КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 510
  • 716
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не знам с тази лабилна психика и льоляв характер, що за бизнес върти. Че и милиони правел Thinking

# 46
Хaйде и aз при вaс! Ще се включвaм с коментaри!  Peace

# 47
  • Sofia, Младост 3
Стори ми се, че Евгени извади малко пари.
Дали да го подозираме за Къртица или просто наистина за били залепени между бонбоните  Thinking
Не трябва да изключваме първото.
И на мен така ми се стори, но Андрей май каза: Това всичко ли е? Да, всичко е ...
Може би от монтажите оставаме с различни впечатления , а то почти всички игри вече на записи стават Confused

# 48
  • София
Този психопат въобще не мисли за децата си. Да видиш баща си с верига на врата да се беси Sick нямам думи.
[/quot]

И аз!

# 49
  • Sofia
като нищо можеше да се обеси този льольо,ако залитне от стъпалото ще се изцъкли набързо doh

# 50
Ехее, момичета докато видя че има нова тема и вие вече 4 страници сте направили   bouquet Мен лично днес Бочко пак ме изнерви, ама явно вече имам непоносимост към нея ...

# 51
  • София
като нищо можеше да се обеси този льольо,ако залитне от стъпалото ще се изцъкли набързо doh

И аз това си помислих, като видях накрая на предаването, че даже го е увъртял около врата си  ooooh!

# 52
Коя е Бочко?

# 53
  • Sofia
Бориса

# 54
  • София
Пропуснах серията, ще я гледам утре, ама само кажете Емчо ли е искал да се беси?  Mr. Green

# 55
  • София
Поредния тъп епизод: Много лигости; малко изнасилени съждения за играта, за стратегии, за Къртица; чупки в кръста за разбуждане и съсредоточени камери върху нощница без сутиен под нея... И някъде междудругото-една игра... с покрити кутии, плюшени играчки и желирани бонбони за мъжете, и гнусни змии за жените (подредбата мъж/жена им беше зададена, т.е. нарочно направено. тъпо!!!)...
А на тоя льохман Емо, да вземат да му обърнат специално внимание, професионално. Писах и във в Фейса - да го вкарват пак в болница, но тоя път зад "Софиямед" да го пратят!

# 56
# 57
Айй, много е зле Русев, много, то не се търпи вече! ooooh! И аз се замислих какво бих правила, ако бях в изолатора, но все нещо щях да си намирам да правя - да чистя, да подреждам, да размествам, да се спускам по пързалката, да тренирам, да медитирам, да си правя ревю с дрехите ми, да се гримирам, да се лакирам. Идват ми идеи, но несъмнено е много кофти. Ама този човек може ли да е толкова жалък? ooooh! Според мен той искаше да излезе, че да не изпусне рд на Викито. Mr. Green Затова е толкова отчаян. Whistling

Костя е много мил и креативен, все повече го харесвам. Heart Eyes

# 58
  • in Wonderland
Костя е много мил и креативен, все повече го харесвам. Heart Eyes
Дааа , направо страхотен . От сърце се възхищавам на хора , с такова въображение ! Браво на момчето ! Но ,аз все още имам смесени чувства към него , като играч и човек . Но определено си спечели точки снощи . Страхотна изненада й направи . Само дето Викиту все едно хич не се зарадва .Доста сдържана реакция. Може би просто е такъв човек , няма лошо . Аз ако бях сигурно щях да се пръсна от кеф , да викам и скачам  Mr. Green

# 59
Много интересно се обърна мнението на тук пишещите за Бориса. В началото беше супер печена мацка,а сега е само препечена кифла. Whistling
П.П. Аз я помня от "Такъв е живота". От там си имам мнение за нея, което се потвърждава и в "Къртицата". Tired

Нашите момичета: Звезди от кориците

Емил Р. с веригите около врата  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт