аз я помня от "Такъв е живота". От там си имам мнение за нея, което се потвърждава и в "Къртицата". Tired

На мен продължава да ми е симпатична. Подозирам я за къртица обаче.

# 32
Парите принтирани  Joy

# 33
Joy Joy Joy
Хайде пак почнаха с интригите  Mr. Green

# 34
Стори ми се, че Евгени извади малко пари.
Дали да го подозираме за Къртица или просто наистина за били залепени между бонбоните  Thinking
Не трябва да изключваме първото.

# 35
МИсля, че беше "Звезди от екрана". Беше руса тогава и с гадже. Peace

# 36
На мен не ми се е обръщало мнението за Бориса просто защото нямах такова. Единственото което ми харесва в нея е, че е наистина красива. Но не я бях гледала в предаване досега.  

# 37
  • София
Емил Р. даже една излоация не може да изтърпи. Горкия, 2 дена не ял и нямал сили да стане, ще пикале в леглото  ooooh! Голяма драма куин е той.

Евгени вярно извади малко пари, а неговото беше най-лесно и нестресово.

# 38
  • КиТ
Идвам да не ви изпусна  Hug

# 39
А те имаха ли условие да не изкарват друго от кутията освен пари? Не слушах като им казваха правилата. После чух Ивайла като казва, че нещо излязло и трябва да го върне вътре. И за това си помислих, че Евгени се бави докато отлепи парите от бонбоните.

# 40
Ох,ГеритУ никак не го виждам да си пада по Емил К.,даже ми се струва,че трудно му издържа на напъните да и покаже колко я харесва.Обаче не смее милото да си го каже в прав текст,вероятно усеща,че така е по-добре за нея Whistling

# 41
  • София
Този психопат въобще не мисли за децата си. Да видиш баща си с верига на врата да се беси Sick нямам думи.
А Вики с бретон ми харесва. Без него ми е грозновата. Обаче много си приличат с жена му. И двете имат студено излъчване и остри черти.

# 42
  • София
Този психопат въобще не мисли за децата си. Да видиш баща си с верига на врата да се беси Sick нямам думи.
А Вики с бретон ми харесва. Без него ми е грозновата. Обаче много си приличат с жена му. И двете имат студено излъчване и остри черти.

Подкрепям.

Костя ме изкефи, много идейно за надписа.

# 43
Емил Р. даже една излоация не може да изтърпи. Горкия, 2 дена не ял и нямал сили да стане, ще пикале в леглото  ooooh! Голяма драма куин е той.

А змиите къде са?

# 44
  • София

А змиите къде са?

Е, те бяха екстра за Кетито, тя може да издържи, явно той не може.

Общи условия

Активация на акаунт